@PD
چه اتفاق میمونی! تعریف شما میشه" کسی که سعی داره با روش های مختلف ، خودش رو علمی نشون بده ، در حالی که نیست!"
چرا اتفاق خوبیه ؟ چون منم ی زمانی از روش شما استفاده می کردم علیه مسلمونا ،و الان می تونم بهتون بگم تو هر قسمت ، از چه ترفندی استفاده کردید! (به علاوه گفتن حقیقت و پاسخ شبهات)
قسمت اول : روش ها : استفاده از ی آمار درست ، سانسور بقیه واقعیت ها و تحلیل ناقص!
بله "حقوق بشر امروزی" سال ۱۹۴۸ تصویب شد .
اما سوال اینجاست "حقوق بشر و تعاریف مختلفش" برای اولین بار در این سال گفته شد ؟
یا در قرن نوزدهم یا قبل تر هم در جوامع مختلف وجود داشت ؟ و آیا "قانون" اون موقع بر اساس این تعاریف بود یا خیر ؟
جواب هر دو سوال بله هست .
حقوق بشر ی میراث تاریخی و جهانیه ، سازمان ملل هم بعد دوهزار سال کپی پیستش کرد ، البته با کمی تغییر که بتونه "استعمار مدرن" رو خیرخواهانه نشون بده .
منشور کوروش که در موزه بریتانیا هست بسیاری از مفاهیم حقوق بشر رو داره . قانون اون زمان بر اون اساس بوده .
قوانین حمورابی ، "اولین قانون مکتوب برای تنظیم حقوق افراده " ، اما خشونت آمیزه!
در یونان ارسطو و سقراط زیاد از عدالت طبیعی صحبت کردند .
در قرآن مفاهیمی مثل کرامت انسان و حقوق اونها وجود داره . امام سجاد (ع) چیزی به نام "رساله حقوق" داره . قوانین زیادی هم از این نوع حقوق بشر نشئت گرفته که شما باهاش مخالفید.
و نکات مهم درباره وقایع بعد از "تصویب حقوق بشر":
در همون سال اسرائیل بعد از کشتار فلسطینی ها اعلام موجودیت کرده بود .
آپارتاید آفریقای جنوبی تا حدود ۱۹۹۰ ادامه داشت!
قسمت دوم: روش ها: با تکرار حرف طرف مقابل و حرف های واضح اما بی ربط ، در حالی که طرف در حال اثبات چیز دیگه ای بوده ، بحث رو به حاشیه ببریم!
منم گفتم که کشور هایی که معتقدن از ی مکتب و "منطق" تقریبا آزاد اندیشانه پیروی کردن ، باز هم تفاوت دارن ، چون منطق چیز ثابتی نیست.
در پاسخ به سوالتون ،در بعضی ایالت های آمریکا سقط جنین آزاد و در برخی ایالات ممنوعه .
قسمت سوم : باز هم سانسور ی سری قسمت ها!
بله تماشای نوشیدن الکل ممکنه شما رو دچار بیماری جسمی نکنه ، اما طبق آمار پلیس آمریکا این قضیه باعث افزایش خشونت خیابانی میشه (آدم سیگاری به حال خودشه ولی آدم مست حتی ممکنه دست به قتل بزنه )، و ترویج و عادی سازی اون رو به دنبال داره . به این روش فرد الکلی نوجوون ها و افراد دچار آسیب اجتماعی هم به مسیری میکشونه که همون سیروز کبدی هم بگیره 🙃
به شخصه زیاد فیلم نمی بینم ، اما وقتی می بینم معمولا هالیوودیه. عرق خوری در بیشتر شرایط یکم جلوه منفی داره تو فیلما!
قسمت چهارم : حالا که نمی تونم هدف اصلی متن رو نقد کنم، ی پارازیت بندازم که حتی حرف طرف رو نفی نکنه ، صرفا ی چیزی گفته باشم!
یکمم کلمات انگلیسی استفاده کنم ، حرفم معتبر به نظر بیاد👌
خب الان من چیزی خلاف این حرف زدم ؟ آیا حرف خود شما تایید نمی کنه که ویکی پدیا منبع معتبری نیست؟ و اینکه آیا همیشه حرف ها منبع دارن یا بزرگ نوشته شده "نیازمند منبع"؟ یا اینکه خیلی از منابع پیوند می خورند به اینترنشنال و بی بی سی و من و تو و دیگه در نهایت اعتبار می رسن به نیویورک تایمز😉؟( تا حالا منابع پایین رو چک کردید؟)
و اینکه اگر این منبع معتبره ، و سوگیری خاصی نداره ، پس چرا مقالات فارسی ، انگلیسی و عربی ی موضوع واحد با هم "تناقض" داره ؟(تا حالا مقالات انگلیسی یا زبان های دیگه این سایت رو مطالعه کردید؟)
قسمت پنجم: این روش نداره ، صرفا مشکلی در استنباط و استدلال شماست (می تونه علتش خستگی یا نقص تمرکز باشه ، شما بهتر می دونید)
استدلال واضح تر اینه " تقابل عقایدشون با اسلام ، یکی از نتایج تحقیق در منابع نامعتبر و دارای سوگیری، مثل ویکی پدیاست . متاسفانه تحقیق در رابطه با هر دینی ، باید از طریق کتاب های مرجع اون دین صورت بگیره ، اما خیلی ها به کتاب که چه عرض کنم ، حتی به سایت دیگه ای به جز ویکی پدیا یا نهایتا ویکی شیعه مراجعه نمی کنند!
لطفا وقتی طرف مقابلتون از منابع مرجع واستون مدرک میاره ، با ویکی باهاش بحث نکنید ، چون ی توهینه!
قسمت ششم : روش ها : مغلطه، فرافکنی
ارتش نخواستیم ، اما سازمان ملل هیچ وقت اسرائیل رو تحریم نکرده . در جنگ دوازده روزه ایران رو به جای اسرائیل بازخواست کرده! اگر وظیفش فقط ارسال دارو هست ، پس چرا طی تحریم ها علیه ایران ، هیچ وقت باند و دارو های بیمارای پروانه ای رو واسمون ارسال نکرده ؟ چرا در برابر کشتار یمنی ها سکوت کرده ؟ موقعی که مادرای یمنی که شیرشون خشک شده بود، برای نجات جون بچه هاشون ، انگشتشون رو می بریدن تا نوزادشون خونشون رو بمکه و زنده بمونه ،بهشون کمک نکرده ؟
دول اسلامی ای که اسلام واقعی دارند مثل ایران ، حمایتشون رو اعلام کردند . امثال بن سلمان و جولانی و... هم که نوکر آمریکا و اسرائیل هستند . ( اگر علاقهمند به خوندن اخبار باشید ، می دونید چرا همچین حرفی می زنم ، مگه نه؟)
قسمت آخر: بازم حرف بی ربط !
بله ، منم اطلاع دارم که در جوامع مسلمون همچین قضیه ای وجود داشته .(مثل اکثر جوامع در اون زمان) طبق عقاید خودتون ، ی مثال قابل درک زدم .
هر چند اگر مطالعه تاریخی داشته باشید ، می تونید تفاوت برده داری در این دو جامعه رو تشخیص بدید .
وقتی در غرب برده به عنوان انسان به حساب نمیومد ، کتک می خورد ، بعضا برای تفریح جلوی سگ مینداختنش، حق ازدواج با فرد سفید نداشت و...
در اسلام برده حق ازدواج ، مالکیت ، آزادی و.. داشت و در عثمانی (با اینکه یا حکومتش مخالفم ) ولی برده ها به مقام های بالای حکومتی رسیدن (مثل سیستم دوشیرمه) .آزادی برده ها کفاره گناهانی مثل روزهخواری و... تلقی میشد .(اگر اشتباه نکنم آزادی شصت برده برای هر روزه!)
در واقع اسلام به عنوان ی برنامه طولانی مدت ، قصد حذف کامل برده داری رو به شکل تدریجی داشت . راجب الان ، آقای کریمی آخر پیامشون توضیح دادن( یکی از نقاط قوت شیعه)