• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام بچه ها منابع فرهنگيان تجربی چی پیشنهاد می‌کنید؟گاج خیلی سبز یا...؟

سلام،
1- برای مهارت های معلمی، کتاب خیلی سبز ویژگی‌های بهتری داره. درسنامه روان‌تری داره و به اندازه است. نه مثل مهروماه خشک و غیرمنعطفه و نه مثل گاج توضیحات زیاد از حد داره.
دقت کن که کتاب خیلی سبز برخلاف سایر انتشارات در دو حالت ویژه رشته انسانی و غیرانسانی منتشر شده. اسم دقیق کتاب هم «معارف فرهنگیان جامع خیلی سبز»ئه.
2- برای هوش و استعداد تحصیلی هم کتاب هوش و استعداد معلمی مهروماه کتاب مناسب‌تری نسبت به سایرینه.

سلام،
1- برای مهارت های معلمی، کتاب خیلی سبز ویژگی‌های بهتری داره. درسنامه روان‌تری داره و به اندازه است. نه مثل مهروماه خشک و غیرمنعطفه و نه مثل گاج توضیحات زیاد از حد داره.
دقت کن که کتاب خیلی سبز برخلاف سایر انتشارات در دو حالت ویژه رشته انسانی و غیرانسانی منتشر شده. اسم دقیق کتاب هم «معارف فرهنگیان جامع خیلی سبز»ئه.
2- برای هوش و استعداد تحصیلی هم کتاب هوش و استعداد معلمی مهروماه کتاب مناسب‌تری نسبت به سایرینه.
سلام برای دینی چطور؟

سلام برای دینی چطور؟

کتاب خیلی سبز دروس مورد نیاز از دینی رو هم داخلش بطور کامل داره (البته این ویژگی صرفا مختص خیلی سبز نیست و هر دو کتاب گاج و مهروماه هم مطالب دینی رو آوردند)

بچه ها میشه در مورد منابع جمع بندی(رشته ریاضی) یه توضیحی بدین لطفا؟

بچه ها میشه در مورد منابع جمع بندی(رشته ریاضی) یه توضیحی بدین لطفا؟
سلام
پیشنهاد شخصی من:
آزمونیوم برای ریاضی پایه و حسابان(یدونه کتابه) سطحش خیلی خوبه با توجه به سطح ریاضی کنکور های اخیر. من یک دور آزموناشو زدم و تو هر آزمون اون سوالایی که بعد از آزمون حس میکردم برام کامل جا نیفتاده رو علامت میزدم و بعد دوباره مرور میکردم.
شیمی و فیزیک موج آزمون. شیمیش خوبه. فیزیکش خیلی سخت نیست ولی خب بازم با توجه به سطح کنکور های اخیر کاملا کافیه و حتی بیشتر از کافی. یه سری pdf توی تلگرام پیدا میشه که سوالات سطح بالای فیزیک دارن. میتونی بعد اونا رو هم یه نگاهی بندازی اگه خواستی. هر چند ضروری نیست این کار
برای آمار هندسه گسسته خیلی ایده ای ندارم ولی همون موج‌آزمون فکر میکنم گزینه خوبی باشه

سلام بچه ها
اگر کسی اکانت آلفا اسکول داره که دوره معین کرمی فینیتو رو داره و حاضره باهم استفاده کنیم بهم بگه. با پرداخت هزینه هم مشکلی نیست 🙏🏻
اگر فیلم و زمان اپلود شده یا اپلود کردن هم داره هزینه اینترنت رو پرداخت میکنم.🙏🏻

بچه ها کسی فایل کتاب های 20شو ماز رو داره؟برای درس های عمومی

سلامی دوباره
دی جی ماز بانک تست داره برای درسا، که سوال های آزمون آزمایشی سه چهار سال قبلن، تعدادشون کمم نیست
بنظرتون اینارو میتونم بجای کتاب های جمع بندی بزنم؟ یا وجود این موج آزمون هاو... اینا واجبه؟

سلامی دوباره
دی جی ماز بانک تست داره برای درسا، که سوال های آزمون آزمایشی سه چهار سال قبلن، تعدادشون کمم نیست
بنظرتون اینارو میتونم بجای کتاب های جمع بندی بزنم؟ یا وجود این موج آزمون هاو... اینا واجبه؟
سلام
منظورت هتریکه؟ اولویت اول باید تست کنکور و تست‌های علامتدار در طول سالت و آزمون جامع باشه ولی اگر رسوندی آره منبع بهتری از موج آزمون و فصل آزمون می‌تونه باشه. یهو از اونور بوم نیوفتی :-" ترجیحا آزمون جامع به تعداد زیاد حل کن

سلام
منظورت هتریکه؟ اولویت اول باید تست کنکور و تست‌های علامتدار در طول سالت و آزمون جامع باشه ولی اگر رسوندی آره منبع بهتری از موج آزمون و فصل آزمون می‌تونه باشه. یهو از اونور بوم نیوفتی :-"
نه هتریک نیست، اسمش بانک آزمونه
چطوری ازونور بوم نیفتم؟ :(( چون عمیقا حس میکنم قراره خراب کنم جمع بندی و👩🏻‍🦯

نه هتریک نیست، اسمش بانک آزمونه
چطوری ازونور بوم نیفتم؟ :(( چون عمیقا حس میکنم قراره خراب کنم جمع بندی و👩🏻‍🦯
موج ازمون و فصل ازمون کتاب های با کیفیتی هستن
ازمون هاهم باکیفیت هستن
بهتره توی برنامه جمعبندیت ترکیبی از این دو رو داشته باشی نه صرفا موج یا نه صرفا ازمون
البته ممکنه برای بعضی مباحث‌ بری سراغ صرفا موج یا صرفا ازمون ولی به طور کلی نگاهت باید به همه چیز های باکیفیت باشه نه صرفا یکی.خیلی هم سخت و پیچیده اش نکن : )))

من فقط دارم برا جمع‌بندی مبحثی دوپینگای ۴۰۴ و ۴۰۳ رو میزنم یعنی کلا از کتابای جمع‌بندی دارم استفاده نمیکنم بقیه بجای همین دوپینگا کتابای موج آزمون واینا رو میزنن؟

من فقط دارم برا جمع‌بندی مبحثی دوپینگای ۴۰۴ و ۴۰۳ رو میزنم یعنی کلا از کتابای جمع‌بندی دارم استفاده نمیکنم بقیه بجای همین دوپینگا کتابای موج آزمون واینا رو میزنن؟
من تو تایم جمعبندی اول موج‌آزمون رو زدم و بعدش وقتی شروع کردم کنکور زدن، تو تایمای اضافم دوپینگا رو میزدم.

موج آزمون ریاضیاتش بدرد میخورن؟(سطحش از کنکور پایین تر نیست؟)

به همین دلیلی که گفتی برای ریاضی پیشنهاد میکنم به جای موج‌آزمون، آزمونیوم بزنی

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
در کنار هر کتابی که برای جمع‌بندی استفاده می‌کنی، اگه به آرشیو سوالات آزمون‌هایی که مهرداد عباس‌پور و معین کرمی طراحی کردن(برای بچه‌های سالیانه و نکته و تست) دسترسی داری، بهشون توجه کن. این دو تا دبیر سوالات خوب و خوش‌ایده‌ای طراحی می‌کنن.
کلا برای درس ریاضی که همیشه تو کنکور چالشی و نو محسوب می‌شه تیپ سوالاتش، آزمون‌ آزمایشی بهتر از کتابه چون به روزتره‌.

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
من برای فیزیک این کار رو کردم و خیلی‌ی راضی بودم. حتی تا حدی بنظرم بهترین کاری بود که برای جمع‌بندی کردم. منبعم فقط دوپینگ‌ها بود (خود دوپینگ + دفترچه سوالات تفکیک شده‌ی کنکور که کنارش می‌داد) و برای درس فیزیک که تا الان همیشه سطحش و ایده‌های کلیش تقریبا نزدیک به هم بوده این کار واقعا انگار ذهنم رو منظم می‌کرد و خلاصه که خیلی جواب بود. به غیر از اون هم فقط آزمونهای جامع مختلفی بود که می‌زدم و منبع جمعبندی دیگه‌ای برای فیزیک نداشتم. البته فیزیک رو (اگر چشم نزنیم😭😂) معمولا تو کنکور نسبت به بقیه راحتتر می‌شه ازش درصد گرفت. من اردیبهشت ۸۶ و تیر ۷۵ زدم، البته من برای کنکور تیر وقتی جنگ دوازده روزه شد دیگه ول کردم و خیلی همه‌چیم افت کرد همین فیزیک رو هم بیشتر از صدقه سری جمع‌بندی اردیبهشتم زدم. شما حواست باشه کامل رها نکنی، حیفه:‌‌() بقیه‌ی درسها رو متاسفانه خیلی جسته گریخته از منابع مختلف جمع‌بندی می‌کردم و کامل با دوپینگ پیش نرفتم که نظرم رو بگم ولی مثلا یادمه که دوپینگ ریاضی ۴۰۴ اونقدرر ایده‌ی خاصی نداشت و از یکجایی به بعد دیگه ادامه‌ش ندادم و رفتم سراغ کتاب جمع‌بندی مهروماه. زیست رو هم نرسیدم کامل بزنم چون پلن اولیه‌م برای جمع‌بندی زیست شامل تقریبا چهارتا منبع بود و خب مشخصا به نتیجه نرسید:‌‌)) ولی بشخصه پاسخنامه‌های زیست ماز رو کلا خیلی دوست داشتم.

دوستان یه سوال، گاهی اوقات یه نکته هایی رو تو بعضی جاها میبینم که احساس میکنم یا بدرد نمیخورن یا خیلی مهمن و بدرد میخورن. مثلا آزمون آخر ماز یه نکته ای بود تو درس زیست که غده پروستات که به میزراه مواد قلیایی ترشح می‌کنه خون رو اسیدی می‌کنه چون محتویات قلیایی خون رو میگیره و می‌ریزه میزراه. این نکته رو من خیلی جاها مثل زیر ذره بین و آی‌کیو ندیدم ولی تو رفرنس های دانشگاهی دیدم. (چون تو این کتاب ها معتقدند که خود پروستات مواد قلیایی را تولید و به میزراه می‌ریزه نه اینکه از خون بگیره). این نکته تو کنکور بیاد بنظرتون چه کنم؟

سلامی دوباره
سلام
من خودم اصلا کتاب جمع بندی استفاده نکردم با آزمونا جمع بندی کردم
سوالای ماز خوبن برای جمع بندی ولی سوالای دو سه سال قبلش اگه دیدی خیلی سختن وقتت رو تلف نکن روشون

• دابل‌لایک
امتیازات: Asall
بچه ها کسی سایت رشد رو داره اگه بیزحمت بفرسته
همون که فایل کتاب درسی رو میزاره برا آموزش پرورشه

Back
بالا