واقعا ممنونتمهمین الان داشتم تدریس میدیدم جعفری حالت دوم رو گرفت
ولی گفت زیاد جزو اهداف امتحان نهایی نیست
پیش پدر باهم قید میشن. حذف هم بشه میشه" چو سیاوش شد(وقتی که سیاوش امد)" معنی دارهاین چو پیش پدر شد سیاووش پاک
پیش رو حرف اضافه میگیرین یا قید؟
اخه قابل حذف نیست یجورایی
ولی پیش رو حرف اضافه بگیریم باز روی رو نگیریم؟
همون قیدزیبایی محبوب تو چند روزی بیش نیست
بیش رو من تو جزوهم نوشتم قید ولی نمیفهمم چرا باید قید باشه
شما بیش رو چی میگیرین؟
قربونت🩵واقعا ممنونتم
پیش پدر باهم قید میشن. حذف هم بشه میشه" چو سیاوش شد(وقتی که سیاوش امد)" معنی داره
همون قید
فعل اسنادیه و چند روزی منظورش مدت کم هست و مسنده
بیش اینجا داره فعل رو توصیف میکنه(بیشتر نبودن) نه اسم دیگه ای(زیبایی بیشتر/چند روز بیشتر مدنظر نیست) رو پس نمیتونه وابسته باشه
بعدم اگه چیزی پاسخ سوال چه مقدار؟به چه اندازه؟ قید میشه که هست اونم

خب فکر میکنم اینو میشه با اون ی نکره توضیح داد.خود چند روزی هم قیده و اگه قرار بود روزی موصوف بشه باید ی نکره نداشت.قربونت🩵
اخه چرا نگیم داره روز رو توصیف میکنه؟![]()
مرسیییی فکر کنم فهمیدم🩵خب فکر میکنم اینو میشه با اون ی نکره توضیح داد.خود چند روزی هم قیده و اگه قرار بود روزی موصوف بشه باید ی نکره نداشت.
مثلا اینو ببین: مدتی بیشتر نشستم(چقدر نشستی؟بیشتر. بیشتر و مدتی جدا جدا قیدن). ولی مثلا بگی مدتِ بیشتری نشستم( اینبار میشه صفت برای مدت و مدت بیشتر چون یه گروه اسمین باهم میشن قید)
استعاره از مولانا و عارف کاملدرس شیش
آتش است این بانگ نای و نیست باد
نای رو استعاره از عشق بگیریم یا استعاره از عارف کامل و آگاه و مولانا یا یه چیز دیگه
چند روزی ولی فکر کنم مسندهخب فکر میکنم اینو میشه با اون ی نکره توضیح داد.خود چند روزی هم قیده و اگه قرار بود روزی موصوف بشه باید ی نکره نداشت.
مثلا اینو ببین: مدتی بیشتر نشستم(چقدر نشستی؟بیشتر. بیشتر و مدتی جدا جدا قیدن). ولی مثلا بگی مدتِ بیشتری نشستم( اینبار میشه صفت برای مدت و مدت بیشتر چون یه گروه اسمین باهم میشن قید)
وای راست میگی اصلا یه لحظه به فعل نگاه نکردم که مسند میخوادچند روزی ولی فکر کنم مسنده
اینو حعفری مسند میگیره ولی خیلی یجوریه کلا وجود دارد هم معنی میده یجورایی

دومی تقریبا درسته , ولی اینجا آب چاه با زهر شمشیر و سر نیزه آلوده شده بود نه خودشون (به شمشیر و سر نیزه سم میمالیدن تا شکار راحت تر کشته بشه)....این چاه آبش زهر شمشیر و سنان...
اینو معنی کنیم به جای آب شمشیر و سرنیزه داشت یا بگیم آبش با شمشیر و سرنیزه آلوده شده بود؟