- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
مشکل اساسي من همین موضوع آخره احساس میکنم آدمی نیستم که بتونم یک سال مدرسه نرم و بتونم روحیه مو حفظ کنم از طرفی هم مدرسه علاوه بر اینکه اونقدرا مفید نیست برام حاشیه هم داره و اینکه مدرسه مون هم باهام زیاد راه نمیاد که هروقت بخوام نرم ودوستان من خودمو با اون رتبه درخشانم تو جایگاهی نمیبینم بخوام راهکار بگم ولی حداقلش تو این موضوع مدرسه رفتن یا نرفتن چون به چشم دیدم و خودمم تجربه کردم میگم
ببینید مدرسه رفتن یا نرفتن هر کدومش مزیت و عیب داره
یکی از مزیت های مدرسه نرفتن میتونه این باشه شما زودتر درس هارو تموم میکنید؛ کمتر وقتتون تلف میشه و خب زودتر تو دوران جمع بندی و جامع ازمون زدن میرید این میتونه باعث بشه وقت لکه گیری بیشتری داشته باشید و بتونید عیب های بیشتریتون رو برطرف کنید
از اونور نگاه کنیم مدرسه نرفتن باعث میشه اون روتین درس خوندن یهو از جاده خارج بشه به خودتون بیاید تو دو هفته اخر هیچ کار مفیدی نکردید و همه اونایی که مدرسه بودن به اجبار مدرسه هم شده فلان مباحث رو خوندن
پس اول ببینید کسی هستید که اگر زور بالا سرتون نباشه هم درس رو میخونید یا نه
مثال با عدد رتبه میزنم
رتبه ۲ کشوری که از مدرسه ما بود توی خودش این رو نمیدید که بدون مدرسه بتونه درس ها رو بخونه یعنی اینطوری بود که اگر استاد درسشو نده منم نمیخونم
از اونور رتبه ۴ کشوری پارسال مدرسمون اینطوری که مدرسه نمیام خودم میخونم و مهر سال کنکورش درساشو تموم کرد از ۴ ابان داشت کنکور میزد و کنکور دی ۱۴۰۱ رو تراز کنکورش ۱۳۶۰۰ شد
حالا برعکس
یسریا بودن میومدن مدرسه و خب وقتشون تلف میشد تا برن و بیان یهو ساعت ۶ میشد خسته کوفته نمیرسیدن خوب بخونن و مشکل داشتن
و یسریام نه مدرسه میومدن نه خودشون میفهمیدن درسارو برا همین وضعشون جالب نشد
از نظر روانی هم نگاه کنیم یکسال تمام بخوای تو اتاقت خودتو حبس کنی دیوانه میشی بعد یه مدت مدرسه حداقلش این بود ۴ تا ادم میدیدی روحیت کمی عوض میشد
خلاصه که هر چیزی که فکر میکنید برای خودتون خوبه رو اجرا کنید این مورد نسخه واحد نداره
باید تصمیممو حدودا الان بگیرم که تابستون اگه نخوام سال بعد برم مدرسه باید کلا ازین مدرسه بیام بیرون