- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 98
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
من فشار رو فران تورس رو نمیفهمم بعضی بازی ها عالیه و خب بازیکن بدتر زیاد داره بارسا
رفتن مارتینز اشتباه محض بارسا تو دفاع بود و نبود مهاجم نوک که واضحا به چشم اومد این فصل...لوا نابوده این فصل. ...واقعا اوردن بازیکنانی مثل باستونی و اوسیمن واسه بارسا سخت نیست...منتها فلیک اینارو بدعادت کرده...با اکادمی کنار اومده اینام بدعادت شدن...بنظرم راه کار بلند مدت:با فلیک باید تمدید بشه و به پروژش اعتماد کنن+ جذب بازیکنای تراز...حالا این وسط چنتا نخاله هم رد کردن چه بهتریه چوب کبریت در دفاع وسط + یه چوب کبریت در مهاجم نوک از تورس و آرائخو بهتره😡😡😡کمپین حراج آرائخو در جمعه بازار
حالا خوبه این فصل یه دروازهبان خوب بعد از مدتها گیر اومد، واقعا دروازهبان خوبیه.به نظرم دارید به بارسا سخت میگیرید.
این باشگاه سه چهار فصل پیش در معرض ورشکستگی بود. کار به جایی رسید با مسی هم نتونستن تمدید کنن. حالا تیمی داره که عمده ش رو از آکادمی رسونده اینجا. این فصل باز هم لالیگا میزنه فلیک. تراز مالی باشگاه بهبود عالی ای داشته. یه مهاجم نوک و یه دفاع هم تیم رو زیر و رو میکنه.
باید بلندمدت تر ببینید باشگاه رو. تو مسیر بسیار درستیه بارسا.
دوتا شانس اصلی بارسا تو دوسال اخیر بنظرم اومدن فلیک و خوان گارسیا بود...دروازه بارسا ابکش بود سالیان سال با ترشتگنحالا خوبه این فصل یه دروازهبان خوب بعد از مدتها گیر اومد، واقعا دروازهبان خوبیه.
ولی بعضی خرید و فروشا اصلا قابل درک نیست، به بودجه هم ربطی نداره. مارتینز(؟) بهترین دفاع فصل قبل رو مفت فرستادن عربستان بدون هیچ درآمدزایی، در حالیکه آرائخو بنجل مشتری زیاد داشت و نفروختن! رشفورد چیه آخه، یه بازیکن از آکادمی بیاد بازی کنه بهتره.
نه داری با تک بازی قضاوت میکنی. رشفورد این فصل گل های مهمی برا بارسا زده.حالا خوبه این فصل یه دروازهبان خوب بعد از مدتها گیر اومد، واقعا دروازهبان خوبیه.
ولی بعضی خرید و فروشا اصلا قابل درک نیست، به بودجه هم ربطی نداره. مارتینز(؟) بهترین دفاع فصل قبل رو مفت فرستادن عربستان بدون هیچ درآمدزایی، در حالیکه آرائخو بنجل مشتری زیاد داشت و نفروختن! رشفورد چیه آخه، یه بازیکن از آکادمی بیاد بازی کنه بهتره.
آخه فران تورس بازیکن اون پست نیست، بازیکن بازیای بزرگ هم نیست، همونکه گفتن بازیکن در حد لالیگا. این بازی بد نبود ولی بازیکن خوبی بود نتیجه خیلی فرق میکرد. اولمو خیلی بد بود این بازی، از بس که مصدومه😡😡😡من فشار رو فران تورس رو نمیفهمم بعضی بازی ها عالیه و خب بازیکن بدتر زیاد داره بارسا
نمیدونم حس میکنم باستونی خیلی کنده! یه مهاجم خوب میخواد فکر نمیکنم اوسیمن به درد بخوره. کین خیلی خیلی خیلی بدرد میخوره بنظرم، وقتشه کین بیاد با اینکه سنش زیاده.رفتن مارتینز اشتباه محض بارسا تو دفاع بود و نبود مهاجم نوک که واضحا به چشم اومد این فصل...لوا نابوده این فصل. ...واقعا اوردن بازیکنانی مثل باستونی و اوسیمن واسه بارسا سخت نیست...منتها فلیک اینارو بدعادت کرده...با اکادمی کنار اومده اینام بدعادت شدن...بنظرم راه کار بلند مدت:با فلیک باید تمدید بشه و به پروژش اعتماد کنن+ جذب بازیکنای تراز...حالا این وسط چنتا نخاله هم رد کردن چه بهتر
🤲🏼🤲🏼🤲🏼دوتا شانس اصلی بارسا تو دوسال اخیر بنظرم اومدن فلیک و خوان گارسیا بود...دروازه بارسا ابکش بود سالیان سال با ترشتگن
من میخرمش فقط سیک اینو بزنین از باشگاهیه چوب کبریت در دفاع وسط + یه چوب کبریت در مهاجم نوک از تورس و آرائخو بهتره😡😡😡کمپین حراج آرائخو در جمعه بازار
در کل موافقم باهات حتی در مورد رشفورد ولی رشفورد در حد منچستر هم نبود، حتی در حد استون ویلا هم نبود🤣نهایتا وستهام بازی کنه.نه داری با تک بازی قضاوت میکنی. رشفورد این فصل گل های مهمی برا بارسا زده.
ببین این تیم از لحاظ مالی منفجر شده. بعد فاجعه هایی مثل کوتینیو(که قرضی اومد بایرن و تو هشت دو گل هم زد) تازه داره سعی میکنه ترازنامه رو اوکی کنه. موافقم آرائوخو باید فروش میرفت و اینیگو میموند ولی اینا جزییاته. روند کلان به شدت مثبته. حتی ژاوی هم به نظر من کارشو خوب انجام داد و هجمه روش زیاد بود.
یه مدتی بارسا از پس حقوق بالا برنمیاد. مخصوصا که استادیوم هم هزینه برداشت. مساله اصلا باخت اینجا نیست. مساله پول های کلانیه که سال های قبل به گا رفت. فعلا بارسا در موقعیت رقابت چمپیونز نیست دو سه سال احتمالا.
بنظرم با بازگشت کوین پرینس بواتنگ بعنوان مهاجم نوک و لرد اعظم جرارد پیکه بعنوان مدافع وسط و قرارگیری خود لاپورتا بعنوان وینگر چپ و فلیک هم تو سایت هافبک تخریبگر،مشکل بارسا حل میشه😂آخه فران تورس بازیکن اون پست نیست، بازیکن بازیای بزرگ هم نیست، همونکه گفتن بازیکن در حد لالیگا. این بازی بد نبود ولی بازیکن خوبی بود نتیجه خیلی فرق میکرد. اولمو خیلی بد بود این بازی، از بس که مصدومه😡😡😡
نمیدونم حس میکنم باستونی خیلی کنده! یه مهاجم خوب میخواد فکر نمیکنم اوسیمن به درد بخوره. کین خیلی خیلی خیلی بدرد میخوره بنظرم، وقتشه کین بیاد با اینکه سنش زیاده.
🤲🏼🤲🏼🤲🏼
من حتی اون کوبارسی ۱۸ ساله و اون اخراجی سیتی(اریک) رو برای بازی های حذفی ucl بدتر از آرائخو میبینمیه چوب کبریت در دفاع وسط + یه چوب کبریت در مهاجم نوک از تورس و آرائخو بهتره😡😡😡کمپین حراج آرائخو در جمعه بازار
اولمو فاکتورای یه فالس ناین بدرد بخور رو ندارهاگه اولمو انقد مصدوم نشه شاید فلیک ازش یه فالس ناین درست حسابی دربیاره
(بار گلزنی تیم هم میفته رو دوش رافینیا و یامال و حتی رشفورد اگه نگهش دارن)
در اون صورت با (اندکی) خیال راحت می تونن تمرکزشونو بذارن رو تقویت دفاع
باستونی مدافع صد درصدی نیست ولی حداقل به سبک فلیک می خوره
تیمه یه فن دایک جوون می خواد
)نتیجهی کلی شد ۳ ۲ به نفع اتلتینتیجه بازی چی شد ؟ ( دسترسی ندارم و اصلا خبر هم نداشتم)
حذف شد بارسا ؟؟؟نتیجهی کلی شد ۳ ۲ به نفع اتلتی
ولی بارسا ۲ ۱ برد این بازیو

از نظر اینکه بین خطوط توپ بگیره و مدافعا رو با خودش بکشونه و حتی بعدش به محوطه اضافه بشه اوکیهاولمو فاکتورای یه فالس ناین بدرد بخور رو نداره