- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
خیلیییی ممنونم❤️میتونی چند تا گزینه رو هم بررسی کنی من سال کنکور خودم خیلی بهشون فکر کردم
1. مدرسه جدید: مثلا مدرسه دولتی. چرا خودم بهش فکر کردم؟! چون معلم های عقده ای زیاد داشتیم. چون یکی از معلمای درس عمومی مون هر هفته کوئیز میگرفت و من زمان زیادی رو باید صرف اون درس میکردم و این واقعا نظم درس خوندن منو به هم میزد. و چون برای تموم درسها حتی سلامت و هویت و ورزش برامون کلاس گذاشته بودن. تو مدرسه دولتی این سخت گیری ها نبود و ترس از نمره نداشتم اونم نمره مستمر و ذهنم به هم نمیریخت. شاید بگی مستمر مهم نیست اما به خاطر یه سری دلایل من به تک تک نمره هام احتیاج داشتم چه نهایی چه حتی کوئیز. از طرفی مدرسه جدید یعنی کادر جدید و بچهای جدید. خودتم بخوای فرصت نمیکنی وارد حاشیه هاشون بشی چون هیچ کس رو نمیشناسی.
2. مدرسه از راه دور. چرا بهش فکر کردم؟! چون هم اینکه مدرسه من خیلی دور بود از خونه مون و باید با اتوبوس میرفتم. پنج و نیم از خونه میرفتم بیرون که به اتوبوس یه ربع شیش برسم و بتونم ساعت 7 و نیم تو مدرسه باشم. صبونه مو تو راه میخوردم. و این تو زمستون ازاردهنده بود. از طرفی ما دو تعطیل میشدیم من باید تا ساعت دو و نیم تو حیاط میموندم که اتوبوس خطی که باهاش میرفتم بیاد (هر نیم ساعت میومد). از طرف دیگه من خودخوان بودم. یعنی حتی اگه استاد داشتم بازم باید خودم میخوندم که بفهمم. ولی امتحان دادن برام خیلی مهم بود.
3.معافیت تحصیلی: من بین تموم راهکارایی که بهشون فکر کردم، اینو استفاده کردم. معافیت تحصیلی گرفتم از مهر تا اذر و تقریبا یه روز در هفته رو میرفتم فقط. از اذر تا بهمنم فقط درسایی که مهم بود یا ضعف داشتم. بهمنم که مدرسه مون تموم شد.
4. پانسیون: در کنار مدرسه من پانسیون هم میرفتم ولی چند نفر رو میشناسم که کلا مدرسه نیومدن و از اولش رفتن پانسیون. اینم برای من انتخاب خیلی خوبی بود
منم به مدرسه جدید فکر کردم ولی فکر نکنم مدرسه دولتی بتونم پیدا کنم که اجازه بدن نرم مدرسه
آموزش از راه دور هم خیلی گزینه خوبیه ولی شرایطشو نمیدونم باید بخونم دربارهش
این معافیت تحصیلی چیه اصلا دربارهش چیزی نمیدونم که چجوریه
میشه لطفا بیشتر بگید دربارهش