• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عشق و عاشقی و ازدواج با همکلاسی(دقت کنید نگفتم هم‌دانشگاهی) کلا بنظرم خیلی ایووووو😣 هست. (چون صرفا هفته‌ای چندساعت نزدیکش میشینه عاشقش میشه🤣🤣🤣)

برا من این پیام رو میرسونه که طرف کل سرنوشتش بند بوده به کنکورش و اگه دوتا تست اینورتر میزده الان با یکی دیگه تو رابطه بوده👩‍🦽
یه مقدار زیادی هم فاز محدودیت شدید و جنس مخالف ندیده بهم میده این مدل رابطه‌ها.

ایموساما قشنگ ترین کاراکتر وان پیسه

تو از اونی بدت میاد که یه بخشی از وجودت رو که ازش متنفری، میاره پیش چشمت

مرز بین توهین و نظر کم طرفدار بسیار باریکه. (در کمال تعجب گویا همین نظر، کم طرفداره)

ادمای پیکمی بعد ازدواج همچنان پیکمی باقی می‌مونن.

اونایی که ازدواج می‌کنن و فکر می‌کنن‌ می‌تونن در مورد زندگی عاطفی و جنسی بقیه اظهار نظر کنن، به احتمال بالا قبلش هر غلطی خواستن کردن.

من اینو تو چت مت نوشتم ولی حس می‌کنم جاش اینجاست:
تنها کسایی که نگرانن یه وقت یه دختری خودشو به کسی بندازه دخترای پیک می و پسرای فقیرِ توهمی‌ان

آدمی که راهی رو میره که به نظر اکثریت افراد جامعه، بیراهه و غلطه یا به اوج موفقیت می‌رسه یا ته دره بدبختی

توهین به سلیقه موسیقی شخصی کار چیپ و چرندیه
دلیل نمیشه که فقط چون خودت خوشت نمیاد به بقیه توهین کنی

اشباع محتوا و کاسته شدن از کارکردهایی که قبلا می‌تونستن خودشون یا نتایجشون توی جامعه داشته باشن، باعث میشه فضای جامع برای ارزیابی سلیقه از بین بره و به جاش تعداد زیادی تیپ محتوایی توی یه خط افقی کنار هم قرار می‌گیرن.
مبناها عمدتا بی‌معنی شدن و با این که معیارهایی هست که میشه انتخابشون کرد، خوب و بد انتخاب‌ محتوا دیگه همگانی نیست و هر کس می‌تونه بنا بر انتظار خودش، غرق بشه توی محتوای ساختاری که به نظرش برای خودش درسته و بره توی یه دسته‌ی نسبتا بزرگ کنار کلی دسته‌ی نسبتا بزرگ دیگه.

همه شبکه های صدا و سیما ایران چرت و پرتن و حتی حق بودن در کانال های تلویزیون ندارن و باید پاکشون کرد

آدم نباید از ریدن کلاغ کون دریده برنجه، بلکه تایید و تعریف و تمجیدش باید براش جای سوال و تردید باشه.

Back
بالا