• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لیگ‌ قهرمانان اروپا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mojo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

برنده‌ی لیگ‌قهرمانان امسال

• رای‌دهندگان
    53
از نظر اینکه بین خطوط توپ بگیره و مدافعا رو با خودش بکشونه و حتی بعدش به محوطه اضافه بشه اوکیه
اینکه خط اول پرس باشه هم فک نکنم مشکل خاصی داشته باشه نسبت به لوا و فران تورس
چه فاکتورایی منظورته؟
(البته من اون بازیایی که این فصل فالس ناین بازی کردو ندیدم)
فالس ناین تراز چندتا ویژگی داره که الان خوابم میاد نمیتونم بگم

هرچند به نظرم اگه اخراجی نمیداد بازی قبلی تا فینال میرفت ، ولی اونجا احتمالا از پاریس یا بایرن میخورد
واقعیت وقتی چهار تا مدافع وسط اصلی‌ت در مهم‌ترین بازی‌های فصل کوبارسی، جرارد مارتین، اریک گارسیا و آرائوخو هستن (که به طرز طعنه‌آمیزی زوج امشب خط دفاعی تو مهم‌ترین بازی فصل پیش، فولبک چپ و راست بودن)، اینکه رفت و برگشت جلوی یکی از بهترین تیم‌های فوتبال ترنزیشنال اروپا اخراجی بدی ''اگه'' نیست، فرض محتومه.

اولمو فاکتورای یه فالس ناین بدرد بخور رو نداره
آقای اولمو با این شرایط فیزیکی و بدنی، و نفسِ همیشه بریده‌ش، حتی شرایط اولیه یه فوتبالیست متوسط به بالا رو هم نداره، چه برسه به فالس ناین به‌دردبخور

از نظر اینکه بین خطوط توپ بگیره و مدافعا رو با خودش بکشونه و حتی بعدش به محوطه اضافه بشه اوکیه
اینکه خط اول پرس باشه هم فک نکنم مشکل خاصی داشته باشه نسبت به لوا و فران تورس
چه فاکتورایی منظورته؟
(البته من اون بازیایی که این فصل فالس ناین بازی کردو ندیدم)
فالس ناین برای بازی های محدودی جواب میده
این تیم به یه نوک شماره ۹ با پروفایلی شبیه به لوای جوان نیاز داره

بارسا به داورهای بیشتری نیاز داره، الکی درگیر بازیکن نشید.

فالس ناین برای بازی های محدودی جواب میده
این تیم به یه نوک شماره ۹ با پروفایلی شبیه به لوای جوان نیاز داره
پیدا کردن مهاجم نوک شش دانگ خیلی سخته...اوناییم که تو بازار در دسترسن مالی نیستن...
مثلا ولاهوویچ یه دوره ای خوب بود بعدش افت کرد...

پیدا کردن مهاجم نوک شش دانگ خیلی سخته...اوناییم که تو بازار در دسترسن مالی نیستن...
مثلا ولاهوویچ یه دوره ای خوب بود بعدش افت کرد...
بهترین گزینه هری کینه

میبینم روزی رو که میاد رئال
اولیسه و موسیالا عملا سنگ محک بایرنن.
ما یه بار سر کروس بازیکن کلاس جهانی رو دادیم رفت. اگه تیم بتونه پنج سال نگه داره اولیسه و موسیالا رو من تغییر پارادایم بایرن رو میبینم. دیگه از یه دورتموند پیشرفته تر تبدیل به باشگاهی میشیم که توش سوپراستارها کریر خودشون رو میگذرونن، نه که صرفا دو فصل خوب باشن و بعد برن لالیگا یا جزیره.
به شدت خوشبینم که این اتفاق بیفته. مخصوصا با فرم وحشی ای که تیم داشته این فصل.

سنش بالاست و هزینشم زیاده‌...
هالند رو ترجیح میدم( ارزو بر جوانان عیب نیست)😂
توی این بازار بهتر از کین نیست. کین همین الانم از هالند بهتر نباشه کمتر نیست ولی پتانسیل هالند خیلی زیاده.

کین سنش زیاده ولی بازدهی کوتاه مدتش خوبه، هالند خیلی گرونه با ۲۰۰-۳۰۰ هم نمیدنش توی این بازار، از پس حقوقشم بر نمیان

توی این بازار بهتر از کین نیست. کین همین الانم از هالند بهتر نباشه کمتر نیست ولی پتانسیل هالند خیلی زیاده.

کین سنش زیاده ولی بازدهی کوتاه مدتش خوبه، هالند خیلی گرونه با ۲۰۰-۳۰۰ هم نمیدنش توی این بازار، از پس حقوقشم بر نمیان
اوسیمن، آلوارو مارتینز و لائوتارو مارتینز و حتی مارکوس تورام هم هستن.

اولیسه و موسیالا عملا سنگ محک بایرنن.
ما یه بار سر کروس بازیکن کلاس جهانی رو دادیم رفت. اگه تیم بتونه پنج سال نگه داره اولیسه و موسیالا رو من تغییر پارادایم بایرن رو میبینم. دیگه از یه دورتموند پیشرفته تر تبدیل به باشگاهی میشیم که توش سوپراستارها کریر خودشون رو میگذرونن، نه که صرفا دو فصل خوب باشن و بعد برن لالیگا یا جزیره.
به شدت خوشبینم که این اتفاق بیفته. مخصوصا با فرم وحشی ای که تیم داشته این فصل.
موسیالا رو باهات موافقم ولی فکر نمیکنم اولیسه بمونه. از وقتی اومد بایرن میشناسمش اصلا خیلی بازیکن عجیبیه بازیش یه نمه به رونالدینیو میخوره.
اصلا کلا یه جوری بازی میکنه و یه حرکتایی میزنه میخواد بگه من با بقیه فرق دارم
حتی کارل هم بوی رئال میده

به شخصه اوسیمن و الوارز رو در مجموع و بلند مدت به کین ترجیح میدم...بارسا مهاجم یکی دوساله به دردش نمیخوره...میشه قضیه لوا که الان دو فصله داره کود میده...کین تهش دو فصل برا بارسا بازی کنه که اونم زیر ۶۰ تا نمیدن...

Back
بالا