پس تمرکزت ۱۰ و ۱۲ باشه، خیال خودتم راحته. درکل شرایطتتو بسنج.فکر نکنم بهش بشه گفت جمع بندی، برای همین دودلم، میترسم الان یازده رو شروع کنم و ده رو نتونم اونجوری که باید جمع بندی کنم.
با برنامه ماز پیش میرم، فقط دهم داره
مرسییییی
Ph تنوع سوالاتش زیادهPh چه خاکی بر سرم کنم؟
فیزیک دهم رو قبلا خوندی به طور روتین تست بزن و با ازمونا پیش بروبچه ها جون یه سوال
من فیزیک دهم رو قبلا خوندم
فصل یک دوازدهم رو هم قبلاً خوندم
(منظور از قبلا دوسه ماه گذشته هست)
بعد الان برای آزمون ها دارم دوباره تست هارو میزنم(دفعه قبلی ضریب دار زدم الان همه رو دارم میزنم)
بعد الان دیگه وقت ندارم فیزیک ۱۱ رو بخونم
فصل دو دوازده رو هر جوری بود گذاشتم تو برنامم
ولی یازدهم واقعا جا ندارم
بعد این قضیه که قبلش بخونم و برای آزمون دوباره مرور کنم بنظر خودم خیلی کمک کنندست
بعد خب بنظرتون! الان بشینم ۱۱ رو شروع کنم، و دهم رو کم کنم؟ یعنی به جای همه ی تستام، یک سوم از تستای دهم رو بزنم
بقیه تایم رو بذارم رو ۱۱؟
یا کلا بیخیال ۱۱ بشم و از دوماه دیگه با آزمون پیش برم؟
(اصلا بنظرتون سه پایه با هم خیلی گیج کننده نیست؟)
کلا چه نظری دارین؟🧘🏻♀️🧘🏻♀️
پیاچ لم داره. اگه لمش دستت نیومد دیگه هرگز نخواهد آمد، این تجربه شخصی منه. پس سعی کن همون اول که باهاش رو به رو میشی قلقش رو پیدا کنی.Ph چه خاکی بر سرم کنم؟
@Lili bloom شما این کار رو نکن🙏خیلیا مدار رو حدف میکنن
اره دیگه، برای همینا دارم میگم فیزیک ۱۱ راحت میتونه درصد بده😂@Lili bloom شما این کار رو نکن🙏
سوال اولبچه ها جون یه سوال
من فیزیک دهم رو قبلا خوندم
فصل یک دوازدهم رو هم قبلاً خوندم
(منظور از قبلا دوسه ماه گذشته هست)
بعد الان برای آزمون ها دارم دوباره تست هارو میزنم(دفعه قبلی ضریب دار زدم الان همه رو دارم میزنم)
بعد الان دیگه وقت ندارم فیزیک ۱۱ رو بخونم
فصل دو دوازده رو هر جوری بود گذاشتم تو برنامم
ولی یازدهم واقعا جا ندارم
بعد این قضیه که قبلش بخونم و برای آزمون دوباره مرور کنم بنظر خودم خیلی کمک کنندست
بعد خب بنظرتون! الان بشینم ۱۱ رو شروع کنم، و دهم رو کم کنم؟ یعنی به جای همه ی تستام، یک سوم از تستای دهم رو بزنم
بقیه تایم رو بذارم رو ۱۱؟
یا کلا بیخیال ۱۱ بشم و از دوماه دیگه با آزمون پیش برم؟
(اصلا بنظرتون سه پایه با هم خیلی گیج کننده نیست؟)
کلا چه نظری دارین؟🧘🏻♀️🧘🏻♀️
مشکلت چیه باهاش؟Ph چه خاکی بر سرم کنم؟
اتفاقا استوکیومتری نقطه قوتمهمشکلت چیه باهاش؟
استوکیومتریت اوکیه؟
فرمول های محاسبه پی هاچ و ثابت یونش و تغیرات رو کامل درک کردی؟ میتونی کاعد بزاری جلو خودت فرمول هارو بنوسی؟ میدونی از هر فرمول کجا باید استفاده کنی و برای چی باید استفاده کنی؟
منبع شیمیت چیه؟
اگه همه اینها اوکی بود و کتاب تستت تیپ های پی هاچ رو از هم تفکیک کرده، تیپ به تیپ حل کن برو جلو.کاعذ بزار جلوی دستت و کامل بنویس حتما فعلا تستی اینها کنسله تا کامل متوجه بشی. یه دور که تیپ تست ها تموم شد حالا درهم و مخلوط کار کن.(قسمت مسائل پی هاچ مبتکران خیلی کامل و خوبه میتونی پی دی افش دانلود کنی اون یه تیکه اش اگه منبعت مبتکران نیست از رو اون بزنی).
نشر الگو فقط یبار تستای فرد رو زدم، الان دارم دوباره همه رو از اول میزنمسوال اول
الان داری برای بار چندم تست های یک منبع رو میزنی؟
سوال دوم
الان داری تست هایی که قبلا حل کردی رو هم باز حل میکنی؟(گفتی دفعه قبلی ضریب دار زدی یعنی یه بار زوج هارو زدی یه بار فرد ها الان دوباره داری کلش رو از یه منبع تکراری میزنی؟)
سوال سوم منبعت چی بوده؟
اگه از یه منبع با سطح خوب استفاده کردی، الانم درصدت توی دهم بالای ۶۰ درصده و اشکالات هم مثلا توی نرسیدن و تایم کم آوردنه و مباحث رو بلدی و گیری روش نداری،توصیه میکنم فقط از تست های مارک دار منبع ات استفاده کنی و برای دهم آزمون بزنی.(از بانک سوال آقای کنکور یا چنل های تلگرام آزمون های فیزیک رو پیدا کن و سلکت شده مال مؤسساتی مثل ماز قلمچی خیلی سبز رو بزن).
برای یازدهمت هم روال عادی.کار کردن از روی کتاب خیلی خوبه باعث میشه علم ات کامل بشه ولی چیزی که باعث رشد درصدت میشه آزمونی کار کردنه و اگه خیلی دهمت رو لفت بدی آزمون نمیرسی بزنی.از طرفی آزمون حل کردن باعث میشه اشکالات بفهمی و با درصد هات میتونی متوجه بشی ماست مال کردی یا نه
تستای جزوه ی معلم رو انگار کاملا بلدم ولی بازم دلم نمیاد دوباره نزنم