ememlia
(⊙_◎)
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
امریکا میدونه که اگه اینترنت ماهواره ای رو دور از دسترس کشورهای متخاصمش قرار بده در عمل به اون کشورها برای پیش بردمنافعشون کمک کرده به خاطر همین میخواد فضای فیلترینگ شدید رو بشکنه تا همون بلایی رو سرشون بیاره که سر شوروی اورد
بنظر من چیزی ک اهمیت داره رفتار اون کشور هدف با بقیه کشور هاست
اگه قرار باشه اینطور فکر کنن چین، روسیه و کره شمالی تو اولویت خیلی خیلی بالاتری نسبت ب ما هستن:)))
بنظر من آمریکا یا هرجای دیگه ای به مردم اهمیت نمیده
همینکه ایران بیخطر باشه کافیه
هر شبکه ای یا بیزینس مادل خودشو داره یا هدفی داره ک میارزه واسش هزینه کنهالان تلوزیون ماهواره ای که اکثر کانال هاش برای ایران رایگانه رو توجه کنید
همین تلویزیون ماهوارهای برای مردم اروپا و آمریکا کارتی هستن
اگه کانالی میشناسی ک واسه ما رایگانه و واسه بقیه نه بهم بگو چون اولین باره میشنوم
بحث تخصصی تر از اینه ک منوتو بتونیم پاسخ بدیمیه هدف دیگشم تبديل شدن به ابرقدرت بلامنازع فضای سایبریه
بنظرم چیزی ک قدرت میده حجم سرور و ترافیکیه ک ازون کشور میگذره
ماسک قرار نیسن جایی رو ابرقدرت بلامنازع بکنه:))
منم امیدوارم بهتر بشه ولی ربطی ب داستان نداره:)البته
ولی توجه کنید که این سیستم استارلینک الانم شروع به کار کرده و در اینده و با کامل شدنش بهترم میشه (هم از لحاظ هزینه تمام شده و هم از لحاظ سرعتو...)
با تلویزیون ماهواره ای مقایسه کردی گفتم نه ب اون سادگیا نیست
نه اسکیل کردنش برای استارلینک و نه دریافتش برای ما
و اینو درنظر بگیر ایران نسبت به استارلینک برتری موقعیت داره:))) کنترولش خیلی بیشتره
تجربه اش رو ۱۲ سال پیش داشتیم روی سیگنال های تلویزیون های ماهواره ای:)))اره میشه پارازیت انداخت ولی باید یه جمر داشته باشه به وسعت کل قلمروش؛)
تازه روش های سنتی هم یادمونه دیگه:)))) قدیم تر ها یسری نینجا میپریدن تو سقف خونه ها آنتن هارو میشکوندن
))خیلی بخوان اقتصادی عمل کنن بسیج هر منطقه رو آتیش میکنن داستان رو حل کنه:)))
اتفاقا اینترنت جهانی اصلا این نیست:)))))اتفاقا اینترنت جهانی همینه
اینترنت جهانی این بود ک آدمارو ب هم وصل کنیم، بهشون اجازه صحبت و دیدن بدیم
فیلتر و سانسور در مقابل اینترنت جهانی قرار داره
ولی چیزی ک میگی خیلی خیلی غیر منطقیه
مثل اینه ک پلاک ماشین هارو برداریم، اسم آدم هارو مخفی کنیم و چهره همه آدمارو شبیه هم کنیم:)))
توی چیزی ک اسمشو گذاشتی «اینترنت جهانی» چطور میشه امنیت بوجود آورد؟ چطور میشه از حق کسی دفاع کرد؟
اگه من از حساب تو پول بدزدم از من ب کی میخوای شکایت کنی؟، چطور میتونی منو پیدا کنی؟
اگه یوزر های نت رجیستر نشن اونقد ناامن میشه ک دیگه کسی ازش استفاده نمیکنه:)
داری قاطی میکنی چنتا قضیه رو:)))تاریخچه موتور های جستجو نگاه کنین میبینین که اولش پولی بودن ولی بعد ها به جایی رسیدن که دیگه رایگان ارائه خدمات میکردن
خیلی مرسومه ک سرویس دهنده ها تو مسیر پیشرفتشون بیزینس مادلشون رو عوض کنن
گوگل هیچوقت در راه رضای خدا سرویس نداد بهمون فقط منابع درامدش عوض شده
کلی مثال تو ذهنم هست، یکی از ملموسهاش شاید کافه بازار باشه
ب عنوان اپ استور شناخته میشد و میشه:) شروع کرد سرویس vod دادن و وقتی ب نتیجه رسید کمیسیونی ک از توسعه دهنده ها میگرفت رو ب اندازه قابل توجهی کم کرد
----------
نظر من:
۱.مقابل علم نمیشه وایساد، هر فیلتری بلاخره میشکنه، ولی شاید شکستنش بیشتر از عمر ما طول بکشه
۲.با از بین رفتن هر سانسوری، سانسور های جدی تر میاد، چون همیشه یسری آدم فک میکنن صاحاب بقیه ان و دوست دارن بجاشون تصمیم بگیرن
۳.آدمای متخصص و وریفای شده برای کامیونیتی معتقدن نمیشه ب اینترنت ماهواره ای دل بست،
متاسفانه حرفاشون ب سرعت چنل های مانیتایز شده و پیج های تبلیغاتی و گروه های خونوادگی منتقل نمیشه چون هم فهمش سخت تره و هم آدما دوس دارن چیزی رو بشنون ک خوشحالشون کنه
۴.حس نمیکنم اینجور مشکل هارو بشه از بیرون حل کرد:) ولی خب اینکه منتظر سوپر من باشیم بیاد نجاتمون بده راحت ترین گزینه اس
۵.ایلان ماسک همیشه علاقه داره سوپرمن بنظر برسه:)) یکم دقت میخواد تصمیم گرفتن راجب اعتماد بهش:)
۶.امیدوار بودن خوبه ولی خب چیزی رو عوض نمیکنه اگه «فقط» امیدوار باشیم:)
۷.بدیهیه ک اکانت من --> نظر من

و چند صفحه طرح بنویسن، تهش رئیسی بیاد بگه کاریشون نداشته باشید که ما رئیسی رو دوست داشته باشیم؟! دوستش نداشته باشیم چیکار میتونیم بکنیم دقیقا؟