- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
دو تا مقاله آخر که تغریبا مخالفت خاصی با فحش دادن نداشتن و از آثار مثبتش گفتن
و مقاله اول برای من باز نشد
دو تا مقاله آخر که تغریبا مخالفت خاصی با فحش دادن نداشتن و از آثار مثبتش گفتن
نه خیر ایشون یه بار این ارتباط رو انکار کرد وقتی گفتم مثال مع الفاقهایشون همچین چیزی نگفت، تا جایی که من فهمیدم ایشون گفت وقتی کسی به ما فحش میده و ما ناراحت میشیم، بجای اینکه اون شخص فحش نده، ما باید حساسیتمون از بین بره و ناراحت نشیم؟ و ضرب و شتم رو مثال زد برای همین «که مثلا اگه کسی مارو کتک زد، بجای اینکه اون کتک نزنه ما باید دردمون نیاد؟ :|» «البته شایدم برداشت من اشتباهه، خودشون باید منظور رو توضیح بدن :) »
اوکی، فعلا دارم مقالاتی که مهسا فرستاده رو میخونم، خوندم میام و توضیح میدم
من اصلا در مورد مخالفت نفرستادم که!!دو تا مقاله آخر که تغریبا مخالفت خاصی با فحش دادن نداشتن و از آثار مثبتش گفتن
و مقاله اول برای من باز نشد
دوباره امتحان کن)
عجب، من نگفتم منجر به از بین رفتن حساسیت نسبت به خشونت کلامی منجر به از دست رفتن حساسیت نسبت به خشونت جسمی میشه،گفتم اینها چه فرقی دارن؟یعنی با همین دید شما میشه حساسیت نسبت به ضرب و شتم رو از بین برد،و نگفتید که اگر بر این باور باشیم که نباید علیه فحاشی حساسیت به خرج بدیم پس چرا نتونیم از ضرب و شتم هم حساسیت زدایی بکنیم؟چطور میخواید اثبات کنی که از بین رفتن حساسیت نسبت به فحش حساسیت به ضرب و شتم از بین میبره در خالی که معقوله عای نسبتا جدایی هستن
و اونی که فحش میده رو کاری نداشته باشیم،تویی که فحش خوردی حساسیت نشون نده تا جامعه از تنش ها زدوده بشه.با این استدلال خب منم میگم اون کسی که مورد ضرب و شتم واقع شده نباید نسبت به ضرب و شتم حساسیت نشون بده تا مسالمت ایجاد شه
و اینها هم هیچ فرقی ندارن،اولی یک خشونت کلامیه دومی خشونت عملی و فیزیکی.و هردو میتونن به یک اندازه آسیب زننده باشن.من نگفتم کسی حساسیت نداشته باشهعجب، من نگفتم منجر به از بین رفتن حساسیت نسبت به خشونت کلامی منجر به از دست رفتن حساسیت نسبت به خشونت جسمی میشه،گفتم اینها چه فرقی دارن؟یعنی با همین دید شما میشه حساسیت نسبت به ضرب و شتم رو از بین برد،و نگفتید که اگر بر این باور باشیم که نباید علیه فحاشی حساسیت به خرج بدیم پس چرا نتونیم از ضرب و شتم هم حساسیت زدایی بکنیم؟
کلیت فرموده شما عجیبه.میگید اونی که فحش رو داده نباید تغییر کنه،بلکه اونی که فحش میخوره نباید حساسیت نشون بدهو اونی که فحش میده رو کاری نداشته باشیم،تویی که فحش خوردی حساسیت نشون نده تا جامعه از تنش ها زدوده بشه.با این استدلال خب منم میگم اون کسی که مورد ضرب و شتم واقع شده نباید نسبت به ضرب و شتم حساسیت نشون بده تا مسالمت ایجاد شه
و اینها هم هیچ فرقی ندارن،اولی یک خشونت کلامیه دومی خشونت عملی و فیزیکی.و هردو میتونن به یک اندازه آسیب زننده باشن.

کسی که انجام دهنده خشونت کلامیه رو باید اصلاح کرد،نه اینکه اونی که فحش میخوره رو بگیم حساسیت نشون نده!مسئولیت رفع خشونت با کسی که موردش قرار گرفته نیست.ولی از بین بردن حساسیت نسبت به خوشنت کلامی باعث از بین رفتن خوشنت کلامی میشه
خب شمائید که نباید چنین چیزی رو بگید! کسی که فحش خورده وظیفه نداره با عدم بروز حساسیت خشونت رو رفع بکنه،چون مسئولیت خشونت کلامی که صورت گرفته با اون کسیه که لفظ رو به کار برده.اگر کسی بهش بر نخوره که من بهش میگم جاکش
خوب جاکس گفتن من بی دلیل میشه
یعنی قصد من آسیب رسوندن بوده اون آسیب ندیده
و من سر خورده شدم

برای بار دوّم، بحث درباره ی فحش های رکیک و ناموسیه، فحش های دم دستی مثل احمق و بی شعور و ... الان ربطی به بحث ندارن، همیشه هم بدون قبح بودن.درکل از نظر من فحش دادن مثل آرام بخش عمل میکنه، یه سلاح دربرابر مشکلاتی که در طی روز باهاش درگیریم؛ و یه دلیل دیگه هم اینکه در گذر زمان فعالیت های فیزیکی جاشو به فعالیت های ذهنی داده و ذهن برای آروم شدن به یه سوپاپ اطمینان احتیاج داره.
وظیفه نداره حساسیت نشون بدهکسی که انجام دهنده خشونت کلامیه رو باید اصلاح کرد،نه اینکه اونی که فحش میخوره رو بگیم حساسیت نشون نده!مسئولیت رفع خشونت با کسی که موردش قرار گرفته نیست.
خب شمائید که نباید چنین چیزی رو بگید! کسی که فحش خورده وظیفه نداره با عدم بروز حساسیت خشونت رو رفع بکنه،چون مسئولیت خشونت کلامی که صورت گرفته با اون کسیه که لفظ رو به کار برده.

چرا، میشه.میگم به اونایی که فحش میدن و حساس نیستن نمیشه از نظر منطقی ایراد گرفت
احمق و بیشعور مگه فحشه؟ سوتون فحش همونیه که تو بهش میگی رکیک و ناموسی و قبیحبرای بار دوّم، بحث درباره ی فحش های رکیک و ناموسیه، فحش های دم دستی مثل احمق و بی شعور و ... الان ربطی به بحث ندارن، همیشه هم بدون قبح بودن.
این اخلاقی که شما پشتش سنگر گرفتیدچرا، میشه.
چون باعث پخش این عدم حسّاسیتشون میشن که این از نظر اخلاقی مشکل داره.
و دارم مطلب پیدا می کنم که اخلاق رو برات توضیح بدم، بزودی :)

بحث وظیفه نیست،یک چیز طبیعیه.شخص وقتی مورد خشونت قرار بگیره نسبت بهش حساسیت نشون میده.وظیفه نداره حساسیت نشون بده
اینکه خود اون شخص فحاش نسبت به اینکه بهش فحش بدن حساسیت نداره به خودش مربوطه.نمیشه از دیگران هم انتظار داشت چنین باشن.میگم به اونایی که فحش میدن و حساس نیستن نمیشه از نظر منطقی ایراد گرف

پ ن پ، تعریفه، مردم از هرکی خوششون بیاد بهش میگن احمق 😐احمق و بیشعور مگه فحشه؟
خوب این حساسیت طبیعی رو یه سریا ندارنبحث وظیفه نیست،یک چیز طبیعیه.شخص وقتی مورد خشونت قرار بگیره نسبت بهش حساسیت نشون میده.
اینکه خود اون شخص فحاش نسبت به اینکه بهش فحش بدن حساسیت نداره به خودش مربوطه.نمیشه از دیگران هم انتظار داشت چنین باشن.

حالا اینکه جامعه خودش به سمتش بره یه بحث دیگه است،معمولا اجتناب ناپذیره.اما حرف من این بود که چنین روندی خوب نیست.نادیده گرفتن خشونت راه خوبی برای از بین بردنش نیست،گاهی حتی تشدیدش هم می کنه.خوب این حساسیت طبیعی رو یه سریا ندارن
و اگر مثلا این روند ادامه پیدا کنه خیلی ها
به طور طبیعی نخواند داشت
فعلا که روندی که مشهوده کاهش خشونتهحالا اینکه جامعه خودش به سمتش بره یه بحث دیگه است،معمولا اجتناب ناپذیره.اما حرف من این بود که چنین روندی خوب نیست.نادیده گرفتن خشونت راه خوبی برای از بین بردنش نیست،گاهی حتی تشدیدش هم می کنه.

پست اوّل این تاپیک سه تا دلیل بود براش، هنوزم هموناستبه جز این باز دلیل بد بودنشو نگفتی
چرا خودتو اذیت میکنی؟ بهشون بگو بیان اخلاق رو تعریف کنن، اگه یه مشت رفتار که توسط خود انسان نهادینه نشده بود رو آوردن میشه درموردش صحبت کرد ولاغیر.این اخلاقی که شما پشتش سنگر گرفتید
خودش بی پشتیبانه ست
اخلاق هم باید بر منطق سوار باشه دیگه

به کیا بگم آخه؟ خودم دارم می گردم که خودش براش تعریف کنم :|چرا خودتو اذیت میکنی؟ بهشون بگو بیان اخلاق رو تعریف کنن، اگه یه مشت رفتار که توسط خود انسان نهادینه نشده بود رو آوردن میشه درموردش صحبت کرد ولاغیر.