- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
عزیزان کنکوری!
من از بعد کنکور تا الان، سرجمع ۴ ساعت کتاب دستم بوده، خیلی خسته شدم، انگار تو اردوگاه کار اجباری کار کردم که انقد توان ندارم. از طرفی برای کنکور تیر و نهایی برنامهها داشتم که متأسفانه با خستگی، تمام این پتانسیلها دارن سوخت میشن.
تحربهای دارین در این مورد؟
من آخرای فروردین این شکلی شدم.سلام منم یه همچون وضعی دارم البته بد جور سرما خوردم و الان ریه هام درگیر شدن سال پیش هم که بدتر مریض بودم ( آلاه آپارسون گتیرمسون = خدا ببره برنگردونه )
برا همین تجربه ندارم
منم موندم هی دارم وقت تلف میکنم و عذاب وجدان دارم چیکار کنم واقعا اگه راهنماییمون کنین ممنون میشیم 💗
ما اون موقع یه کنکوره بودیم که من آخرای درسام بودم.دیدم جون درس خوندن ندارم جامع زدن رو شروع کردم یه ذره حال و هوام عوض شه که خیلیییی تاثیر گزار بود.بعد حالم بهتر شد اون یه مقدار کمی از درسام مونده بود رو اوکی کردم.
باز خوب بودم تا یه چند هفته مونده به کنکورم که کلا شل کردم و هیچی جواب نداد.البته تاثیرشم سر عمومیای کنکورم گذاشت قشنگ.چون دوره ی متن دینی رو گذاشتم آخر آخر که چون دوره نکرده بودم درصد دینی که همیشه روی ۹۰ ۱۰۰ بود شد ۷۰ = )))))).ولی خب واقعا سر آزمون خسته نبودم و اینخودش خوب بود.
اوصیکم به عوض کردن روند روزات و البته استراحت درست حسابی وسطاش که فرسوده هم نشی روانی. و تغذیه مناسب دم کنکوری
همین جامع زدن خیلی بار درسیش برای من کمتر از درس خوندن صرف بود و خودش یه مدل استراحت شده بود واسه من و واقعا حالم بهتر شد.