کنکور سوالات غیردرسی کنکور۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه‌ها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭
من قبل اینکه رتبم با حدود رتبم انتخاب رشتمو کامل کردم که خودم انتخاب رشته خودم نه رتبم.

ولی در کل یسری جاموندگی دارید سال کنکور فرصت نکردید؛ باشگاه؛ مطالعه ازاد؛ من حالا فیلم و سریال دوست ندارم اونقدر

بچه‌ها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭
بازی شادی تفریح خنده
شیرین تر از قنده
(میتونی هم از کنکوری های جدید بپرسی که چی کار دوست دارن انجام بدن ولی به خاطر کنکور نمیتونن بعد بری انجام بدی.)

بچها گواهینامه بگیرین حتما الان که خیالتون راحته قطعا بعدها لازمتون میشه
و اینکه فقط از زندگی لذت ببرین فکر کردن به اینکه وای خراب کردم وای فکر نکنم قبول بشم وای تخمین میگه تو رتبت فلان میشه رو بزارین کنار. چون بعدا پشیمون میشین اگه از این تابستونه درست حسابی استفاده نکنین

بچه ها میشه کمکم کنید
من از این تائید سوابق سر در نمیارم
وقتش تموم شده؟
یبار قبلا تایید کردم بازم باید بزنم ؟
از کجا ؟

خیلی استرس گرفتم یهو اصلا خبر نداشتم لطفا اگه میدونید بگید

یبار دی ماه تایید زدم بازم چیزی هست؟

بچه ها میشه کمکم کنید
من از این تائید سوابق سر در نمیارم
وقتش تموم شده؟
یبار قبلا تایید کردم بازم باید بزنم ؟
از کجا ؟

خیلی استرس گرفتم یهو اصلا خبر نداشتم لطفا اگه میدونید بگید

یبار دی ماه تایید زدم بازم چیزی هست؟
ببین فکرررر‌ کنم این همونه برای کسایی که تایید نکردنه فقط، باید تایید که کردی یه کد رهگیری بده، بعد‌‌ اینا رو من از چنل مشاوره علی تشکری خوندم اگه می‌خوای یه چک بکن

ببین فکرررر‌ کنم این همونه برای کسایی که تایید نکردنه فقط، باید تایید که کردی یه کد رهگیری بده، بعد‌‌ اینا رو من از چنل مشاوره علی تشکری خوندم اگه می‌خوای یه چک بکن
من یادم نمیاد دی تایید کردم یا نه اصلا یادم نمیاد همچین چیزی بوده خیلی میترسم دردسر شه .میدونی از کجا میشه فهمید تایید کردم قبلا یا ن؟الان وقتش مونده ؟یعنی هنوز میشه تایید کرد؟؟؟

من یادم نمیاد دی تایید کردم یا نه اصلا یادم نمیاد همچین چیزی بوده خیلی میترسم دردسر شه .میدونی از کجا میشه فهمید تایید کردم قبلا یا ن؟
وای واقعا دقیق نمی‌دونم چون من خودم اینا رو انجام نمی‌دادم می‌دادم یکی انجام بده برام:"(
می‌خوای از ادمین مدیکال و اینا بپرسی؟ جواب می‌دن معمولا.

بابا من نصف شب تو اینستا دیدم حالم بد شد

وای واقعا دقیق نمی‌دونم چون من خودم اینا رو انجام نمی‌دادم می‌دادم یکی انجام بده برام:"(
می‌خوای از ادمین مدیکال و اینا بپرسی؟ جواب می‌دن معمولا.
نمیدونم احتمالا بپرسم بازم مرسی .به هر حال میزنم انشالله که دردسر نشه

Back
بالا