• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها کسی سایت رشد رو داره اگه بیزحمت بفرسته
همون که فایل کتاب درسی رو میزاره برا آموزش پرورشه
roshd.ir و chap.roshd.ir اینا رو میخواستی؟
برای من باز نشدن رشد ارور سرور میده

بچه ها کسی فایلای فرمول ۲۰ یازدهم داره؟
زمین تاریخ انسان محیط عربی ادبیات
مرسی😭😭

موج آزمون ریاضیاتش بدرد میخورن؟(سطحش از کنکور پایین تر نیست؟)
ریاضی ازمون های آلفا و دوپنیگ ها سطح بهتری دارن واقعا+سوال های کنکور و شبیه ساز های کنکور

من دسترسی ندارم ولی تو روبیکا اگه سرچ کنی کانال های مشابه کتابیکو و... که فایل کتاب میزارن زیاده
توصیه میکنم فرمول بیست در ادبیات رو کلا استفاده نکنی، مشکلات علمی و در تضاد با کلیدتصحیح‌های امتحان نهایی داره.
در ادبیات از ماجرای بیست استفاده کن
بودن ولی خب اینا نبود مرسی بازم
نگران نباشید
من فایل همه‌شون رو دارم
با اینکه حجم خاصی ندارن ولی خیلی کند دارند آپلود میشن
تا شب همینجا ارسال میکنم.

سلام.خواستم منابع سال خودم رو برای مرور دمِ عید بگم، شاید مفید باشه.
نکته۱: منابع مال کنکور ۱۴۰۱ بودند، شاید لزوما بهترین نباشن
نکته۲: منابع مربوط به آزمون «کنکور» هستن و برای نهایی کاربردی ندارن.
شیمی:موج آزمون

همچنین کتاب های لقمه حفظی برای شیمی توضیه میشه.خیلی راحت با حل‌شون توی حتی دوهفته، یه مرور جامع روی مهمترین نکات خواهین داشت.صدالبته سطحشون بسیار متوسطه و برای مرور،بازیابی و تثبیت مطالبه ونه افزایش قدرت تست زنی.

برای ادبیات نهایی کتاب سبطی بهترینه راستش
راه نهایی نشر دریافت

توصیه میکنم فرمول بیست در ادبیات رو کلا استفاده نکنی، مشکلات علمی و در تضاد با کلیدتصحیح‌های امتحان نهایی داره.
در ادبیات از ماجرای بیست استفاده کن

نگران نباشید
من فایل همه‌شون رو دارم
با اینکه حجم خاصی ندارن ولی خیلی کند دارند آپلود میشن
تا شب همینجا ارسال میکنم.
ممنونم🙏🤍
خود دبیر مدرسه نگاه نو معرفی کرده بود ولی باز اونم یه جاهاییش تناقض داشت با خود حرف دبیرمون هرچند من تو ارایه و دستور خیلی مشکل ندارم بیشتر معنی و مفهوم هست.

سلام.خواستم منابع سال خودم رو برای مرور دمِ عید بگم، شاید مفید باشه.
نکته۱: منابع مال کنکور ۱۴۰۱ بودند، شاید لزوما بهترین نباشن
نکته۲: منابع مربوط به آزمون «کنکور» هستن و برای نهایی کاربردی ندارن.
شیمی:موج آزمون

همچنین کتاب های لقمه حفظی برای شیمی توضیه میشه.خیلی راحت با حل‌شون توی حتی دوهفته، یه مرور جامع روی مهمترین نکات خواهین داشت.صدالبته سطحشون بسیار متوسطه و برای مرور،بازیابی و تثبیت مطالبه ونه افزایش قدرت تست زنی.
اقا کسی پی دی اف اینایی که علی آقا گفتو نداره؟!

نردبام ریاضی هم تنها نردبامیه که زدنش واقعا توصیه میشه.
یه سوال من الان دهمم و منبع اولم خیلی سبز بوده و تقریبا باهاش اوکی بودم ، بنظرت همین امسال برای منبع دوم برم نردبان بگیرم یا صبر کنم سال یازدهم برم جامع پایه اش رو بگیرم؟
بعد یه سوال دیگه ، نردبام شیمی و زیستش به درد نمیخوره؟؟

یه سوال من الان دهمم و منبع اولم خیلی سبز بوده و تقریبا باهاش اوکی بودم ، بنظرت همین امسال برای منبع دوم برم نردبان بگیرم یا صبر کنم سال یازدهم برم جامع پایه اش رو بگیرم؟
نردبام اونقدر کتاب حجیمی نیست، همین امسال راحت می‌تونی به عنوان منبع دوم استفادش کنی

اگه می‌خوای فقط یکی رو بگیری جامع بگیر اگه نه امسال به عنوان منبع دوم می‌تونی بزنی و سال بعد هم جامع پایه‌اش رو
زیست رو نمی‌دونم اما برای شیمی منابع بهتری مثل مبتکران و خیلی سبز و الگو و آزمون ها هست اگه علاقه و وقت داشتی بیشتر کار کنی می‌تونی نردبام هم استفاده کنی

چرا آی کیو نه؟
خیلی سبز و الگو منابع بهتری هستن چه پایه چه جامع
اولویت اول بیشتر با خیلی سبز و الگو و سوالات آزمون ها هست که کافی هم هستن
اگه علاقه و وقت داشتی می‌تونی آی‌کیو و نردبام و منابع دیگه هم بزنی
در کل برای انتخاب منابع یسری منابع خوب و مشخص هستن که کافی هستن و در صورت داشتن علاقه و وقت می‌تونی منابع دیگه رو هم پیش ببری که انتخابشون بستگی به خودت داره چون ممکنه یسری پیشنهاد کنن یسری نه، انتخاب واقع بینانه و هدفمند داشته باش با یک برنامه کلی که منابع رو چجوری می‌خوای پیش ببری، می‌خوای همزمان بزنی، منبع به منبع بزنی، اگه همزمان که خب احتمالاً همزمان تموم می‌شن، اگه منبع به منبع بهتره مشخص کنی از کی تا کی می‌خوای برای اون منبع وقت بذاری و تمومش کنی، و اینکه می‌خوای ضریبی بزنی یا پشت هم، همه اینا بستگی به خودت داره
یه برنامه کلی با توجه به ساعت مطالعه و سطحت داشته باش و هرچند وقت برنامه رو چک کن و یه زمان جبران هم برای خودت بذار که اگه برنامه اونجوری که فکر می‌کردی پیش نرفت بتونی جبران کنی یا برنامه رو تغییر بدی، در کل هدفت رو روی پیش بردن ۹۰ درصدی بذار تا حداقل ۶۰ درصد رو پیش ببری و اصلاً اشکالی نداره که نشد ۹۰ یا ۱۰۰ درصد پیش ببری، هنوز اول راهی و وقت داری، سخت‌گیری های زیاد نسبت به خودت رو بذار برای سال دوازدهم که از الان خیلی خسته نشی
صرفاً تجربه و پیشنهاد

خیلی سبز و الگو منابع بهتری هستن چه پایه چه جامع
اولویت اول بیشتر با خیلی سبز و الگو و سوالات آزمون ها هست که کافی هم هستن
اگه علاقه و وقت داشتی می‌تونی آی‌کیو و نردبام و منابع دیگه هم بزنی
در کل برای انتخاب منابع یسری منابع خوب و مشخص هستن که کافی هستن و در صورت داشتن علاقه و وقت می‌تونی منابع دیگه رو هم پیش ببری که انتخابشون بستگی به خودت داره چون ممکنه یسری پیشنهاد کنن یسری نه، انتخاب واقع بینانه و هدفمند داشته باش با یک برنامه کلی که منابع رو چجوری می‌خوای پیش ببری، می‌خوای همزمان بزنی، منبع به منبع بزنی، اگه همزمان که خب احتمالاً همزمان تموم می‌شن، اگه منبع به منبع بهتره مشخص کنی از کی تا کی می‌خوای برای اون منبع وقت بذاری و تمومش کنی، و اینکه می‌خوای ضریبی بزنی یا پشت هم، همه اینا بستگی به خودت داره
یه برنامه کلی با توجه به ساعت مطالعه و سطحت داشته باش و هرچند وقت برنامه رو چک کن و یه زمان جبران هم برای خودت بذار که اگه برنامه اونجوری که فکر می‌کردی پیش نرفت بتونی جبران کنی یا برنامه رو تغییر بدی، در کل هدفت رو روی پیش بردن ۹۰ درصدی بذار تا حداقل ۶۰ درصد رو پیش ببری و اصلاً اشکالی نداره که نشد ۹۰ یا ۱۰۰ درصد پیش ببری، هنوز اول راهی و وقت داری، سخت‌گیری های زیاد نسبت به خودت رو بذار برای سال دوازدهم که از الان خیلی خسته نشی
صرفاً تجربه و پیشنهاد
خیلیییی ممنونم 😭😭😭
امیدوارم تو کنکورت موفق باشی💗

• دابل‌لایک
امتیازات: Thea
کتاب QB داشتین؟چطوره؟خوب بود؟پاسخنامه اش مثل آزمون ماز هست یا یه چیز نرمال؟
هر درس چند تا تست داره؟

سلام من تجربه نداشتم ولی تجربه دوستم این بود که:
کتاباش کامل نیستن، یعنی همه فصلا رو نداره، مثلا سال دهم چند تا فصلو پوشش میده بقیه نه، سوالاش شبیه مازه، برای امتحانای ماز خیلی خوبه ولی تاحالا نشده کسی بگه من کنکور رو با QB قبول شدم هر درس حدود ۲۰۰ تا تست اینا داره البته یه سری فصلا بیشتر

Back
بالا