- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
همدردیم چون هم مدرسه ایمآخه اصلا من برنداشتم
مدرسه اجبار میکنه به آزمون دادن

همدردیم چون هم مدرسه ایمآخه اصلا من برنداشتم
مدرسه اجبار میکنه به آزمون دادن

زیاد یعنی چقدرکسی هست مشکل خوابیدن زیاد، به خصوص در بعدظهر رو کنترل کرده باشه؟ میشه حرف بزنیم؟
امروز یک ساعت شد معمولا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعته. بحث کم یا زیاد نیست، من میخوام بعدظهر نخوابم کلا.زیاد یعنی چقدر

وای وای دقیقا مشکل منکسی هست مشکل خوابیدن زیاد، به خصوص در بعدظهر رو کنترل کرده باشه؟ میشه حرف بزنیم؟

ولی اگه ۵ صبح بیدار میشی باید خواب ظهر داشته باشیامروز یک ساعت شد معمولا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعته. بحث کم یا زیاد نیست، من میخوام بعدظهر نخوابم کلا.
به علاوه اینکه جدیدا شب ها زودتر میخوابم، صبح ها هم خوابالو هستم. در مقایسه با قبل که راحت میتونستم ۵ پاشم، آزارم میده.
. تا ۱.۵ ساعت هم حتی اوکیه.من با این واقعیت که بعضی وقتا بدنت نیاز داره بخوابه کنار اومدمامروز یک ساعت شد معمولا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعته. بحث کم یا زیاد نیست، من میخوام بعدظهر نخوابم کلا.
به علاوه اینکه جدیدا شب ها زودتر میخوابم، صبح ها هم خوابالو هستم. در مقایسه با قبل که راحت میتونستم ۵ پاشم، آزارم میده.
اصرارم به نخوابیدن به خصوص تو روزای مدرسه برا افزایش ساعت مطالعهم بعد مدرسه استولی اگه ۵ صبح بیدار میشی باید خواب ظهر داشته باشی. تا ۱.۵ ساعت هم حتی اوکیه.
خواب ظهر واسه کسی مناسب نیست که نمیتونه زود بیدار شه. مثلا برای کسی که از ۱۰ صبح تازه میخواد درس رو شروع میکنه دیگه خواب ظهر معنی نداره.
پیشنهاد من واسه خوابیدن شب دور و بر ۱۰ـ۱۱ و بیداری حول و حوش ۴.۵ یا ۵ عه. اگه مدرسه نمیری ساعت ۱۲ تا ۱ هم واسه خواب ظهر. اگه مدرسه میری هم بعد از اینکه رسیدی خونه تا ۱ـ ۱.۵ ساعت بعدش.
اگه مشکل ات به خاطر زمانبندی نیس و کلا جسمانی خسته ای، حتما آزمایش خون بده. من یه تایمی مشکل تیروئید داشتم و خودم هم نمیدونستم، در نتیجه هی علائم میداد ولی من فکر میکردم خستگی درس و مدرسه هس. ممکنه مشکل کم خونی یا چیز دیگه هم باشه.

به نظرم خیلی بستگی به خودت داره منم اول فیزیکو زدم بعد شیمیو چون میدونستم قوی ترم و البته که قبلش توی ازمونا امتحان کرده بودم و تمرین کرده بودم. حتما توی ازمون ها به این دقت کن و انجام بده ببین به نظر خودت بهتر میشه یا بدتربچه ها یه چیزی
بنظرتون اینکه اول فیزیک رو جواب بدیم بعد شیمی کار درست تریه؟
آخه همه معمولا همین کارو میکنن
یا اصلا یه چیز شخصی سازیه؟👩🏻🦯👩🏻🦯
من اول حس میکردم اول شیمی بدم درصدم بهتر میشه، ولی خب الان حس میکنم کار اشتباهیه
اینکه اصلا مشکلی نداره.امروز یک ساعت شد معمولا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعته. بحث کم یا زیاد نیست، من میخوام بعدظهر نخوابم کلا.
به تایم بندی بهینه ات باید برسیبچه ها یه چیزی
بنظرتون اینکه اول فیزیک رو جواب بدیم بعد شیمی کار درست تریه؟
آخه همه معمولا همین کارو میکنن
یا اصلا یه چیز شخصی سازیه؟👩🏻🦯👩🏻🦯
من اول حس میکردم اول شیمی بدم درصدم بهتر میشه، ولی خب الان حس میکنم کار اشتباهیه
پیدا کردی به منم بگوکسی هست مشکل خوابیدن زیاد، به خصوص در بعدظهر رو کنترل کرده باشه؟ میشه حرف بزنیم؟
در شرایط سخت بخوابکسی هست مشکل خوابیدن زیاد، به خصوص در بعدظهر رو کنترل کرده باشه؟ میشه حرف بزنیم؟
قرار نیست همه آزمون های موجود رو شرکت کنی و بهش برسیسلام همگی یه همفکری میخوام😭
جمعه مدرسه گزینه دو گرفت و خوب اوکی بود چون رسیده بودم به بودجه بندیش و اینا
و این جمعه هم قراره حلی سنج بدیم و این درحالیه که بودجه بندیش کاملا با اون گزینه دو عه متفاوته و من نمیدونم که این چیز عادی ایه که توی یک هفته بتونی به بودجه بندی کاملا جدید برسی؟چون من اصلا نرسیدم😭
الان نمیدونم چطوری قراره جمعه آزمون بدم وقتی هنوز بعضی از درسهارو یدور هم نخوندم و فقط یکی دو روز وقت هست
من تقریبا اینطوری بودم و سال پشت کنکوری رو زمین میخوابیدم نه تخت دمای اتاقمم پایین تر بودکسی هست مشکل خوابیدن زیاد، به خصوص در بعدظهر رو کنترل کرده باشه؟ میشه حرف بزنیم؟
چند استان کنار هم میشن یک ناحیهبچه ها اینکه تو کنکور میگن بومی فلان و قطب فلان یعنی چی ؟
یعنی مثلا اگه من الان تهران هستم بعد قطب من کرج و سمنان و ... اینا میشه اونا رو بزنم اولویت با رفتن من به دانشگاه میشه 🧐
یکی به من توضیح بده این بومی و قطب چطوریه بی زحمت؟