کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
Ph چه خاکی بر سرم کنم؟

فکر نکنم بهش بشه گفت جمع بندی، برای همین دودلم، میترسم الان یازده رو شروع کنم و ده رو نتونم اونجوری که باید جمع بندی کنم.
با برنامه ماز پیش میرم، فقط دهم داره
مرسییییی
پس تمرکزت ۱۰ و ۱۲ باشه، خیال خودتم راحته. درکل شرایطتتو بسنج.
استادهای ماز هم ویدیو جمعبندی پایه میذارن فرصت کردی نگاه کن. کمکت میکنه.
موفق باشییی

Ph چه خاکی بر سرم کنم؟
Ph تنوع سوالاتش زیاده
یادمه شیمی بازرگان دسته بندی کرده بود سوالاش رو
تعداد سوالا تا جایی که یادم میاد تو بازرگان زیاد بود، اگه وقت نداری همه رو حل کنی فعلا از هر تیپ ph با ضریب ۳ یا ۵ سوالا رو یه دور تا آخر حل کن (آموزشی و بدون زمان)
خوبیش اینه که اینجوری یه دور روش حل همه ی تیپ ها رو میبینی
سوالای باقیمونده رو تو ایستگاه های جبرانی قلمچی یا حتی آزمون های مدرسه ـ کلاس بیرون، به عنوان تمرین بیشتر حل میکنی ... حرص نزن که حتما باید همه تستهای کتاب تستت همین الان زده بشن‌.
در کل در برابر مباحث سخت باید صبر و استقامت کرد و Ph هم از اوناست. در طول سال قراره چند بار این مباحث خونده بشه و مسلما بعد چند دور آزمون و مرور و تست زنی، قلق همه چی دستت میاد‌‌.

بچه ها جون یه سوال
من فیزیک دهم رو قبلا خوندم
فصل یک دوازدهم رو هم قبلاً خوندم
(منظور از قبلا دوسه ماه گذشته هست)
بعد الان برای آزمون ها دارم دوباره تست هارو میزنم(دفعه قبلی ضریب دار زدم الان همه رو دارم میزنم)
بعد الان دیگه وقت ندارم فیزیک ۱۱ رو بخونم
فصل دو دوازده رو هر جوری بود گذاشتم تو برنامم
ولی یازدهم واقعا جا ندارم
بعد این قضیه که قبلش بخونم و برای آزمون دوباره مرور کنم بنظر خودم خیلی کمک کنندست
بعد خب بنظرتون! الان بشینم ۱۱ رو شروع کنم، و دهم رو کم کنم؟ یعنی به جای همه ی تستام، یک سوم از تستای دهم رو بزنم
بقیه تایم رو بذارم رو ۱۱؟
یا کلا بیخیال ۱۱ بشم و از دوماه دیگه با آزمون پیش برم؟
(اصلا بنظرتون سه پایه با هم خیلی گیج کننده نیست؟:(( )
کلا چه نظری دارین؟🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️
فیزیک دهم رو قبلا خوندی به طور روتین تست بزن و با ازمونا پیش برو
میتونی خودت از ازمونای قبلی استفاده کنی

فیزیک 12 رو با برنامه ازمون/نهایی/مدرسه و هر برنامه ای در حال حاضر داری پیش برو

فیزیک 11 رو بخون، میتونه خیلی راحت بهت تست و درصد بده (خیلیا مدار رو حدف میکنن البته ولی باقیش نه)

تو در هر صورت دوماه دیگه و با ازمون بازم باید از فیزیک10 تست بزنی پس انچنان فرقی نداره الان یا دو ماه دیگه ولی اون موقع با ازمون ممکنه بهت فشار بیاره حجم پیشروی فیزیک 11

Ph چه خاکی بر سرم کنم؟
پی‌اچ لم داره. اگه لمش دستت نیومد دیگه هرگز نخواهد آمد، این تجربه شخصی منه. پس سعی کن همون اول که باهاش رو به رو میشی قلقش رو پیدا کنی.

Back
بالا