- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- مدال المپیاد
- زیست
من چسبیدم به چیزای مورد علاقم. دارم بازم درس میخونم🤡بچهها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭
انتخاب رشته. انتخاب رشته. انتخاب رشته
من چسبیدم به چیزای مورد علاقم. دارم بازم درس میخونم🤡بچهها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭
من قبل اینکه رتبم با حدود رتبم انتخاب رشتمو کامل کردم که خودم انتخاب رشته خودم نه رتبم.بچهها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭
بازی شادی تفریح خندهبچهها بعد کنکور چیکار باید بکنیم دقیقاً؟ 😭
ببین فکرررر کنم این همونه برای کسایی که تایید نکردنه فقط، باید تایید که کردی یه کد رهگیری بده، بعد اینا رو من از چنل مشاوره علی تشکری خوندم اگه میخوای یه چک بکنبچه ها میشه کمکم کنید
من از این تائید سوابق سر در نمیارم
وقتش تموم شده؟
یبار قبلا تایید کردم بازم باید بزنم ؟
از کجا ؟
خیلی استرس گرفتم یهو اصلا خبر نداشتم لطفا اگه میدونید بگید
یبار دی ماه تایید زدم بازم چیزی هست؟
من یادم نمیاد دی تایید کردم یا نه اصلا یادم نمیاد همچین چیزی بوده خیلی میترسم دردسر شه .میدونی از کجا میشه فهمید تایید کردم قبلا یا ن؟الان وقتش مونده ؟یعنی هنوز میشه تایید کرد؟؟؟ببین فکرررر کنم این همونه برای کسایی که تایید نکردنه فقط، باید تایید که کردی یه کد رهگیری بده، بعد اینا رو من از چنل مشاوره علی تشکری خوندم اگه میخوای یه چک بکن
وای واقعا دقیق نمیدونم چون من خودم اینا رو انجام نمیدادم میدادم یکی انجام بده برام:"(من یادم نمیاد دی تایید کردم یا نه اصلا یادم نمیاد همچین چیزی بوده خیلی میترسم دردسر شه .میدونی از کجا میشه فهمید تایید کردم قبلا یا ن؟
بابا من نصف شب تو اینستا دیدم حالم بد شدببین فکرررر کنم این همونه برای کسایی که تایید نکردنه فقط، باید تایید که کردی یه کد رهگیری بده، بعد اینا رو من از چنل مشاوره علی تشکری خوندم اگه میخوای یه چک بکن
نمیدونم احتمالا بپرسم بازم مرسی .به هر حال میزنم انشالله که دردسر نشهوای واقعا دقیق نمیدونم چون من خودم اینا رو انجام نمیدادم میدادم یکی انجام بده برام:"(
میخوای از ادمین مدیکال و اینا بپرسی؟ جواب میدن معمولا.