• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
با اینکه قیمت کتاب نسبت به چند سال پیش خیلی گرون شده، ولی در مقایسه با بقیه گرونی‌ها، همچنان قیمت معقولی داره و ارزش خرید داره.

از امروز دیگه نظر کم‌طرفدار نمیتونیم بذاریم 😵‍💫
طبق آپدیت جدید انجمن هر ری اکشن دیسلایک یک امتیاز منفی داره 🤣

عشق و عاشقی و ازدواج با همکلاسی(دقت کنید نگفتم هم‌دانشگاهی) کلا بنظرم خیلی ایووووو😣 هست. (چون صرفا هفته‌ای چندساعت نزدیکش میشینه عاشقش میشه🤣🤣🤣)

برا من این پیام رو میرسونه که طرف کل سرنوشتش بند بوده به کنکورش و اگه دوتا تست اینورتر میزده الان با یکی دیگه تو رابطه بوده👩‍🦽
یه مقدار زیادی هم فاز محدودیت شدید و جنس مخالف ندیده بهم میده این مدل رابطه‌ها.

ایموساما قشنگ ترین کاراکتر وان پیسه

مرز بین توهین و نظر کم طرفدار بسیار باریکه. (در کمال تعجب گویا همین نظر، کم طرفداره)

ادمای پیکمی بعد ازدواج همچنان پیکمی باقی می‌مونن.

اونایی که ازدواج می‌کنن و فکر می‌کنن‌ می‌تونن در مورد زندگی عاطفی و جنسی بقیه اظهار نظر کنن، به احتمال بالا قبلش هر غلطی خواستن کردن.

من اینو تو چت مت نوشتم ولی حس می‌کنم جاش اینجاست:
تنها کسایی که نگرانن یه وقت یه دختری خودشو به کسی بندازه دخترای پیک می و پسرای فقیرِ توهمی‌ان

آدمی که راهی رو میره که به نظر اکثریت افراد جامعه، بیراهه و غلطه یا به اوج موفقیت می‌رسه یا ته دره بدبختی

اشباع محتوا و کاسته شدن از کارکردهایی که قبلا می‌تونستن خودشون یا نتایجشون توی جامعه داشته باشن، باعث میشه فضای جامع برای ارزیابی سلیقه از بین بره و به جاش تعداد زیادی تیپ محتوایی توی یه خط افقی کنار هم قرار می‌گیرن.
مبناها عمدتا بی‌معنی شدن و با این که معیارهایی هست که میشه انتخابشون کرد، خوب و بد انتخاب‌ محتوا دیگه همگانی نیست و هر کس می‌تونه بنا بر انتظار خودش، غرق بشه توی محتوای ساختاری که به نظرش برای خودش درسته و بره توی یه دسته‌ی نسبتا بزرگ کنار کلی دسته‌ی نسبتا بزرگ دیگه.

همه شبکه های صدا و سیما ایران چرت و پرتن و حتی حق بودن در کانال های تلویزیون ندارن و باید پاکشون کرد

آدم نباید از ریدن کلاغ کون دریده برنجه، بلکه تایید و تعریف و تمجیدش باید براش جای سوال و تردید باشه.

Back
بالا