کنکور سوالات غیردرسی کنکور۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عزیزان کنکوری!
من از بعد کنکور تا الان، سرجمع ۴ ساعت کتاب دستم بوده، خیلی خسته شدم، انگار تو اردوگاه کار اجباری کار کردم که انقد توان ندارم. از طرفی برای کنکور تیر و نهایی برنامه‌ها داشتم که متأسفانه با خستگی، تمام این پتانسیل‌ها دارن سوخت می‌شن.
تحربه‌ای دارین در این مورد؟

عزیزان کنکوری!
من از بعد کنکور تا الان، سرجمع ۴ ساعت کتاب دستم بوده، خیلی خسته شدم، انگار تو اردوگاه کار اجباری کار کردم که انقد توان ندارم. از طرفی برای کنکور تیر و نهایی برنامه‌ها داشتم که متأسفانه با خستگی، تمام این پتانسیل‌ها دارن سوخت می‌شن.
سلام منم یه همچون وضعی دارم البته بد جور سرما خوردم و الان ریه هام درگیر شدن سال پیش هم که بدتر مریض بودم ( آلاه آپارسون گتیرمسون = خدا ببره برنگردونه )
برا همین تجربه ندارم
منم موندم هی دارم وقت تلف میکنم و عذاب وجدان دارم چیکار کنم واقعا اگه راهنماییمون کنین ممنون میشیم 💗

عزیزان کنکوری!

سلام منم یه همچون وضعی دارم البته بد جور سرما خوردم و الان ریه هام درگیر شدن سال پیش هم که بدتر مریض بودم ( آلاه آپارسون گتیرمسون = خدا ببره برنگردونه )
برا همین تجربه ندارم
منم موندم هی دارم وقت تلف میکنم و عذاب وجدان دارم چیکار کنم واقعا اگه راهنماییمون کنین ممنون میشیم 💗
من آخرای فروردین این شکلی شدم.
ما اون موقع یه کنکوره بودیم که من آخرای درسام بود‌م.دیدم جون درس خوندن ندارم جامع زدن رو شروع کردم یه ذره حال و هوام عوض شه که خیلیییی تاثیر گزار بود.بعد حالم بهتر شد اون یه مقدار کمی‌ از درسام مونده بود‌ رو اوکی کردم.
باز خوب بودم تا یه چند هفته مونده به کنکورم که‌ کلا شل کردم و هیچی جواب نداد.البته تاثیرشم سر عمومیای کنکورم گذاشت قشنگ.چون دوره ی متن دینی رو گذاشتم آخر آخر که چون دوره نکرده بودم درصد دینی که همیشه روی ۹۰ ۱۰۰ بود شد ۷۰ = )))))).ولی خب واقعا سر آزمون خسته نبودم و این‌خودش خوب بود.
اوصیکم به عوض کردن روند روزات و البته استراحت درست حسابی وسطاش که فرسوده هم نشی روانی. و تغذیه مناسب دم کنکوری

همین جامع زدن خیلی بار درسیش برای من کمتر از درس خوندن صرف بود و خودش یه مدل استراحت شده بود واسه من و واقعا حالم بهتر شد.

ما اون موقع یه کنکوره بودیم که من آخرای درسام بود‌م.دیدم جون درس خوندن ندارم جامع زدن رو شروع کردم یه ذره حال و هوام عوض شه که خیلیییی تاثیر گزار بود.بعد حالم بهتر شد اون یه مقدار کمی‌ از درسام مونده بود‌ رو اوکی کردم.
باز خوب بودم تا یه چند هفته مونده به کنکورم که‌ کلا شل کردم و هیچی جواب نداد.البته تاثیرشم سر عمومیای کنکورم گذاشت قشنگ.چون دوره ی متن دینی رو گذاشتم آخر آخر که چون دوره نکرده بودم درصد دینی که همیشه روی ۹۰ ۱۰۰ بود شد ۷۰ = )))))).ولی خب واقعا سر آزمون خسته نبودم و این‌خودش خوب بود.
اوصیکم به عوض کردن روند روزات و البته استراحت درست حسابی وسطاش که فرسوده هم نشی روانی.

همین جامع زدن خیلی بار درسیش برای من کمتر از درس خوندن صرف بود و خودش یه مدل استراحت شده بود واسه من و واقعا حالم بهتر شد.
مرسیییی 🥹🫂 💗💗💗

بچه ها اینم لطفا کمک
برای من کتابای عمومی خیلی تکراری شدن، نه اینکه مثلا بگم آره الان حفظشونم، برام محتوای تکراری دارن ولی خب یه قسمت های زیادی یادم رفته، نه اونقدر یادمه نمره بگیرم نه اونقدر غیر تکراری که حین خوندنشون حالم بهم نخوره، لطفا یه راه حلی بگید عذاب می‌کشم با خوندنشون

بچه ها اینم لطفا کمک
برای من کتابای عمومی خیلی تکراری شدن، نه اینکه مثلا بگم آره الان حفظشونم، برام محتوای تکراری دارن ولی خب یه قسمت های زیادی یادم رفته، نه اونقدر یادمه نمره بگیرم نه اونقدر غیر تکراری که حین خوندنشون حالم بهم نخوره، لطفا یه راه حلی بگید عذاب می‌کشم با خوندنشون
درسای حل کردنی تر مثل زبان و عربی و فارسی که سوال حل کن (البته یه تایم جدا واسه بخش های حفظیش بذار)

درسای حفظی محض هم مثل دینی من خودم سوال در میاوردم.وقتی متنو می خوندم همونجا سوال رو می نوشتم + باز هم سوال حل می کردم.

*البته ما نهاییامون تاثیر مثبت بود و آسونتر.نمی دونم باعث شه نمره ی خیلی خوبی بگیری یا نه.

درسای حل کردنی تر مثل زبان و عربی و فارسی که سوال حل کن (البته یه تایم جدا واسه بخش های حفظیش بذار)

درسای حفظی محض هم مثل دینی من خودم سوال در میاوردم.وقتی متنو می خوندم همونجا سوال رو می نوشتم + باز هم سوال حل می کردم.

*البته ما نهاییامون تاثیر مثبت بود و آسونتر.نمی دونم باعث شه نمره ی خیلی خوبی بگیری یا نه.
ممنونم عزیزم امتحام میکنم امیدوارم جواب بده

برا همین تجربه ندارم
امیدوارم زودتر خوبِ خوب بشی🧡

اوصیکم به عوض کردن روند روزات و البته استراحت درست حسابی وسطاش که فرسوده هم نشی روانی. و تغذیه مناسب دم کنکوری

ممنونم🤍💛

بچه ها اینم لطفا کمک
سلام
حتما سعی بکن حین سوال حل کردن حتی برای بولشت ترین مباحث جواب سوال رو کتبا بنویسی و تمام زورت بزن که کامل ترین چیزی رو بنویسی که میتونی
اینجوری متوجه میشی کجای کارت ناقصه و ناقص مینویسی و حتی موقع چک کردن پاسخنامه میتونی به یه جواب شسته رفته تر در عین حال کامل ترم دست پیدا کنی.
این مشکل وقتی پیش میاد که تسلط ۷۰ ۸۰ درصدی توی مطالب هست ولی معمولا آدم تنبلی میکنه توی کتبا پاسخ دادن

شاید نوشتن نمودار درختی هم کمکت کنه.من وقتی حس میکردم خیلی ذهنم شلخته است و جواب هارو قاطی میکنم نمودار درختی میکشیدم و ذهنم خیلی منظم تر میشد.

سلام
حتما سعی بکن حین سوال حل کردن حتی برای بولشت ترین مباحث جواب سوال رو کتبا بنویسی و تمام زورت بزن که کامل ترین چیزی رو بنویسی که میتونی
اینجوری متوجه میشی کجای کارت ناقصه و ناقص مینویسی و حتی موقع چک کردن پاسخنامه میتونی به یه جواب شسته رفته تر در عین حال کامل ترم دست پیدا کنی.
این مشکل وقتی پیش میاد که تسلط ۷۰ ۸۰ درصدی توی مطالب هست ولی معمولا آدم تنبلی میکنه توی کتبا پاسخ دادن

شاید نوشتن نمودار درختی هم کمکت کنه.من وقتی حس میکردم خیلی ذهنم شلخته است و جواب هارو قاطی میکنم نمودار درختی میکشیدم و ذهنم خیلی منظم تر میشد.
ممنونم حتما امتحان می‌کنم قبلا هم همیشه می‌نوشتم ولی یکم از لحاظ زمانی اذیت می‌کرد ولی بکر کنم چاره‌ای نباشه...

خیلی فکر کردم تا به نتیجه رسیدم کجا اینو بپرسم :((
می‌دونم شاید هنوز زوده ولی خب نیاز به یه سری برنامه ریزی ها بود برای همین لازم شد بپرسم
ثبت نام کردن کلاس های درس های عمومی ضروریه؟ یعنی خب سال بعد مدرسه نمیریم، و باید درس هایی مثل دینی و عربی و...خودمون بخونیم...میشه آیا؟ یا با توجه به نهایی و و و حتما کلاس های درس عمومی رو هم ثبت نام کنیم؟

خیلی فکر کردم تا به نتیجه رسیدم کجا اینو بپرسم :((
می‌دونم شاید هنوز زوده ولی خب نیاز به یه سری برنامه ریزی ها بود برای همین لازم شد بپرسم
ثبت نام کردن کلاس های درس های عمومی ضروریه؟ یعنی خب سال بعد مدرسه نمیریم، و باید درس هایی مثل دینی و عربی و...خودمون بخونیم...میشه آیا؟ یا با توجه به نهایی و و و حتما کلاس های درس عمومی رو هم ثبت نام کنیم؟
یعنی چه که مدرسه نمی ریم ؟ مدرسه کلاس براتون نمیذاره سال کنکور یا خودت قراره غیر حضوری کنی ؟

یعنی چه که مدرسه نمی ریم ؟ مدرسه کلاس براتون نمیذاره سال کنکور یا خودت قراره غیر حضوری کنی ؟
مدرسه که کلاس می‌زاره
ولی معلما واقعا تعریفی ندارن
سر کلاس بودن وقت تلف کنیه(حالا غیر از دوسه تا کلاس تخصصی)
برای همین می‌خوام ببینم برم آنلاین بر دارم یا نه

آقا من یه چیزی بگم☝️
(نمی‌خوام به نظر برسه رفتم بالا منبر ولی خب😭)
من ابتدای سال کنکورم، وقتی مصاحبه‌ی رتبه‌ها رو می‌خوندم، اکثرشون می‌گفتن ما مدرسه نمی‌ریم و تو خونه می‌خونیم و .....
منم جوگیر شدم، می‌خواستم تو خونه بمونم درس بخونم، چند روز امتحانی موندم و فقط کلاس‌های ضروری رو می‌رفتم. این تاثیر خودش رو نشون داد خیلی، یعنی من اصلاً توجه نداشتم که من، نیاز به محیط رقابت‌انگیز و پویای مدرسه دارم، تو خونه تنبلی می‌کنم و..... چون ساعت مطالعه‌م توی خونه کم شده بود و نمی‌خوندم. یعنی جدای بار علمی کلاس‌ها، مدرسه یه حس علمیی داشت، دوازدهم‌ها درس می‌خوندن، همه دستشون کتاب بود و...
می‌دونم معلم‌ها ممکنه خوب درس ندن، اما این بار علمی مدرسه رو ندید نگیر، همچین به توانایی خودت هم نگاه کن. مثلا من تو خونه که درس می‌خوندم پشتم واقعاً باد می‌خورد و شل می‌گرفتم.
در خصوص نهایی‌ها هم من پیشنهاد می‌کنم چند جلسه کلاس‌های خودتون رو شرکت کنی، بعد تصمیم بگیری، اگه کارت راه میفته تقریباً و خودت هم بخونی، دیگه جا می‌افته برات، وقتت رو با کلاس آنلاین نگیر.(نظر شخصی بنده)

ببینین راجع به کلاس رفتن و مدرسه رفتن هیچ کس نمیتونه کمک تون کنه جز خودتون و تجربیات خودتون
من کلا سه ماه رفتم مدرسه در طول سال دوازدهم البته مدرسه ما از بهمن تموم میشه دوازدهمش، ولی من تا آذر حدودا رفتم. و بقیه شو میرفتم کلاسای خالی مدرسه یا کتابخونه مدرسه یا عمومی یا پانسیون
و واقعا تاثیر گذاشت
اگه نهایی ها نمره خوبی گرفتم مدیون مدرسه نرفتنم بودم
چون که
۱. تایم کلاسای مدرسه خیلی طولانی بود و من بیشتر از ۴۰، ۴۵ دیقه نمیتونم بشینم
۲. خیلی از بچها اینجوری بودن که درس نخونین و نیایم و بپیچونیم و اینا و من اذیت میشدم سر این حرفاشون
۳. جو جای اینکه رقابتی باشه مسموم بود و تو حاشیه
پس امتحان کنین
یه هفته برید
هفته بعد با بهونه آنفولانزا نرید
بسنجید شرایطو

ما سال کنکورمون مدرسه مجازی بود تا قبل عید.
چند باریم که وسط سال حضوری شد من حضوری نمی رفتم.
چون زنگ تفریحا و اینا می نشستم با بچه ها حرف زدن و تمرکزم رو میاورد پایین.
خود همین مدرسه رفتن خیلی واسه من خستگی داشت فارغ از رفت و آمد .
کلاسارم هر کدوم بدرد می خورد می رفتم.
ولی یه اشتباهی که کردم این بود که فیزیک ۱۲ رو خودم خوندم و ۳ ۴ برابر تایمی که اگر کلاس بیرون می رفتم واسه یادگیری باید می ذاشتم صرف خودخوانی می شد.
بنابراین درس تخصصیو به نظرم اگر مدرسه نمیرین اگر توانایی مالیشو دارین معلم اگر نه کلاس و اگر نه ویدئو اینا فکر کنم پیدا شه.ولی یه برنامه ی منسجم داشته باشین.
در کل به خودتون بستگی داره مدرسه رفتن یا نرفتن.من مدرسمون که حضوری نبود هم ارتباطاتم با بچه‌های مدرسه بود.با دوستام بیرون می رفتم.با همکلاسیام حرف می زدم.با یه دوستی برناممون رو هر شب ست می کردیم.یعنی از دنیا نبریده بودم.اگر از دنیا می بریدم از نظر روحی واقعا تحت فشار قرار می گرفتم.

سلام
برای ادبیات ۱۲
کدوم کتاب رو پیشنهاد میدین ؟
و اینکه من فرمول ۲۰ پارسال رو دارم ازش هم راضیم
ولی الان که ۲۰ ماز رو نگاه میکنم بعضی قسمت ها اختلاف فاحش باهم دارن
به نظرتون ۲۰ ماز معتبره ؟

سلام
برای ادبیات ۱۲
کدوم کتاب رو پیشنهاد میدین ؟
و اینکه من فرمول ۲۰ پارسال رو دارم ازش هم راضیم
ولی الان که ۲۰ ماز رو نگاه میکنم بعضی قسمت ها اختلاف فاحش باهم دارن
به نظرتون ۲۰ ماز معتبره ؟