اسلام آسیبی به جامعه میزنه !؟

مهریه اولش یه چیز ناچیز بود در ازای ظلم‌های زیاد، بعدا صرفا مبلغش زیاد شد و تبدیل شد به اهرم فشار برای گرفتن حقوق انسانی؛ مثلا مهریه رو می بخشم در ازاش بچه ام و بده،...
وقتی هیچ حقی تو قانون این کشور نداری قابل درکه عده ای چنگ بزنن به مهریه، ولی در کل مهریه هم از جنس رقم و مبلغه و ما نمی تونیم ارزش زن یا هر انسانی رو با مبلغ مهریه بسنجیم، مثلا بگیم ارزش تو ۱۰۰ تا سکه‌ی طلاست.
منم دقیقا همین نظر رو دارم
حقوق برابر وظایف برابرم میخواد
توی کشور مهریه شده عین مثالی که زدی شده یه اهرم فشار و هرچی رقمش بالاتر باشه عرفش بیشتره درحالی که بعضیا انتظار ازدواج مدرن دارن با مهریه ای که ریشه ی اسلامی داره درحالی که این خودش ضد عدالته
زن به اندازه مرد باید حقوقش برابر باشه به شرط اینکه وظایفشم تقسیم بشه
وقتی موقع کار سنگین میشه بعضیا نیان بگن جنس لطیف و امثالهم
با مهریه مخالفم

به نظرم باید تکلیفمونو با خودمون روشن کنیم، یا معتقدیم به برابری و حقوق برابر، که اینجا مهریه هم نباید وجود داشته باشه ولی در مقابل حقوق برابر باید تضمین بشه که من فکر میکنم جامعه ی ما هنوز خیلی دوره از اینکه تفکر برابر بودن حتی حاکم بشه (از مکالمات خودتون تو همین تاپیک هم مشخصه حتی) یا معتقد نیستیم به برابری و میخوایم از هم پوئن مثبت بگیریم.
ولی اینکه اسلام زن ستیزانه هست درش شکی وجود نداره و در بسیاری از مکاتب اخلاقی هم وقتی گروهی از مردم یا طرز فکری میاد که به یک سری اصول پایبند نیست، پس نباید اون اصول درموردش رعایت بشه. بنابراین این احترام هم متقابله، اگر احترامی گذاشته نمیشه نباید انتظار احترام داشته باشه.
از طرفی اصولا ادیان به دلیل تقدس گرایی بسیار حساس هستند به انتقاد که این خودش هم اسیب زاست.
من وارد بحث های تشویق به خشونت (در خود قران که نشون دهنده اینه که ایراد صرفا از جانب پیروانش نیست)، خود برتربینی و غیره که این ها هم مضر هستند برای جامعه نشدم تو این بحث چون توی پست های قبلی اشاره نشده بود.

بنظر من اگه بخوای جامعه ای رو با اسلام کاریکاتوری اداره کنی اره ، اسیب میزنه
مثلا حکم a جاری باشه ولی حکم b نادیده گرفته بشه.
در واقع اگه یه بخشی از اسلام رو قاطی حکومت کنی اسیب زاست (جامعه ما)
ولی جامعه ای که "اسلامی" باشه و توش تمام جوانب کشورداری طبق دین اجرا بشه، نه !

صد در صد
دین اسلام صرفا زن رو کالایی در نظر گرفته که ابزاری برای لذت جویی جنسی هست و تمام
بین قناعت کردن و تن لش بودن مرز خیلییییی باریکی هست،که متاسفانه خیلی از مسلمانان لش بودن خودشون رو پای قناعت میذارن

Back
بالا