• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور رفع اشکال درسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ولی اون رشته های بیرون زده اطراف جسم سلول مثلثی نورون لوب بویایی اثری تو نام گذاریش نداره؟
من سر این جواب ندادم به سوال چون بین دو قطبی وچند قطبی بودنش شک داشتم
شاید رشته های بیرون زده حتما باید دندریت یا اکسون باشن که بشه لحاظ کرد و اون رشته هایی که میگم جز هیچکدوم نیست پس در نظر نمیگیره؟

• لایک
امتیازات: pako
شاید رشته های بیرون زده حتما باید دندریت یا اکسون باشن که بشه لحاظ کرد و اون رشته هایی که میگم جز هیچکدوم نیست پس در نظر نمیگیره؟
نه نورون چند قطبی نداریم فک کنم
یا تک قطبیه یا دو قطبی
رشته های دیگرو در نظر نمیگیریم

سلام
مگه پیاز مو توی درم نیست؟ چرا فرهمندنیا می‌گه اپیدرم؟ تازه در ادامه مسخره کرد که چطور ممکنه دانش اموز ندونه همچین چیزیو :‌)
چقدر دارم چپرچلاق میزنم مگه؟ طبق فصل ۲ توی درم بود خب
سلام
شکل فصل ۲ اومده رنگ اطراف پیازمو رو همرنگ اپی درم کشیده انگاری بافت اطراف پیاز مو مثل اپی درمه
فکر کنم بخاطر این جزء اپی درم میگیرنش

یه سوال
یکم یجوریه ولی خب
تو امتحان شهریور ۴۰۳
یه سوال داده، گفته شاهدوا اصنامهم المکسره
بعد تو پاسخنامه گفته المکسره صفته
درسته؟

• لایک
امتیازات: Iliap
یه سوال
یکم یجوریه ولی خب
تو امتحان شهریور ۴۰۳
یه سوال داده، گفته شاهدوا اصنامهم المکسره
بعد تو پاسخنامه گفته المکسره صفته
درسته؟
آره درسته.
اگر اشتباه نکنم یه قاعده و فرمول کلی شبیه به این وجود داشت که تو کتاب درسی دوازدهم زیاد دیده میشه:
اسم + مضاف الیه + صفت

که "بت‌های شکسته‌ی آنها" ترجمه میشه
فکر کنم تو خود متن کتاب این به صورت حال اومده بود که "بت‌هایشان را درحالی که شکسته شده بودند" معنی می‌شد. به خاطر اون ال اولشه و تفاوت دارن با هم.

آخرین ویرایش:
  • دابل‌لایک
امتیازات: Asall
یه سوال
دکتر فرهمند برا عصاره ایوری گفته بود با گرما کشته شده نگیرین چون تحت فشار کشته شدن
ولی توی QB و جدولای ماز میزنن با گرما کشته شده
الان کدومو بگیریم ؟ ( یادم نمیاد گفته بود اگه با گرما بگن درست بگیرین یا غ ؟ :(( )

سوال بعدیم اینه که
توی سوالای نهایی مثلا ش 1402
میگه در آخرین مرحله ایوری با اضافه کردن آنزیم تخریب کننده کدام گروه از مواد آلی انتقال صورت نگرفت بعد جواب اینو نوکلئیک اسید بنویسیم غ میشه ؟ خودش میگه DNA ولی مواد آلی 4 تا هستن که یکیش نوکلئیک اسیده و DNAجزو اونه خب :/
و تو این سوالا که آنزیمو میپرسه بنویسیم مثلا نوکلئاز یا لیپاز بجای آنزیم تخریب کننده DNA یا لیپید غ ؟

سوال بعدیم اینه که
توی سوالای نهایی مثلا ش 1402
میگه در آخرین مرحله ایوری با اضافه کردن آنزیم تخریب کننده کدام گروه از مواد آلی انتقال صورت نگرفت بعد جواب اینو نوکلئیک اسید بنویسیم غ میشه ؟ خودش میگه DNA ولی مواد آلی 4 تا هستن که یکیش نوکلئیک اسیده و DNAجزو اونه خب :/
و تو این سوالا که آنزیمو میپرسه بنویسیم مثلا نوکلئاز یا لیپاز بجای آنزیم تخریب کننده DNA یا لیپید غ ؟
یه همچین سوالی دقیقاً توی خرداد ۱۴۰۴ هست اگر چک کنی. بعد من مثلا خودم نوشته بودم نوکلئیک اسید بعد پاسخنامه اومد دنا که واقعاً اعصابم خرد شد ولی بعد یه اصلاحیه برای زیست اومد و جلوش نوشت به نوکلئیک اسید هم نمره تعلیق بگیره. در کل از نظر علمی و طبق متن کتاب جواب نوکلئیک اسید درسته ولی خب باز بهرحال عجیب غریب پاسخنامه می‌دن دیگه فازشون معلوم نیست: ))))

سوال بعدی هم یادم نیست کلمه نوکلئاز و لیپاز تو متن کتاب بوده یا نه ولی اگه نیست ریسک نکن و ننویس چون مصحح معلوم نیست نمره بده یا نه. همون آنزیم تخریب کننده فکر کنم جواب بهتری باشه. همین جوری هم پاسخنامه‌ها و تصحیح‌ها داغونه خیلی احتیاط کن: ))

یه همچین سوالی دقیقاً توی خرداد ۱۴۰۴ هست اگر چک کنی. بعد من مثلا خودم نوشته بودم نوکلئیک اسید بعد پاسخنامه اومد دنا که واقعاً اعصابم خرد شد ولی بعد یه اصلاحیه برای زیست اومد و جلوش نوشت به نوکلئیک اسید هم نمره تعلیق بگیره. در کل از نظر علمی و طبق متن کتاب جواب نوکلئیک اسید درسته ولی خب باز بهرحال عجیب غریب پاسخنامه می‌دن دیگه فازشون معلوم نیست: ))))
وای دقیقا لعنت به نهایی :(( منم فعکککک کنم نوشته بودم نوکلئیک اسید اونموقع بخاطر همین تو ذهنم مونده بود :((
هر دوش رو بنویسم مشکل سازه به نظرتون ؟ سر امتحان هم خواستم همین کارو بکنم
سوال بعدی هم یادم نیست کلمه نوکلئاز و لیپاز تو متن کتاب بوده یا نه ولی اگه نیست ریسک نکن و ننویس چون مصحح معلوم نیست نمره بده یا نه. همون آنزیم تخریب کننده فکر کنم جواب بهتری باشه. همین جوری هم پاسخنامه‌ها و تصحیح‌ها داغونه خیلی احتیاط کن: ))
نه نیست فک کنم تو متنها بله درسته چشم آنزیم تخریب کننده مینویسم :(( مرسیییییییی 💙 💙 💙

وای دقیقا لعنت به نهایی :(( منم فعکککک کنم نوشته بودم نوکلئیک اسید اونموقع بخاطر همین تو ذهنم مونده بود :((
هر دوش رو بنویسم مشکل سازه به نظرتون ؟ سر امتحان هم خواستم همین کارو بکنم
منم می‌خواستم همین کار رو انجام بدم ولی ترسیدم واقعاً :)) یهو دیدی یارو بی‌سواده فکر می‌کنه دو تا جواب نوشتی کلاً نمی‌خونه
چی بگم کلا نهایی همش باگه هرکاری می‌کنی یه چیزایی فقط شانسه و کاری از دستت برنمیاد: )))

نه نیست فک کنم تو متنها بله درسته چشم آنزیم تخریب کننده مینویسم :(( مرسیییییییی 💙 💙 💙
آره همه چی رو طبق همون متن کتاب بنویس خیالت خیلی راحت‌تره: >
قربانت💞

m495666_20260703_193227.png

این سوال رو صرفا بنویسیم ATP اوکیه ؟ چون ۰/۲۵ عه
پ.ن:
پایینش نوشته ذکر نام ADP NADH FADH2 NADPH نمره تعلق میگیره

Back
بالا