• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها ژون
بنظرتون،‌ بنده در دوروز آینده بشینم سوال های ماجرای بیست رو حل کنم؟ یا چمیدونم سوال نهایی های n سال پیش رو بزنم؟ یا ازین سوال های دبیرخانه؟ یا مثلاً سوال های جزوه ی معلمی کسی؟
چمیدونم برای فارسی چه کاری جز خوندن درسنامه در دوروز آینده پیشنهاد می‌دین؟

بچه ها ژون
بنظرتون،‌ بنده در دوروز آینده بشینم سوال های ماجرای بیست رو حل کنم؟ یا چمیدونم سوال نهایی های n سال پیش رو بزنم؟ یا ازین سوال های دبیرخانه؟ یا مثلاً سوال های جزوه ی معلمی کسی؟
چمیدونم برای فارسی چه کاری جز خوندن درسنامه در دوروز آینده پیشنهاد می‌دین؟
اگه درسا رو خوندی و یه تسلط نسبی داری و تقریباً می‌دونی چی به چیه سوال حل کن. از همین منابعی که گفتی. اگه خیلی راجع به اینکه چطور درس‌ها و مطالب رو بخونی هم سردرگمی یکی دو تا نهایی حل کن حتماً. سوال حل کردن هم به مدل درس خوندنت جهت میده، هم ایده‌های جدید برای سوال می‌بینی، هم مرور میشه و هم اشتباهاتت رو می‌فهمی و نقاط ضعفت مشخص میشه و می‌تونی بری رفع اشکال کنی.

درمورد بحث خودکار ها و فونت نوشتن، ریز بنویسم یا درشت؟ بخاطر درشت نویسی جا کم نمیاد؟

و اینکه برای روان خوانی ها و گنج حکمت های فارسی بجز لغت و تاریخ ادبیات چیاشونو باید بخونم؟

و اینکه برای روان خوانی ها و گنج حکمت های فارسی بجز لغت و تاریخ ادبیات چیاشونو باید بخونم؟
اطلاعیه دبیرخانه ادبیات فارسی در مورد امتحانات نهایی فارسی

🔸تو ستایش و نیایش
❌از اینا سؤال نمیاد :
دستور
آرایه
✅از اینا سوال میاد :
مفهوم شعر
معنی شعر
معنی لغت
املای لغت
تاریخ ادبیات
🔹تو گنج حکمت، شعرخوانی، رواخوانی
❌ از اینا سوال نمیاد :
معنی شعر و نثر
آرایه
دستور
✅از اینا سوال میاد :
مفهوم شعر و نثر
معنی لغت
املا
تاریخ ادبیات
⚠️۱ نمره حفظ شعر تو امتحان نوبت دوم فقط شعر حفظی نوبت دوم میاد

اطلاعیه دبیرخانه ادبیات فارسی در مورد امتحانات نهایی فارسی

🔸تو ستایش و نیایش
❌از اینا سؤال نمیاد :
دستور
آرایه
✅از اینا سوال میاد :
مفهوم شعر
معنی شعر
معنی لغت
املای لغت
تاریخ ادبیات
🔹تو گنج حکمت، شعرخوانی، رواخوانی
❌ از اینا سوال نمیاد :
معنی شعر و نثر
آرایه
دستور
✅از اینا سوال میاد :
مفهوم شعر و نثر
معنی لغت
املا
تاریخ ادبیات
⚠️۱ نمره حفظ شعر تو امتحان نوبت دوم فقط شعر حفظی نوبت دوم میاد
دمتون گرم، ممنونم :)

• دابل‌لایک
امتیازات: Asall
درمورد بحث خودکار ها و فونت نوشتن، ریز بنویسم یا درشت؟ بخاطر درشت نویسی جا کم نمیاد؟
متوسط ترجیحاً. تعادل رو حفظ کن. یطوری ریز نباشه که طرف نتونه بخونه و خیلی هم درشت نباشه که جا کم بیاد. بیشتر به نظرم دست خط منظم و مرتب مهمه. شلخته و نامرتب ننویسید. بعضیا هستن می‌خوان حالت خوشنویسی بنویسن بعداً مصحح هیچی از کلماتشون نمی‌فهمه. خیلی معمولی و عادی بنویسین. ریز ریز و مورچه‌ای نباشه. خیلی بزرگ هم نباشه چون جا کم بیارین دردسر دارین: ))))

متوسط ترجیحاً. تعادل رو حفظ کن. یطوری ریز نباشه که طرف نتونه بخونه و خیلی هم درشت نباشه که جا کم بیاد. بیشتر به نظرم دست خط منظم و مرتب مهمه. شلخته و نامرتب ننویسید. بعضیا هستن می‌خوان حالت خوشنویسی بنویسن بعداً مصحح هیچی از کلماتشون نمی‌فهمه. خیلی معمولی و عادی بنویسین. ریز ریز و مورچه‌ای نباشه. خیلی بزرگ هم نباشه چون جا کم بیارین دردسر دارین: ))))
ممنونم :)

کارت ورود به جلسه نهایی رو فقط از مدرسه باید بگیریم؟ خودمون نمی‌تونیم از سایت بگیریم؟

کارت ورود به جلسه نهایی رو فقط از مدرسه باید بگیریم؟ خودمون نمی‌تونیم از سایت بگیریم؟
مدرسه ما گفته چون حتما باید مهر مدرسه روش باشه باید از مدرسه بگیری

• لایک
امتیازات: Thea
  • لایک
  • لایک
من وارد پنلم شدم تو my.medu.ir
چیزی مربوط به کارت ورود به جلسه پیدا نکردم
راستی بچه ها؛ کارت ورود به جلسه اومده…
◀️یازدهمی ها و دوازدهمی ها برید مدرسه بگیرید.

◀️بچه های فارغ التحصیل از سایت باید بگیرید ولی هنوز فعال نشده انگار!

پ ن: به نظرم امروز درگیرش نشید فردا برید سراغش.

نخوام کادر مدرسه رو ببینم باید کیو ببینم وای اصلا دلم نمیخواد آخرین تصویرم از مدرسه سیاه باشه لعنت بهشون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نخوام کادر مدرسه رو ببینم باید کیو ببینم وای اصلا دلم نمیخواد آخرین تصویرم از مدرسه سیاه باشه لعنت بهشون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کسی از خونوادت رو نمیشه بفرستی بگیرن برات؟

• لایک
امتیازات: Iliap
Back
بالا