• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
موج آزمون ریاضیاتش بدرد میخورن؟(سطحش از کنکور پایین تر نیست؟)
در کنار هر کتابی که برای جمع‌بندی استفاده می‌کنی، اگه به آرشیو سوالات آزمون‌هایی که مهرداد عباس‌پور و معین کرمی طراحی کردن(برای بچه‌های سالیانه و نکته و تست) دسترسی داری، بهشون توجه کن. این دو تا دبیر سوالات خوب و خوش‌ایده‌ای طراحی می‌کنن.
کلا برای درس ریاضی که همیشه تو کنکور چالشی و نو محسوب می‌شه تیپ سوالاتش، آزمون‌ آزمایشی بهتر از کتابه چون به روزتره‌.

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
من فقط دارم برا جمع‌بندی مبحثی دوپینگای ۴۰۴ و ۴۰۳ رو میزنم یعنی کلا از کتابای جمع‌بندی دارم استفاده نمیکنم بقیه بجای همین دوپینگا کتابای موج آزمون واینا رو میزنن؟
من برای فیزیک این کار رو کردم و خیلی‌ی راضی بودم. حتی تا حدی بنظرم بهترین کاری بود که برای جمع‌بندی کردم. منبعم فقط دوپینگ‌ها بود (خود دوپینگ + دفترچه سوالات تفکیک شده‌ی کنکور که کنارش می‌داد) و برای درس فیزیک که تا الان همیشه سطحش و ایده‌های کلیش تقریبا نزدیک به هم بوده این کار واقعا انگار ذهنم رو منظم می‌کرد و خلاصه که خیلی جواب بود. به غیر از اون هم فقط آزمونهای جامع مختلفی بود که می‌زدم و منبع جمعبندی دیگه‌ای برای فیزیک نداشتم. البته فیزیک رو (اگر چشم نزنیم😭😂) معمولا تو کنکور نسبت به بقیه راحتتر می‌شه ازش درصد گرفت. من اردیبهشت ۸۶ و تیر ۷۵ زدم، البته من برای کنکور تیر وقتی جنگ دوازده روزه شد دیگه ول کردم و خیلی همه‌چیم افت کرد همین فیزیک رو هم بیشتر از صدقه سری جمع‌بندی اردیبهشتم زدم. شما حواست باشه کامل رها نکنی، حیفه:‌‌() بقیه‌ی درسها رو متاسفانه خیلی جسته گریخته از منابع مختلف جمع‌بندی می‌کردم و کامل با دوپینگ پیش نرفتم که نظرم رو بگم ولی مثلا یادمه که دوپینگ ریاضی ۴۰۴ اونقدرر ایده‌ی خاصی نداشت و از یکجایی به بعد دیگه ادامه‌ش ندادم و رفتم سراغ کتاب جمع‌بندی مهروماه. زیست رو هم نرسیدم کامل بزنم چون پلن اولیه‌م برای جمع‌بندی زیست شامل تقریبا چهارتا منبع بود و خب مشخصا به نتیجه نرسید:‌‌)) ولی بشخصه پاسخنامه‌های زیست ماز رو کلا خیلی دوست داشتم.

دوستان یه سوال، گاهی اوقات یه نکته هایی رو تو بعضی جاها میبینم که احساس میکنم یا بدرد نمیخورن یا خیلی مهمن و بدرد میخورن. مثلا آزمون آخر ماز یه نکته ای بود تو درس زیست که غده پروستات که به میزراه مواد قلیایی ترشح می‌کنه خون رو اسیدی می‌کنه چون محتویات قلیایی خون رو میگیره و می‌ریزه میزراه. این نکته رو من خیلی جاها مثل زیر ذره بین و آی‌کیو ندیدم ولی تو رفرنس های دانشگاهی دیدم. (چون تو این کتاب ها معتقدند که خود پروستات مواد قلیایی را تولید و به میزراه می‌ریزه نه اینکه از خون بگیره). این نکته تو کنکور بیاد بنظرتون چه کنم؟

سلامی دوباره
دی جی ماز بانک تست داره برای درسا، که سوال های آزمون آزمایشی سه چهار سال قبلن، تعدادشون کمم نیست
بنظرتون اینارو میتونم بجای کتاب های جمع بندی بزنم؟ یا وجود این موج آزمون هاو... اینا واجبه؟
سلام
من خودم اصلا کتاب جمع بندی استفاده نکردم با آزمونا جمع بندی کردم
سوالای ماز خوبن برای جمع بندی ولی سوالای دو سه سال قبلش اگه دیدی خیلی سختن وقتت رو تلف نکن روشون

بچه ها کسی سایت رشد رو داره اگه بیزحمت بفرسته
همون که فایل کتاب درسی رو میزاره برا آموزش پرورشه

بچه ها کسی سایت رشد رو داره اگه بیزحمت بفرسته
همون که فایل کتاب درسی رو میزاره برا آموزش پرورشه
roshd.ir و chap.roshd.ir اینا رو میخواستی؟
برای من باز نشدن رشد ارور سرور میده

بچه ها کسی فایلای فرمول ۲۰ یازدهم داره؟
زمین تاریخ انسان محیط عربی ادبیات
مرسی😭😭

موج آزمون ریاضیاتش بدرد میخورن؟(سطحش از کنکور پایین تر نیست؟)
ریاضی ازمون های آلفا و دوپنیگ ها سطح بهتری دارن واقعا+سوال های کنکور و شبیه ساز های کنکور

من دسترسی ندارم ولی تو روبیکا اگه سرچ کنی کانال های مشابه کتابیکو و... که فایل کتاب میزارن زیاده
توصیه میکنم فرمول بیست در ادبیات رو کلا استفاده نکنی، مشکلات علمی و در تضاد با کلیدتصحیح‌های امتحان نهایی داره.
در ادبیات از ماجرای بیست استفاده کن
بودن ولی خب اینا نبود مرسی بازم
نگران نباشید
من فایل همه‌شون رو دارم
با اینکه حجم خاصی ندارن ولی خیلی کند دارند آپلود میشن
تا شب همینجا ارسال میکنم.

سلام.خواستم منابع سال خودم رو برای مرور دمِ عید بگم، شاید مفید باشه.
نکته۱: منابع مال کنکور ۱۴۰۱ بودند، شاید لزوما بهترین نباشن
نکته۲: منابع مربوط به آزمون «کنکور» هستن و برای نهایی کاربردی ندارن.
شیمی:موج آزمون

همچنین کتاب های لقمه حفظی برای شیمی توضیه میشه.خیلی راحت با حل‌شون توی حتی دوهفته، یه مرور جامع روی مهمترین نکات خواهین داشت.صدالبته سطحشون بسیار متوسطه و برای مرور،بازیابی و تثبیت مطالبه ونه افزایش قدرت تست زنی.

برای ادبیات نهایی کتاب سبطی بهترینه راستش
راه نهایی نشر دریافت

توصیه میکنم فرمول بیست در ادبیات رو کلا استفاده نکنی، مشکلات علمی و در تضاد با کلیدتصحیح‌های امتحان نهایی داره.
در ادبیات از ماجرای بیست استفاده کن

نگران نباشید
من فایل همه‌شون رو دارم
با اینکه حجم خاصی ندارن ولی خیلی کند دارند آپلود میشن
تا شب همینجا ارسال میکنم.
ممنونم🙏🤍
خود دبیر مدرسه نگاه نو معرفی کرده بود ولی باز اونم یه جاهاییش تناقض داشت با خود حرف دبیرمون هرچند من تو ارایه و دستور خیلی مشکل ندارم بیشتر معنی و مفهوم هست.

سلام.خواستم منابع سال خودم رو برای مرور دمِ عید بگم، شاید مفید باشه.
نکته۱: منابع مال کنکور ۱۴۰۱ بودند، شاید لزوما بهترین نباشن
نکته۲: منابع مربوط به آزمون «کنکور» هستن و برای نهایی کاربردی ندارن.
شیمی:موج آزمون

همچنین کتاب های لقمه حفظی برای شیمی توضیه میشه.خیلی راحت با حل‌شون توی حتی دوهفته، یه مرور جامع روی مهمترین نکات خواهین داشت.صدالبته سطحشون بسیار متوسطه و برای مرور،بازیابی و تثبیت مطالبه ونه افزایش قدرت تست زنی.
اقا کسی پی دی اف اینایی که علی آقا گفتو نداره؟!

نردبام ریاضی هم تنها نردبامیه که زدنش واقعا توصیه میشه.
یه سوال من الان دهمم و منبع اولم خیلی سبز بوده و تقریبا باهاش اوکی بودم ، بنظرت همین امسال برای منبع دوم برم نردبان بگیرم یا صبر کنم سال یازدهم برم جامع پایه اش رو بگیرم؟
بعد یه سوال دیگه ، نردبام شیمی و زیستش به درد نمیخوره؟؟

یه سوال من الان دهمم و منبع اولم خیلی سبز بوده و تقریبا باهاش اوکی بودم ، بنظرت همین امسال برای منبع دوم برم نردبان بگیرم یا صبر کنم سال یازدهم برم جامع پایه اش رو بگیرم؟
بعد یه سوال دیگه ، نردبام شیمی و زیستش به درد نمیخوره؟؟
نردبام اونقدر کتاب حجیمی نیست، همین امسال راحت می‌تونی به عنوان منبع دوم استفادش کنی

Back
بالا