- نام مرکز سمپاد
- هاگوارتز
- شهر
- Never land
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
نور تاریک عالیه موافق فرهنگستان زبان و ادب پارسی و آقای حداد عادل هم هست چه بهتر.بازگشت دارک لایت با عنوان وایت لایت یا لایت لایت
نور تاریک عالیه موافق فرهنگستان زبان و ادب پارسی و آقای حداد عادل هم هست چه بهتر.بازگشت دارک لایت با عنوان وایت لایت یا لایت لایت
آدمیه که دوست دارم باهاش بحث کنم. یاد بگیر مرد حسابی @DarkLightIانقدر نظرات همهتون منطقیه نمیدونم باید با کدومشون موافق باشم.
گاد هلپمون کن.
من نیازی به تغییر مواضع کنونیم نمیبینم؛ نتیجتاً خیر، تا زمانی که صلاح بدونم و قوانین سایت شکسته نشه رویکرد فعلیم رو ادامه خواهم داد.از یه جایی به بعد از خوندن پست های این تاپیک خسته شدمو باید بگم خدمتتون که نه سیخ بسوزه نه کباب آقای دارک لایت بیا و بگو قول میدی از این به بعد بیشتر فکر کنی و حداقل اجازه بدی به خودت که عقیده ات رو عوض کنی تا ما هم با امید به اصلاح شما نیازی به بحث درباره بن و اینا نداشته باشیم آفرین
داعش هم نوعی بیان بود چرا اونو از بین بردید؟بچهها این که یه نفر به خاطر عقاید و حرفای هرچند احمقانه به زور بندازیم بیرون اون قضیه آزادی بیان رو نقض نمیکنه؟ خودمون رو داریم مسخره میکنیم؟ یا اون کنسله یا چی؟
حتی یک درصد هم احتمال نمیدی اشتباه کنی؟من نیازی به تغییر مواضع کنونیم نمیبینم؛ نتیجتاً خیر، تا زمانی که صلاح بدونم و قوانین سایت شکسته نشه رویکرد فعلیم رو ادامه خواهم داد.
خیر.حتی یک درصد هم احتمال نمیدی اشتباه کنی؟
حرف من صرفا در مخالفت با این استدلال بود که سمپادیا گوشه امن ماست پس نباید توش جنگ و جدل بشهاین تخقیر و توهین متداوم دوطرفه اصلا شبیه مباحثه نیست بنظرم ، درحالیکه تموم این اشوب رو یه پسربچه لوس مازوخیسم 14 ساله درست کرده.
کسی هم هست که توی دنیا قبولش داشته باشی؟ مثلا پیامبر یا امام علی یا رهبری یا حتی خدا؟
لزوماً خیر.کسی هم هست که توی دنیا قبولش داشته باشی؟ مثلا پیامبر یا امام علی یا رهبری یا حتی خدا؟
اقا جا کمپین بن کردن دارک لایت کمپین منفی کردن امتیازات دارک لایت رو استارت بزنید نه بن میشه نه یه ادم جدید اینو ببینه متعجب میشه چی میگه
حاجی تو دیگه واقعا توی یه لیگ دیگهای، لزوما خیر یعنی چی یا خدا رو قبول داری یا نه دیگه لزوما و اصولا نداره😂لزوماً خیر.
توصیه میکنم مجدّدا به ارسالهای من توی تاپیک گشت ارشاد نگاه کنید و ببینید آیا جایی برای اثبات یا ردّ چیزی به احکام/فلسفهی اسلامی استناد کردم یا نه.چه جالب
به خدا و پیامبر و امام ها اعتقاد نداری ولی چپ راست دم از اسلام و دین میزنی؟؟؟
بدون دلیل موجه!![]()
یکی از بند های قوانین سایته.
البته من که شکایتی نمیکنم ولی در کل خواستم در جریان باشید.
گل پسر به هیچگونه چیز ثابت و واحدی مثل دین، خدا، یک کشور، یا حتی نظر اکثریت اعتقاد نداری بعد خودت رو درست ترین میدونی و حاضرم نیستی اجازه اشتباه به خودت بدی؟ چرا نمیخوای بفهمی همه علیه تو نیستن؟من واقعا میخوام کمکت کنم!!!!توصیه میکنم مجدّدا به ارسالهای من توی تاپیک گشت ارشاد نگاه کنید و ببینید آیا جایی برای اثبات یا ردّ چیزی به احکام/فلسفهی اسلامی استناد کردم یا نه.