• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امروز دوست داشتم چه کسی باشم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع venusi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه خرس قطبی که نه میدونه جنگ چیه نه میدونه ایران کجاست فقط نگران اینه که وقتی پیر شد نمیتونه ماهی شکار کنه:<

خودم وقتی که تونستم خودمو جمع کنمو یه نرد کامپیوتری بشم

یه دختر آمریکایی که داره برای پرام لباس انتخاب میکنه و استرس داره که دنس پارتنرش کی باشه👩‍🦯😂

یه معتاد پولدار بی درد که نشسته پای بساط تریاک 🙏

امروز دلم میخواست یه دختر تیغ‌زن بودم که هیچ اهمیتی به حساب کتاب و پول و اینا نمیده. دلم میخواست یه دختر خیلی خونسرد بودم که تهش همه چیزا به صورت جادویی براش راست و ریس میشد و اونم نیازی نبود تلاشی در جهت بهبود اوضاعش بکنه.

امشب دلم میخواست احمد پورمخبر باشم. تو خیابون راه برم و رندوم به دیگران بگم هوشنگگگگگگگگگ
امروز دوست داشتم بهاره رهنما باشم. هی یادم بره با پیمان ازدواج کردم یا مهراب، زنگ بزنم شقایق بگم کدومشونو بردارم اونم بگه مهراب رو بردار مهراب مال تو بود.

امروز دلم می خواست یه آدم دم مرگ تو کنسرت ویل وود باشم. وسط کلاف کلمه هاش سرم رو بذارم و بمیرم.

جود بلینگهام
هافبک تهاجمی رئال مادرید
چشه خدایی،بهترین خونه توی مادرید،بهترین ماشین،بازیکن بهترین تیم دنیا هم هست
چرا واقعا یکی نباید بخواد جود بلینگهام باشه

تیلور سوییفت
اگر بتونم خودم نباشم هربار انتخابم اینه که تیلور سوییفت باشم

امشب دلم می خواست یه ایرونی خارج از کشور باشم - یه جای دور توی یه کشور بی هیاهو - بدون اظطرابی برای تحصیل و بدون ترسی از اینده نا معلوم - و بدون احساس تنفر از شرایطی که من مسببش نیستم

کوروشی باشم که با دوستش و زنش میرن کوه و شوخی میکنن و میخندن

امروز دوست داشتم فردی باشم که اتفاقات زندگی رو گذرا میبینه، میذاره رد شن و درگیرشون نمیشه.
دوست داشتم اورثینکر نباشم.
و بتونم با یه نفس عمیق از کنار هر موضوعی رد شم.

-کسی که خاورمیانه‌ای نیست.
-کسی که خاورمیانه‌ای بود ولی تونست بره کشور مورد علاقه‌اش.
-کسی که می‌تونه زندگیشو نجات بده.
-کسی که خانواده‌اش هنوز بهش افتخار می‌کنن.
-کسی که زود به زود دوست‌هاش رو می‌بینه.

امروز دوست داشتم نیمار باشم. هرسال موقع تولد خواهرم پام رو میگرفتم میگفتم آخ، نمیتونم بازی کنم. میپیچوندم میرفتم پارتی تولد خواهرم.

Back
بالا