- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- مدال المپیاد
- خوابیدن
ببخشید فوش دادن مجازه؟
فوش خیلیا دادن ولی آقا اینو در نظر بگیر که فقط ۱۴ سالشهببخشید فوش دادن مجازه؟
فوش خیلیا دادن ولی آقا اینو در نظر بگیر که فقط ۱۴ سالشه
دارکلایت نامزد دریافت جایزهٔ بهترین کاربر سایت شده، ما هم موافقیم باید فقط و فقط خودش انتخاب شه. واسه همین پشت سر هم داریم لایکش میکنیم و میگیم یه اکانتی باید براش بسازن که تحت هیچ شرایطی بن نشه.بچها من از دنیا عقبم نمیشه یکی بهم توضیح بده؟ بخدا گناه دارم خیلی گیجم😭😭😭😭
وای هدیه عالیه پنج دقیقه از این بحث رو هم خوند فهمید چی درسته چی غلط اونوقت ما دو روزه هنوز توی مرحلهی *بیا هر دو قبول کنیم ممکنه اشتباه بگیم* گیر کردیمببخشید فوش دادن مجازه؟
ای عالی بود😂😂😂😂😂😂😂😂وای هدیه عالیه پنج دقیقه از این بحث رو هم خوند فهمید چی درسته چی غلط اونوقت ما دو روزه هنوز توی مرحلهی *بیا هر دو قبول کنیم ممکنه اشتباه بگیم* گیر کردیم
استاد نمره گرفتن از استاده با سوال طرح کردن از سوال داخل پاسخ برگ تشریحیاین بشر انقد حرفاش میپیچونه که من اصلا حوصله نمیکنم پست هاشو تا آخر بخونم
شاید این آدم با توجه به سنش برای جلب توجه این پست هارو میزاره و یه تاپیک جدا مختص این آدم ....
نمیپیچونهاین بشر انقد حرفاش میپیچونه که من اصلا حوصله نمیکنم پست هاشو تا آخر بخونم
شاید این آدم با توجه به سنش برای جلب توجه این پست هارو میزاره و یه تاپیک جدا مختص این آدم ....
بن که نمیکنن، تهش تاپیکو میبندن.
ببین در اصل ادعایی نمیکنه. علت این حجم از اعصاب خردی ها در مواجهه باهاش همینه.نمیپیچونه
میخواد دوتا چیزو القا کنه:
۱.من کونم از اینهمه مخالف نمیسوزه
۲.از انتخاب کلمه های قلمبه میخوام بگم من خیلی میفهمم و علامه دهرم
درحالی که گوزم بار این بشر نیست و فقط ادعای روش عن فکری میکنه
نمیدونم منظورم رو متوجه میشید یا نه ولی دقیقا به همین دلایلی که گفتید من عصبانی نمیشم فشاری میشم درواقع حس میکنم صرف هدفش هم همین باشه...ببین در اصل ادعایی نمیکنه. علت این حجم از اعصاب خردی ها در مواجهه باهاش همینه.
بری ببینی تو همین بحث گشت ارشاد طرف یه مثال سوپرمبهم زده. هیچ جایی چیزی رو تعریف نکرده و گزاره ای رو واضح مطرح نکرده. بعد وقتی بقیه اومدن خیلی شفاف بش گفتن این نقد و اون نقد به مثالت وارده، مجددا بدون خلق ارزش افزوده ای، صرفا گفته تعاریفتون رو بفرمایید
به عبارتی هیچ ادعایی نکرده و به هر ادعایی هم نقد کرده که شفاف نبوده حرفتون. بابت همینه میگم قضیه خیلی فانه و اگه بخواید عصبانی شید قبلش باید به این فکر کنید که تعریفتون از عصبانیت چیه![]()
تو صراحتا قصدتو از راه انداختن این بساط، گوه زدن تو آرامش سایت و اعصاب کاربرا اعلام کردی و همین جز نقض قوانین حساب میشه که عمدا یه جبهه علیه خودت راه بندازی. صد درصد این دفعه قسر در نمیری و نبایدم در بریبن که نمیکنن، تهش تاپیکو میبندن.
که خب همینشم حیف میشه، میخواستم بمونه برای دفعهی بعد.
جالبه بدونید حتّی به همین موردی که گفتید هم توی قوانین اشارهای نشده،تو صراحتا قصدتو از راه انداختن این بساط، گوه زدن تو آرامش سایت و اعصاب کاربرا اعلام کردی و همین جز نقض قوانین حساب میشه که عمدا یه جبهه علیه خودت راه بندازی. صد درصد این دفعه قسر در نمیری و نبایدم در بری
محتوایی که تحریک، ترغیب، یا دعوت به ارتکاب جرم میکند: https://www.sampadia.com/forum/threads/83220/post-2059347جالبه بدونید حتّی به همین موردی که گفتید هم توی قوانین اشارهای نشده،
با این حال ممنون میشم پُستی رو گیر بیارید که توش همچین چیزی رو گفته باشم.
بستگی به تعریف نویسنده از "تحریک"، "ترغیب" و "دعوت"، و همچنین "اعمال خشونتآمیز"، معنای این بند میتونه خیلی متفاوت باشه امّا بنا به شناخت حدودی بنده ازین اصطلاحات، پُستم که بهش ارجاع دادی حاوی هیچکدوم نبود.۱. انتشار محتوی حاوی تحریک، ترغیب، یا دعوت به اعمال خشونت آمیز وخود کشی
من صرفاً قیاسهایی رو به وجود آوردم و بعد به شبهات دیگر کاربران دربارهی اون قیاسها جواب دادم. اینکه خون دیگران ازینکار به هر دلیلی به جوش اومده گردن من نیست.- ارسال مطالبی که باعث تشویش و بیمنطق شدن محیط میشود ممنوع است.
اون متن قانون جمهوری اسلامیه. هرگونه متنی که مصداق "گرایش به خودکشی یا قتل" در هر شرایطی و مثال های داشته باشه محکومه.بستگی به تعریف نویسنده از "تحریک"، "ترغیب" و "دعوت"، و همچنین "اعمال خشونتآمیز"، معنای این بند میتونه خیلی متفاوت باشه امّا بنا به شناخت حدودی بنده ازین اصطلاحات، پُستم که بهش ارجاع دادی حاوی هیچکدوم نبود.
"نظریههای مختلفی در مورد مسئولیت قانونی وجود دارند اما وجه مشترک همهٔ آنها در این است که ابتدا باید شرایطی در مورد یک فرد (اعم از فرد حقیقی یا حقوقی) اثبات شود تا بتوان او را به صورت قانونی مسئول دانست."من صرفاً قیاسهایی رو به وجود آوردم و بعد به شبهات دیگر کاربران دربارهی اون قیاسها جواب دادم. اینکه خون دیگران ازینکار به هر دلیلی به جوش اومده گردن من نیست.