- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
نه من شنیدم علاوه بر خود درسای فرهنگیان سوال زیستو اینا هم دارهسوال درسای فرهنگیان ؟
نه من شنیدم علاوه بر خود درسای فرهنگیان سوال زیستو اینا هم دارهسوال درسای فرهنگیان ؟
سلامسلام بچه ها یه سوال
اگه صرفا برا تجربه کنکور، کنکور فرهنگیان ثبت نام کنم و صرفا سوالای مربوط به درساشو جواب بدم مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
اینکه ثبتنام کنی بد نیست سوالای خودشم راحت میتونی بزنی نیاز به خوندن نداره در اون حدنه من شنیدم علاوه بر خود دریای فرهنگیان سوال زبستو اینا هم داره
چرا از تاپیک پشتیبان گیری استفاده نمیکنی؟میشه اگه مشاور داشتید و ازشون راضی بودید معرفی شون کنید؟بنده بسیار الان مشکل دارم یه بخشی بابت هزینه هست یه بخشی بابت اینه که درقبال اون هزینه اونقدر امکانات دریافت نکردم =(

پیداش نکردمچرا از تاپیک پشتیبان گیری استفاده نمیکنی؟
پیداش نکردم
صفرباید بگیم چند تا؟
ویدیو آموزشی صرفا همین مبحث: آرین حیدریبرای رفع ابهام های مثلثاتی، نظری ندارید چطوری بهتر یادش بگیریم؟
«خوب» یعنی چی؟کدوم منبع تستای خوبی داره؟

نمیدونم این توصیه کاربردی باشه یا نه ولی معمولا یه ساعاتی از روز رو میشه چند ساعت بدون وقفه درس خوند و انرژی بالاست. واسه همین اصن احتیاج به استراحت های یه ربعه مداوم نداری.بچهها سلام
چطور میشه +۱۰ ساعت درس خوند با استراحتای یک ربعه اینا؟ آخه من مثلاً سه تا پارت ۱:۱۵ پشت سر هم میخونم، دیگه برای پارت چهارم سردرد شدیددد میگیرم و همش میخوام پاشم دراز بکشم
کلاً ساعت مطالعهام به ۷ ساعت اینا که میرسه کم میارم
خیلی راهنمایی لازمم 😭

ببین من میتونم بیوقفه یه مقداری بخونم ولی نه در حد چهار ساعت! فوقش ۲/۵ ساعت.. اونم در بهترین حالتنمیدونم این توصیه کاربردی باشه یا نه ولی معمولا یه ساعاتی از روز رو میشه چند ساعت بدون وقفه درس خوند و انرژی بالاست. واسه همین اصن احتیاج به استراحت های یه ربعه مداوم نداری.
مثلا من صبح های زود اگه بیدار شم معمولا بازه ۴ـ۵ تا ۱۰ صبح رو میتونم با کمترین اتلاف وقت ادامه بدم. خروجیش +۴ ساعت هست. این ساعت میتونه برای تو بازه ظهر یا شب باشه و لزوما قرار نیس از ۴ صبح شروع کنی.
واسه سردرد هیچ ایده ای ندارم، شاید از کم خوابی باشه یا شاید کلا مایعات زیاد نمیخوری. اگه شب ها دیر میخوابی یا صبح های خیلی زود بیدار میشی حتما خواب ظهر داشته باش. خواب ظهر واسه اینجور آدمها واجبه اصن.
+۴ منم کلا بی وقفه که نیس، تو اون چیزی که گفتم منظورم بالاترین بازده و خروجی بود.ببین من میتونم بیوقفه یه مقداری بخونم ولی نه در حد چهار ساعت! فوقش ۲/۵ ساعت.. اونم در بهترین حالت
اصلاً شدنی نیست این موضوعی که میگی واسه من..
بچهها سلام
چطور میشه +۱۰ ساعت درس خوند با استراحتای یک ربعه اینا؟ آخه من مثلاً سه تا پارت ۱:۱۵ پشت سر هم میخونم، دیگه برای پارت چهارم سردرد شدیددد میگیرم و همش میخوام پاشم دراز بکشم
خیلی راهنمایی لازمم 😭
بچه ها راهنمایی های لازم رو کردن، ولی بذار اینو بگم که به خودت سخت نگیربچهها سلام
خیلی راهنمایی لازمم 😭

این قضیه که کم کم ساعت مطالعهام رو زیاد کنم منطقیه ها، ولی الآن دوران امتحاناتمه و این چندتای آخری دقیقاً هموناییان که حسابی انباشته کردم + بودجهبندی آزمون مازمم جلوتر از امتحانای مدرسهمهبچه ها راهنمایی های لازم رو کردن، ولی بذار اینو بگم که به خودت سخت نگیر
من خودم یه زمانی خیلی اعصابم سر خستگیام بهم میریخت« خسته شدی؟ دیگه نمیتونی بخونی؟ خاک تو سرت بقیه n ساعت تو روز میخونن...»
و برای همین مثلا ساعت ۱۱ صبح خودخوری هام و مقایسه کردن هام شروع میشد و همین موضوع هم کلی انرژی ازم میگرفت
ولی خب بعد از یه مدت پذیرفتم این بدن منه، شرایط منه، و خب کیفیت و کمیت مطالعه ی همه ی افراد یکسان نیست
یعنی میگم با مهربونی سعی کن ساعت مطالعت رو ببری بالاا، وقتی مثلا بپذری من قراره تا یک ماه دیگه برسونمش به ۹ ساعت، وقتی امروز ۷ساعت و نیم خوندی خوشحال هم میشی، اما اگه همش بخوای با انرژی منفی و از روی عجله پیش ببری این موضوع رو خیلی خسته کننده میشه
ببین من بر اساس تجربه شخصی خودم و دانشآموزان این رو بهت میگم: امکان جهش فوری در ساعت مطالعه و استمرار در حفظ اون امکان پذیر نیست. در واقع انتظار تو از اینکه ناگهان از 4 ساعت مطالعه در روز برسی به 10 ساعت و بتونی این رو مستمرا حفظ کنی، انتظار خلاف واقعی است. ضمن اینکه اولویت اصلی تو باید نمره برگه امتحان نهایی خرداد ماه باشه (نه امتحان نوبت اول). تو باید از افتادن به چرخه فرسایش تحصیلی جلوگیری کنی. سعی کن که تصویر بزرگتری از ماجرا و مواردی که در مسیر تحصیلی تو در خرداد یازدهم و سال دوازدهم هست توجه کنی.این قضیه که کم کم ساعت مطالعهام رو زیاد کنم منطقیه ها، ولی الآن دوران امتحاناتمه و این چندتای آخری دقیقاً هموناییان که حسابی انباشته کردم + بودجهبندی آزمون مازمم جلوتر از امتحانای مدرسهمه
و خلاصه که یه جورایی شدنی نیست که به خودم بگم باشه امروزو ۶ ساعت بخون و راضی باش :,)
برای این موضوع از فایل بانک کنکور زیست شناسی ماز میتونید استفاده کنید که کیفیت پاسخنامه فوقالعادهای داره.بچه ها من نمیتونم فایل کنکورای زیست با یه پاسخ نامه درست حسابی پیدا کنم
میشه اگه کسی داره یا چنلی داره که گذاشته باشه بگه لطفا🤍