• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام بچه‌ها، خوبین؟ بچه‌ها کتاب‌های درسی و تستی از دو سال پیش چقدر تغییر کرده‌اند؟ مثلا کتاب‌هایی که برای مقاطع دهم تا دوازدهم کنکور ۱۴۰۲ بودند، می‌تونند برای کنکوری ۱۴۰۷ به کار برن؟ یا مقاطع دهمشون یکیه؟

سلام بچه‌ها، خوبین؟ بچه‌ها کتاب‌های درسی و تستی از دو سال پیش چقدر تغییر کرده‌اند؟ مثلا کتاب‌هایی که برای مقاطع دهم تا دوازدهم کنکور ۱۴۰۲ بودند، می‌تونند برای کنکوری ۱۴۰۷ به کار برن؟ یا مقاطع دهمشون یکیه؟
سلام
1402 تا 1407 خیلی فاصله داره بنظرم
حتی اگه خواستی چاپ قدیم بگیری از بعد 1405 بگیری بهتره

شاید فقط برای فیزیک پیشنهاد کنم همچین کاری کنی
بقیه درسا پیشنهاد نمیشه

زیست و شیمی احتمالا عوض شدن (زیست خیلی عوض شده)
ولی کتاب درسی فیزیک و ریاضی تا جایی که میدونم خیلی وقته عوض نشده
ولی باز قبل گرفتن کتاب سر فصل هاش رو با کتاب درسیتون چک کن.

زیست و شیمی احتمالا عوض شدن (زیست خیلی عوض شده)
ولی کتاب درسی فیزیک و ریاضی تا جایی که میدونم خیلی وقته عوض نشده
ولی باز قبل گرفتن کتاب سر فصل هاش رو با کتاب درسیتون چک کن.
درسته خود کتاب درسی ریاضی محتواش عوض نشده جز چند تا تمرین، ولی به خاطر تزریق ایده های جدید، پیشنهاد نمیشه برای ریاضی کتاب ویژه کنکور ۱۴۰۲ بگیری چون ایده های کنکور ۱۴۰۱ و به قبل رو داره و مثلا ۱۴۰۲ که غیرمنتظره سخت بود (مثل ۱۴۰۰) رو ایده هاشو ندارن که سوالای مشابه طرح و تالیف کرده باشن.

درسته خود کتاب درسی ریاضی محتواش عوض نشده جز چند تا تمرین، ولی به خاطر تزریق ایده های جدید، پیشنهاد نمیشه برای ریاضی کتاب ویژه کنکور ۱۴۰۲ بگیری چون ایده های کنکور ۱۴۰۱ و به قبل رو داره و مثلا ۱۴۰۲ که غیرمنتظره سخت بود (مثل ۱۴۰۰) رو ایده هاشو ندارن که سوالای مشابه طرح و تالیف کرده باشن.
هدف از کتاب تست زدن آموزشه
تو کتاب تست میزنی که یاد بگیری و از پس هر ایده ای بر بیای
سوال کنکور هم میشه جداگونه کار کرد و ایدشو یاد گرفت
ولی فرق قیمت کتاب 401 و 406 زمین تا آسمونه
ولی باز اگر شرایط مالی اجازه بده قطعا کتاب 406 خیلیی بهتره شکی توش نیست.

آخرین ویرایش:
مسئله این نیستش که سوال کنکور باشه توش یا نه. درسته، به هرحال میتونه جداگونه هم بره سوالای کنکورای جدید رو بزنه.
مسئله اینجاست، که طراح های کتاب تست با توجه به رویکرد جدید ریاضی تو کنکورها، تست های جدیدتر با مطابقت با کنکورای جدید تالیف میکنن.

مسئله این نیستش که سوال کنکور باشه توش یا نه. درسته، به هرحال میتونه جداگونه هم بره سوالای کنکورای جدید رو بزنه.
مسئله اینجاست، که طراح های کتاب تست با توجه به رویکرد جدید ریاضی تو کنکورها، تست های جدیدتر با مطابقت با کنکورای جدید تالیف میکنن.
ولی اگه بازم قرار به گرفتن کتاب چاپ های قدیم هست، تو ریاضی بهتره برای چاپ بعد ۱۴۰۲ و ویژه کنکور ۱۴۰۳ به بعد باشه
نه برا ویژه کنکور ۱۴۰۲ که رویکرد ریاضی کنکور ۱۴۰۲ هنوز نیومده بود و رویکرد ۹۸ تا ۱۴۰۱ در نظر گرفته میشد.

بچه ها جون
حالا که یه کوچولو مونده به نهاییا
توصیه دم آخری چیزی دارین؟
چمیدونم تجربه ای نکته ای موضوعی بحثی چیزی...

اوکی، جالب بود؛ من واقعا در یک منجلاب گیر کردم و نیاز به مشاور دارم. مشاورهایی که می‌شناختم قبلا در دسترسم نیستن دیگه و واقعا موندم و دارم دیوونه می‌شم T_T
موسسه دیگه‌ای رو پیشنهاد می‌کنی آیا؟
اگر فرد خاصی رو هم می‌شناسید که جدی و کاربلده ممنون می‌شم معرفی کنید.‌ (با رشته ریاضی هم کار کنه)

+اگر‌ خودتون در این زمینه کار می‌کنید می‌تونم پیام بدم بهتون؟
من راستش خیلی وقته از فضای کنکور دور بودم یکم واسه قانونا خیلی اپدیت نیستم، ولی اگه کسی رو پیدا کردم بهت میگم

• دابل‌لایک
امتیازات: Elly
دوستان یه سوال
توی هویت از پاورقی ها سوال میاد؟
مثلا ص ۴۵، پایین صفحه رو هم باید بلد باشیم.؟

بچه ها من ریدینگ زبانم کلا اوکی بوده . و دهم یازدهم نه وقت خاصی برای خوندش گذاشتم نه فبل امتحان سوال حل کردم ولی خب همیشه تو امتحان درست میزنم امروز داشتم سوالای بیست شو زبان رو واسه ریدینگ حل میگردم و خب سخت بود برام غلط هم زیاد داشتم توش . ریدینگ دوازدهم سخت تره؟ و چه توصیه میکنید براش کلا.

سلام
من امسال دهم ریاضی هستم
قصد خریدن اشتراک الماس رو داشتم
شما می دونید برای رشته ی ریاضی کدوم اساتید خوبن؟

عزیزان ی سوال
زدن امتحان نهایی های خارج کشور مفیده?از کجا پیداشون کنم?

سلام
من امسال دهم ریاضی هستم
قصد خریدن اشتراک الماس رو داشتم
شما می دونید برای رشته ی ریاضی کدوم اساتید خوبن؟
حسابان کرمی/ هندسه گسسته دارابی/ شیمی فراهانی/ فیزیک رحمانی

بچه ها آزمون تک درس زیست به جز زیستاز میشناسید؟
یا کتابی که فصل به فصل آزمون باشه

بچه ها آزمون تک درس زیست به جز زیستاز میشناسید؟
یا کتابی که فصل به فصل آزمون باشه
کتاب موج آزمون زیست
آزمون هم آرمان فصل به فصل آزمون داره.

Back
بالا