• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لیگ‌ قهرمانان اروپا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mojo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

برنده‌ی لیگ‌قهرمانان امسال

• رای‌دهندگان
    53
این آخریه🙏
ریالیا نمونه انسانی شده‌ی ج.ا ن واقعا.
حتی وقتی باختنم دو قورت و نیمشون باقیه؛ باختی دیگه، کری خوندنت چیه

بارسا مگه خودش حذف نشده

اینایی که کری میخونن طرفدار کدوم تیمن

حتی مدیرای این سایتم ب نفع ریال کار میکنن هرچی تو ح ب گفتمو اوردن اینجا

یعنی یه ساعته دست از فحش ناموسی دادن به کاماوینگا ورنداشتم
در حالتی عادی وقتی فیفا بازی میکنم هم فحش ناموسی میدم بهش ولی الان ۲۰۰ برابر شده

تحلیلگران , رئالی , که , تا , دیروز , داشتن , بازی , بارسا , رو , تحلیل , فنی , میکردن , امروز , چرا , خوابشون , رو , تنظیم , کردن ؟ , = کاما
منتظر , انتقادشون , به , داوری , طبق , معمول , هستم , :>

تحلیلگران , رئالی , که , تا , دیروز , داشتن , بازی , بارسا , رو , تحلیل , فنی , میکردن , امروز , چرا , خوابشون , رو , تنظیم , کردن ؟ , = کاما
منتظر , انتقادشون , به , داوری , طبق , معمول , هستم , :>
یه چیزی نگین که هیچ مفهومی نداشته باشه،من از اول گفتم زورمون به بایرن نمیره،ولی عجیب بود این بازی تا قبل از ۸۵ همه چیز داشت عالی پیش میرفت،رئال لیاقت داشت صعود کنه
و در ضمن،انتقادی به داوری نیست،در واقع کارش کارت زرد داشته و به خاطر کارت زرد دوم بودنش اخراج شده
بارسا دیشب آشغال بازی کرد و اون وسط فقط یامال دور خودش میچرخید
با رئالی که امشب مستحق صعود بود بارسای مفت خور شده‌ی ۲۵-۲۶ رو مقایسه نکن

بله , حتما , درست , میفرمایید , چون , من , دسترسی , به , بازی , ها , نداشتم . 🤓 🙏
یه چیزی نگین که هیچ مفهومی نداشته باشه،من از اول گفتم زورمون به بایرن نمیره،ولی عجیب بود این بازی تا قبل از ۸۵ همه چیز داشت عالی پیش میرفت،رئال لیاقت داشت صعود کنه
و در ضمن،انتقادی به داوری نیست،در واقع کارش کارت زرد داشته و به خاطر کارت زرد دوم بودنش اخراج شده
بارسا دیشب آشغال بازی کرد و اون وسط فقط یامال دور خودش میچرخید
با رئالی که امشب مستحق صعود بود بارسای مفت خور شده‌ی ۲۵-۲۶ رو مقایسه نکن

یعنی یه ساعته دست از فحش ناموسی دادن به کاماوینگا ورنداشتم
در حالتی عادی وقتی فیفا بازی میکنم هم فحش ناموسی میدم بهش ولی الان ۲۰۰ برابر شده
رئال بر خلاف بازی های اخیرش امشب واقعا داشت خوب بازی میکرد.
طرف اومد با یه حرکت مسخره بازه کل تیم رو به فنا داد.

موند یه پاریس. آرسنال حتی جون دبل کردن اسپورتینگم نداره‌ اینجای فصل. اتفاقا خوش میگذره اگه رفتیم فینال ببینیم آرتتا رو:)) جای اون سه یک کسشعرر هنوز درد میکنه.
پاریس تیمش خیلی بالغ تر از ماست. بایرن با کیمیچ و پاولویچ عملا داره میسپره ابالفضل فصای جلوی دفاع رو. رئال نزد اما پاریس با ویتینیا ول نمیکنه این سوراخ رو. کاش گورتزکا رو بازی بده.
ولی اینا همه برا مرحله بعده. امشب فقط میا سن میا.
بازی آرسنالو ندیدم ولی قطعا حرام بال بوده
خدایی اون قیچی امباپه حیف شد رئال شانس برد داشت گل اولیسه هم خیلی تمیز بود

بازی آرسنالو ندیدم ولی قطعا حرام بال بوده
خدایی اون قیچی امباپه حیف شد رئال شانس برد داشت گل اولیسه هم خیلی تمیز بود
من فقط بابت این سوختم که گل سوم رئال رو حتی نبرد وار. ظاهر قضیه این بود که رودیگر خطا کرده قبل گل اما حتی نرفت چک کنه.
بایرن افتضاح بود. بعد شوک ثانیه ۴۰ اصلا برنگشت به بازی. نیمه دوم حداقل منطقی تر بازی کرد ولی بازم خوب نبود.

من فقط بابت این سوختم که گل سوم رئال رو حتی نبرد وار. ظاهر قضیه این بود که رودیگر خطا کرده قبل گل اما حتی نرفت چک کنه.
بایرن افتضاح بود. بعد شوک ثانیه ۴۰ اصلا برنگشت به بازی. نیمه دوم حداقل منطقی تر بازی کرد ولی بازم خوب نبود.
گله که به نظر منم خطا بود
خدایی کارت زرد دوم کاماوینگا خیلی الکی بود دقیقا بعد اخراجش ریتم بازی بهم خورد وسط خالی شد مهاجما ریختن تو دفاع
از بایرن فقط اولیسه و اوپامکانو و لایمر و یکمم موسیالا خوب کار کردن حتی لوییس دیاز هم که گل زد بنظرم خوب نبود

تیمی که ۲۰ سال مسی کشیدتش بالا و ۲۰ سال مسی واسش طرفدار جمع کرد تیم نیست که
آشغالدونیه
تیمی مثل رئال مادرید با هر بازیکنی تو هر سطحی جام برده

Back
بالا