• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه سوال من الان دهمم و منبع اولم خیلی سبز بوده و تقریبا باهاش اوکی بودم ، بنظرت همین امسال برای منبع دوم برم نردبان بگیرم یا صبر کنم سال یازدهم برم جامع پایه اش رو بگیرم؟
بعد یه سوال دیگه ، نردبام شیمی و زیستش به درد نمیخوره؟؟
اگه می‌خوای فقط یکی رو بگیری جامع بگیر اگه نه امسال به عنوان منبع دوم می‌تونی بزنی و سال بعد هم جامع پایه‌اش رو
زیست رو نمی‌دونم اما برای شیمی منابع بهتری مثل مبتکران و خیلی سبز و الگو و آزمون ها هست اگه علاقه و وقت داشتی بیشتر کار کنی می‌تونی نردبام هم استفاده کنی

چرا آی کیو نه؟
خیلی سبز و الگو منابع بهتری هستن چه پایه چه جامع
اولویت اول بیشتر با خیلی سبز و الگو و سوالات آزمون ها هست که کافی هم هستن
اگه علاقه و وقت داشتی می‌تونی آی‌کیو و نردبام و منابع دیگه هم بزنی
در کل برای انتخاب منابع یسری منابع خوب و مشخص هستن که کافی هستن و در صورت داشتن علاقه و وقت می‌تونی منابع دیگه رو هم پیش ببری که انتخابشون بستگی به خودت داره چون ممکنه یسری پیشنهاد کنن یسری نه، انتخاب واقع بینانه و هدفمند داشته باش با یک برنامه کلی که منابع رو چجوری می‌خوای پیش ببری، می‌خوای همزمان بزنی، منبع به منبع بزنی، اگه همزمان که خب احتمالاً همزمان تموم می‌شن، اگه منبع به منبع بهتره مشخص کنی از کی تا کی می‌خوای برای اون منبع وقت بذاری و تمومش کنی، و اینکه می‌خوای ضریبی بزنی یا پشت هم، همه اینا بستگی به خودت داره
یه برنامه کلی با توجه به ساعت مطالعه و سطحت داشته باش و هرچند وقت برنامه رو چک کن و یه زمان جبران هم برای خودت بذار که اگه برنامه اونجوری که فکر می‌کردی پیش نرفت بتونی جبران کنی یا برنامه رو تغییر بدی، در کل هدفت رو روی پیش بردن ۹۰ درصدی بذار تا حداقل ۶۰ درصد رو پیش ببری و اصلاً اشکالی نداره که نشد ۹۰ یا ۱۰۰ درصد پیش ببری، هنوز اول راهی و وقت داری، سخت‌گیری های زیاد نسبت به خودت رو بذار برای سال دوازدهم که از الان خیلی خسته نشی
صرفاً تجربه و پیشنهاد

خیلی سبز و الگو منابع بهتری هستن چه پایه چه جامع
اولویت اول بیشتر با خیلی سبز و الگو و سوالات آزمون ها هست که کافی هم هستن
اگه علاقه و وقت داشتی می‌تونی آی‌کیو و نردبام و منابع دیگه هم بزنی
در کل برای انتخاب منابع یسری منابع خوب و مشخص هستن که کافی هستن و در صورت داشتن علاقه و وقت می‌تونی منابع دیگه رو هم پیش ببری که انتخابشون بستگی به خودت داره چون ممکنه یسری پیشنهاد کنن یسری نه، انتخاب واقع بینانه و هدفمند داشته باش با یک برنامه کلی که منابع رو چجوری می‌خوای پیش ببری، می‌خوای همزمان بزنی، منبع به منبع بزنی، اگه همزمان که خب احتمالاً همزمان تموم می‌شن، اگه منبع به منبع بهتره مشخص کنی از کی تا کی می‌خوای برای اون منبع وقت بذاری و تمومش کنی، و اینکه می‌خوای ضریبی بزنی یا پشت هم، همه اینا بستگی به خودت داره
یه برنامه کلی با توجه به ساعت مطالعه و سطحت داشته باش و هرچند وقت برنامه رو چک کن و یه زمان جبران هم برای خودت بذار که اگه برنامه اونجوری که فکر می‌کردی پیش نرفت بتونی جبران کنی یا برنامه رو تغییر بدی، در کل هدفت رو روی پیش بردن ۹۰ درصدی بذار تا حداقل ۶۰ درصد رو پیش ببری و اصلاً اشکالی نداره که نشد ۹۰ یا ۱۰۰ درصد پیش ببری، هنوز اول راهی و وقت داری، سخت‌گیری های زیاد نسبت به خودت رو بذار برای سال دوازدهم که از الان خیلی خسته نشی
صرفاً تجربه و پیشنهاد
خیلیییی ممنونم 😭😭😭
امیدوارم تو کنکورت موفق باشی💗

• دابل‌لایک
امتیازات: Thea
کتاب QB داشتین؟چطوره؟خوب بود؟پاسخنامه اش مثل آزمون ماز هست یا یه چیز نرمال؟
هر درس چند تا تست داره؟

سلام من تجربه نداشتم ولی تجربه دوستم این بود که:
کتاباش کامل نیستن، یعنی همه فصلا رو نداره، مثلا سال دهم چند تا فصلو پوشش میده بقیه نه، سوالاش شبیه مازه، برای امتحانای ماز خیلی خوبه ولی تاحالا نشده کسی بگه من کنکور رو با QB قبول شدم هر درس حدود ۲۰۰ تا تست اینا داره البته یه سری فصلا بیشتر

انتقادی خطاب به بالایی:
تمام درس هارو کامل پوشش میده و آزمون مبحثی و تک درس هم داره حتی
QB اولین سالیه که چاپ شده و اولین کنکور بعدش 405 ئه و خب سال بعد نظر بدین که کسی با این قبول شد یا نه
من سطح بندی سوالارو واقعا دوست داشتم و به خصوص توی زیست تست های جالبی داشته به عنوان منبع اول پیشنهاد نمیدم چون منبع های شناخته شده تری هستند اما منبع دوم خوبی میشه
مثلا برای ریاضی گاها به عنوان منبع اول هم استفاده کردم چون روند و دسته بندی تست ها خوب بوده
در کل برای اینکه حجیم نشه تیپ تست های مختلف خیلی زیاد داره ولی خب مثلا اینجوری نیست که از یه تیپ چند تا حل کنی اما ایده های سوالاش خوبن و بازم میگم بع عنوان چیزی که هفته دوم آزمون بخونین عالیه اما منبع اول حتما باید از یه تیپ چندین مدل سوال حل کنین تا دستتون بیاد
بدی یا خوبیشم اینه که پاسخنامه اش پی دی افه و خب قیافه پاسخنامه متفاوت تر از کتاب های معمول بوده و یکم به من نچسبید
اما پاسخنامه شم کامل و جذابه و تا حد زیادی به آزمون های ماز شباهت داره اما عین همون رو انتظار نداشته باشین
کادر های تعبیر و جمع بندی و درسنامه داره و...
توی سایت دیجی ماز پاسخنامه ها هستن میتونین بررسی کنین
من حول و حوش 1 تومن پرداخت کردم و با توجه به قیمت کاغذ و.. واقعا واقعا میصرفید و جدی چرا نخریم؟:))کتاب خوبیه

انتقادی خطاب به بالایی:
QB اولین سالیه که چاپ شده و اولین کنکور بعدش 405 ئه و خب سال بعد نظر بدین که کسی با این قبول شد یا نه
من سطح بندی سوالارو واقعا دوست داشتم و به خصوص توی زیست تست های جالبی داشته به عنوان منبع اول پیشنهاد نمیدم چون منبع های شناخته شده تری هستند اما منبع دوم خوبی میشه
مثلا برای ریاضی گاها به عنوان منبع اول هم استفاده کردم چون روند و دسته بندی تست ها خوب بوده
در کل برای اینکه حجیم نشه تیپ تست های مختلف خیلی زیاد داره ولی خب مثلا اینجوری نیست که از یه تیپ چند تا حل کنی اما ایده های سوالاش خوبن و بازم میگم بع عنوان چیزی که هفته دوم آزمون بخونین عالیه اما منبع اول حتما باید از یه تیپ چندین مدل سوال حل کنین تا دستتون بیاد
بدی یا خوبیشم اینه که پاسخنامه اش پی دی افه و خب قیافه پاسخنامه متفاوت تر از کتاب های معمول بوده و یکم به من نچسبید
اما پاسخنامه شم کامل و جذابه و تا حد زیادی به آزمون های ماز شباهت داره اما عین همون رو انتظار نداشته باشین
من حول و حوش 1 تومن پرداخت کردم و با توجه به قیمت کاغذ و.. واقعا واقعا میصرفید و جدی چرا نخریم؟:))کتاب خوبیه
والا من تجربه دوستمو گفتم از خودم نبود😅

کتاباش کامل نیستن، یعنی همه فصلا رو نداره، مثلا سال دهم چند تا فصلو پوشش میده بقیه نه، سوالاش شبیه مازه، برای امتحانای ماز خیلی خوبه ولی تاحالا نشده کسی بگه من کنکور رو با QB قبول شدم هر درس حدود ۲۰۰ تا تست اینا داره البته یه سری فصلا بیشتر
مرسی ، البته فکر کنم هنوز اونقدر عمر نکرده که کسی باهاش کنکور بده ، فکر کنم کنکوری های امسال اولین نسل هستن

انتقادی خطاب به بالایی:
ولی پاسخنامه شیمی اصلاااااا خوب نبود و فقط گزینه درست رو گفته بود و توضیح هم نداده بود خیلی وقتا
من فیزیکش رو منبع اول استفاده کردم و واقعا راضی بودم
شیمی هم منبع اول استفاده کردم و راست میگه آزی برا منبع اول اصلاااا خوب نبود
ریاضی هم برا من به عنوان منبع اول سخت بود منم بعداً دیگه سراغش نرفتم

کسی که اولین سری چاپ یعنی تابستون سفارش میداد
جلد اول همه ی درسا براش ارسال میشد و مهر جلد دومو خودشون فرستادن
به دوستت بگو اگه جلد دوم نیومده خودش پیگیری کنه

ولی پاسخنامه شیمی اصلاااااا خوب نبود و فقط گزینه درست رو گفته بود و توضیح هم نداده بود خیلی وقتا
آره شیمی پاسخنامه اش بد بود
همون منبع دوم باید باشه
اما ایده های سوالارو دوست داشتم جدید بودن و تنوع بالا

کسی که اولین سری چاپ یعنی تابستون سفارش میداد
جلد اول همه ی درسا براش ارسال میشد و مهر جلد دومو خودشون فرستادن
به دوستت بگو اگه جلد دوم نیومده خودش پیگیری کنه
ممنون❤️

ماز کلا تو شیمی خوب نیست
چه تألیفات چه آزمون

واسه نهایی حتما باید فرمول بیست بگیرم با منابع جمع و جور تر مثل بیست پک یا ماجرای بیست نمیشه جمعش کرد؟

سلام
بچه ها جون
نظرتون در مورد بانک تست جت کرمی چیه؟
تو این زمان باقی مونده بشینم بزنمش؟

واسه نهایی حتما باید فرمول بیست بگیرم با منابع جمع و جور تر مثل بیست پک یا ماجرای بیست نمیشه جمعش کرد؟
کلا نهایی منبع جمع و جور نداره. ولی بیست پک مهر و ماه برای جمع و جور بودن از همه بهتره.
فرمول بیست گاهی قاشق رو دور سر میگردونه

سلام
بچه ها جون
نظرتون در مورد بانک تست جت کرمی چیه؟
تو این زمان باقی مونده بشینم بزنمش؟
به نظر من توی این برهه‌ی زمانی از مباحثی که تست نزدی توی حسابان تست بزن(فقط از همونا)
بقیه اش رو برو سمت آزمون زدن
دیگه دوران تست تک مبحثی گذشته

سلامم من کنکوری ۴۰۶ ام ولی سوال داشتمم برای زیست من هر کاری میکنم درصدم داخل ماز ۵۰ به بالا و قلمچی ۷۰ به بالا نمیره کسی این مشکل رو داشته ؟ اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشممم💗💗🎀

Back
بالا