بن کردن حساب کاربری DarkLightI

با مسدود شدن حساب کاربری DarkLightI ....

• موافق هستم

رای‌ها: 48 63.2%
  • مخالف هستم

رای‌ها: 28 36.8%

• رای‌دهندگان
    76
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
اون متن قانون جمهوری اسلامیه. هرگونه متنی که مصداق "گرایش به خودکشی یا قتل" در هر شرایطی و مثال های داشته باشه محکومه.
ممکنه من بعد ها به این نتیجه برسم که زندگی شمای نوعی در منفعت من خلل ایجاد می‌کنه و دست به قتلتون بزنم. اینجا (و در کل) اینکه شما چه چیزی می‌خواید برای من مهم نیست.
حداقل دو تا قید شرطی توی جمله‌ی من وجود داره. با این حساب، گرایش به قتل محسوب نمیشه.
یک فروم هست اینجا و تو در حد یک کاربر در برابر تمام حرفات مسئولی.
تو یک موضوعی رو ادامه دادی و حرفات عامل ایجاد یک مشاجره شده.
باید توضیح بدی چرا اتفاق افتاده نه اینکه اتفاقات بعدش رو گردن نگیری.
فرض کنید من میام و میگم "سلام"، یکی توی سایت هست که سلاموفوبیا داره و بلافاصله بعد از خوندن پُست من از ترس سکته می‌کنه و می‌میره.
آیا مسئول این قضیه منم؟

فرض کنید من میام و میگم "سلام"، یکی توی سایت هست که سلاموفوبیا داره و بلافاصله بعد از خوندن پُست من از ترس سکته می‌کنه و می‌میره.
آیا مسئول این قضیه منم؟
فرض که باید بدونی که اینجا ایرانه و آره.

حداقل دو تا قید شرطی توی جمله‌ی من وجود داره. با این حساب، گرایش به قتل محسوب نمیشه.
در جمله من هم در هر شرایطی وجود داره که حرف تورو نقض میکنه(کامل بخون)

حالم از جمله تعریفتون از کوفت و درد و زهرمار چیه داره بهم میخوره
چرا بنش نمیکنن و تاپیک همچنان بازه؟
من یبار دیگه تو تشریحی سوال تعریفی ببینیم ممکنه ناخودآگاه طراح رو به اتفاق اقوام و بستگان فرو کنم توی دارکلایت :))

دارک لایت الگو بچگیشو معرفی نکرده راستی

ابوبکر یا اسامه؟

به صرف نظرات عجیب و غریب یا حتی غلط و اعصاب خردکن هم نمیشه بن کرد. اینجا محل گفتگو هست.

به صرف نظرات عجیب و غریب یا حتی غلط و اعصاب خردکن هم نمیشه بن کرد. اینجا محل گفتگو هست.
ترویج خشونت و گفتن اینکه دوست دارم جو سایت رو بهم بریزم چطور؟

استاد مطهری هیچ جای دنیا آزادی بیان ترویج خشونت رو به عنوان "بیان آزاد" حفاظت نمیکنه حتی توی خود آمریکاش هم :))

جدای از اون اینا صرفا "نظرات" نیستن، خودش صراحتا اعلام کرده هدفش از این حرف ها نه لزوما باور شخصی بلکه بهم ریختن جو سایت و ایجاد جنجاله که کاملا برخلاف قوانین سایت و عقل سلیمه :
ممکنه من بعد ها به این نتیجه برسم که زندگی شمای نوعی در منفعت من خلل ایجاد می‌کنه و دست به قتلتون بزنم. اینجا (و در کل) اینکه شما چه چیزی می‌خواید برای من مهم نیست.
تاپیک گشت ارشاد صفحه دهم
مدّتیه که من با دیدن خشم آدم‌ها، بخصوص وقتی من عامل خشمشون باشم لذّت می‌برم. این نوع از ازدواج یکی از چیزاییه که خون آدما رو به جوش میاره، نمونه‌ش رو توی همین تاپیک میشه دید. به واسطه‌ی همین موضوع، می‌تونم بگم که وقوع این نوع از ازدواج برام خوشاینده چون منجر به برافروخته شدن خشم مردم میشه. اگه این اتّفاق نمیفتاد موضع من متفاوت بود.
تاپیک اسلام نقض یا حمایت از حقوق کودک صفحه چهارم

اینارم توجه داشته باش استاد***

خودش صراحتا اعلام کرده هدفش از این حرف ها نه لزوما باور شخصی بلکه بهم ریختن جو سایت و ایجاد جنجاله که کاملا برخلاف قوانین سایت و عقل سلیمه :
قبل شما چند نفر دیگه هم این رو گفتن، بی‌زحمت پُستی که به قول خودتون صراحتاً همچین چیزی رو گفته باشم پیدا کنید.

قبل شما چند نفر دیگه هم این رو گفتن، بی‌زحمت پُستی که به قول خودتون صراحتاً همچین چیزی رو گفته باشم پیدا کنید.
متاسفانه برای کسی که خودش رو زده به خریت نمیشه چیزی رو روشن کرد :))
مشکل من نیست که ذهن گندیده ات نمیتونه آدرس نقل قول ها رو که نوشتم بخونه. شاید یکم چمن لمس کن؟؟؟ :))

آزادی بیان حق همست و تو همه کشور ها هم هست

آزادی پس از بیان هست که ما نداریم و اینجا هم اعمال کنیم چیزی رو نقض نکردیم

پس دیسلایک رو مهم تر فشار بده

مشکل من نیست که ذهن گندیده ات نمیتونه آدرس نقل قول ها رو که نوشتم بخونه. شاید یکم چمن لمس کن؟؟؟ :))
ظاهراً صراحتاً رو هم در اشاره به مفاهیم مختلفی به کار می‌بریم.
متن اوّل در جواب سؤال یکی از کاربرا بود، متن دوّم هم در توضیح علّت حمایتم از اون نوع از ازدواج نوشتم. توشون "اعلام صریح قصد ایجاد آشوب توی سایت" رو نمی‌بینم.

من نقش بازی کردنی در ایشون نمیبینم ، خود واقعیشه

مطهری
نظرات عجیب غریب؟
توی نرکده از طرز فکر این آقا خبر دارین؟
اگه کوچکترین قدرتی پیدا کنه همه رو از دم تیغ رد میکنه. داخل تاپیک مدیر گزینی تمام اهداف و برنامش بوی زن ستیزی میده.
مورد بعدی آرامش کاربراست
خیلی از بچه ها اینجا براشون حکم یه محل امنو داره. حرفایی رو میان اینجا میزنن که به صمیمی ترین دوستاشون حتی خونواده هاشونم نمیگن
رفتار و کارایی که دارک لایت داره انجام میده، دقیقا داره این حس امنیت بچه هارو از بین میبره. خیلی از بچه ها داخل ح ب صداشون دراومده و همه این مسائل باعث و بانیش کسی نیست جز دارک لایت

گرفتی پست ها رو پاک کردی بزدل
من توی یه سال اخیر، تنها پستی که پاک کردم یکی از پست‌های خیلی قدیمی‌م (که چندروز بعد از عضویت توی سایت نوشته بودمش) بوده، هیچ پست دیگه‌ای، به خصوص از پست های اخیرم رو پاک نکردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا