- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
دارید بزرگنمایی میکنید
اینجا رو با صحن مجلس اشتباه نگرفتی؟اگه مخالف روسپی گری هستید باید بجای تحلیل بدی هاش دنبال راه حل باشید
اگه نمیخواید چیزیو حل کنید الکی سرش بحث نکنید
بخشی از اون سخت بودن به خاطر همین تابو های جامعه ستچه بزرگنمايى؟اينهمه بيمارى مقاربتى از طريق اين ارتباطات منتقل ميشه بزرگنماييه؟دختر بيچاره اى كه هر روز تحت همچين شكنجه روحى از همبستر شدن با يه مشت مرد قطعا فاقد شرافت كه اگر از هر فاحشه اى هم بپرسيد به وحشيانه ترين شكل ممكن باهاش رفتار مى كنن بزرگنماييه؟اصلا متوجه هستيد چقدر بيمارى هاى مقاربتى براى خود روسپى وحشتناكه؟از دست دادن وجود و عزت نفس و هر بخش وجود روحيش زير دست يه مرد براى يه مشت پول چقدر سخته؟
و شما همه اينارو با اشپزى مقايسه مى كنيد.جدا قياس دقيقيه!

شاید منظورتون بد رسوندماینجا رو با صحن مجلس اشتباه نگرفتی؟
اصلا تاپیک برای مباحثه ست
بخشی از اون سخت بودن به خاطر همین تابو های جامعه ست
اون خانوم دکتری که روسپیه هم احتمالاً ثروتشو با جف بیزوس مقایسه میکنه و فکر میکنه فقیره، آره؟نكته اول:هيچ زنى مگر تحت فشار مالى شديدى باشه دست به اينكار نخواهد زد. اينكه شما عواملى مثل طلاق و خانواده رو مطرح مى كنيد،شايد كمى قضيه رو تسهيل كنن اما هرگز عامل اصلى نخواهند بود.هيچ زنى مگر تحت فشار شديد دست به اينكار نميزنه و حالا مقاومت پذيرى افراد در برابرش بستگى به شدت فقر مالى و عقايدشون داره اما در هر حال كسى جز تحت فشار وحشتناك دست به اينكار نخواهد زد.
خب درسته شما این رو که یه خانم باید دو طهر ( اصلاح فقهی_حقوقی به معنای پاکی) بگذرونه تا بتونه رابطه بعدی رو داشته باشه مقایسه کنید با کسی که این مسئله رو نداره برای اینکه این خانم بتونه درآمدی به اندازه کافی داشته باشه چقدر باید مهرش رو ببره بالا و عملا تو همین فضای فعلی هم موفق نمیشه کسی رو پیدا کنه که بخواد اینقدر هزینه کنه.. از لحاظ حمایت های قانونی اینکه در صورت توافق یا حاملگی باید حتما مرد عقد موقت رو ثبت کنه و در عقد موقت ذکر و تعیین مهریه لازمه و الا عقد باطله ( و اینکه در عقد موقت زوجین از هم ارث نمی برن)یکی از فرقاشون اینه که توی عقد موقت (صیغه) زن باید عده نگه داره که یعنی تا 2 تا پریود یا 45 روز صیغه ی کس دیگه ای نشه که اگر بچه ای به وجود اومد بدونن پدرش کیه و بعدا پدرش مسئوله که هزینه های بچه رو بده
و اینکه علاوه بر مهر گرفتن سندشم موجوده و اینا
و بعد اینکه اگر اشتباه نکنم هر کسی نمیتونه بره سراغ صیغه از مردا (مثلا مردای متاهل) و این راه حل برای کساییه که امکان ازدواج ندارن و فشار روشونه ولی خب درمورد خانومای متاهل اطلاعی ندارم
چه بزرگنمايى؟اينهمه بيمارى مقاربتى از طريق اين ارتباطات منتقل ميشه بزرگنماييه؟دختر بيچاره اى كه هر روز تحت همچين شكنجه روحى از همبستر شدن با يه مشت مرد قطعا فاقد شرافت كه اگر از هر فاحشه اى هم بپرسيد به وحشيانه ترين شكل ممكن باهاش رفتار مى كنن بزرگنماييه؟اصلا متوجه هستيد چقدر بيمارى هاى مقاربتى براى خود روسپى وحشتناكه؟از دست دادن وجود و عزت نفس و هر بخش وجود روحيش زير دست يه مرد براى يه مشت پول چقدر سخته؟
و شما همه اينارو با اشپزى مقايسه مى كنيد.جدا قياس دقيقيه!

میزان آسیب بین آشپزی و روسپی گریو یک اندازه میدونید ؟چرا داستان های دراماتیک میچینی برادر
دو حالت داره یکی یا خودش انتخاب میکنه اینکاره باشه
این خودش میتونه دو دلیل داشته باشه
یا دلش میخواد
یا به خاطر شرایط مالی انتخاب میکنه
در این دو حالت دقیقا مثل هر کار دیگه ای که به خاطر پول انجام میشه خطرات خودشو داره و مخالف و سختی
یا اینکه دزدیده میشه فروخته میشه یا...
که خوب این بحثش کلا جداس
...
بعله سوختگی آشپزی رو با بیماری های مقابرتی مقایشه میکنم
چون دوتاشون در حین یه شغل حدودا گریزناپذیرن و هر دو آزار دهنده
و هر دو خارج از شغل خاص خودشون هم ممکنه پیش بیان
من وجه تفاوتی نمیبینم باز

تابو اینجاست که شما فکر میکنی مشکلات از نفس این کار سرچشمه میگیره و چون شغل بد جا افتادهشروع شد!تابو هاى جامعه!من كه ارتباطى بين خشونت مردان با روسپى كه باهاش مى خوابند يا بيمارى هاى مقاربتى و روسپى گرى نميبينم!چقدر ازين مشكلات از تابو هاى جامعست و چقدر از نفس كار؟

بد جا افتاده ؟تابو اینجاست که شما فکر میکنی مشکلات از نفس این کار سرچشمه میگیره و چون شغل بد جا افتاده
شما تصور میکنی این مشکلات و خطرات چن برابر چیزی مثل آشپزیه
اگر هنر آشپزی نداشته باشه آره برایرهبد جا افتاده ؟
قانع نشدم متاسفانه
یعنی اگر به یکی از عزیزان شما یا خودتون قرار باشه بین اشپزی و روسپی گری انتخاب کنه روسپی گری هیچ فرقی نداره با آشپزی؟
بد جا نیفتاده
واقعا وحشتناکه
۱) خانوم دکتری که گفتم ایرانیهروسپى گرى در ايران رو با امريكا مقايسه مى كنى؟
شروع شد!تابو هاى جامعه!من كه ارتباطى بين خشونت مردان با روسپى كه باهاش مى خوابند يا بيمارى هاى مقاربتى و روسپى گرى نميبينم!چقدر ازين مشكلات از تابو هاى جامعست و چقدر از نفس كار؟
بله هست.اينطور كه بنظر مياد شما درك صحيحى از بيمارى هاى مقاربتى و وضع زندگى روسپى ها نداريد كه با اشپزى مقايسش مى كنيد.من روسپى رو نامحترم نميدونم چون مسببش فقر شديد و در موارد معدودى شرايط بد خانوادگيه.
چيزى كه بايد از بين بره اون فقر بيمار گونه ايه كه باعث ايجاد بيشتر روسپى ها حداقل در اينجا شده.
و بله من تصور مى كنم چون اينطور هست.در اشپزى شما هر لحظه با خطر خشونت از طرف يك مرد مواجه نيستيد با بيمارى هاى مقاربتى مواجه نيستيد اما در روسپى گرى چرا.
اين حرف ها هم ناشى از عدم درك صحيح از قضيست.شما قضيه رو اينطور مى پنداريد كه اره ديگه بابا طرف هر شب با يكى ميخوابه يه پوليم ميگيره خب مشكلش چيه؟اما اين ديد كاملا غلطه.
از حرف های شما اینطور برداشت میشه شما مخالف تن فروشی هستی چون معتقدی تنها عاملش فقره یا شرایط بد خوانوادگی در حالی که بسیاری دلیل دیگه هم داره کی میتونی با دلایل بیشترش اینجا اشنا بشی.روسپى گرى در ايران رو با امريكا مقايسه مى كنى؟
میزان آسیب بین آشپزی و روسپی گریو یک اندازه میدونید ؟![]()
شاید درنگاه اول اینکه با اشپز مقایسه بشه چیز خنده داری براتون به نظر بیادمثل من ولی اگه بیشتر فکر بکنی میبینی که ما به غذا نیاز داریم،و غذای مارو خود ما،مادر همسر و یا اطرافیان ما تامیین میکنن.ولی ایا شما از رستوران و تهیه غذا تا حالا چیزی نگرفتی بخوری؟یا مثلا فست فودی نخوردی که یک نفر دیگه جز اطرافیانت برات درست کرده باشه؟بله هست.اينطور كه بنظر مياد شما درك صحيحى از بيمارى هاى مقاربتى و وضع زندگى روسپى ها نداريد كه با اشپزى مقايسش مى كنيد.من روسپى رو نامحترم نميدونم چون مسببش فقر شديد و در موارد معدودى شرايط بد خانوادگيه.
چيزى كه بايد از بين بره اون فقر بيمار گونه ايه كه باعث ايجاد بيشتر روسپى ها حداقل در اينجا شده.
و بله من تصور مى كنم چون اينطور هست.در اشپزى شما هر لحظه با خطر خشونت از طرف يك مرد مواجه نيستيد با بيمارى هاى مقاربتى مواجه نيستيد اما در روسپى گرى چرا.
اين حرف ها هم ناشى از عدم درك صحيح از قضيست.شما قضيه رو اينطور مى پنداريد كه اره ديگه بابا طرف هر شب با يكى ميخوابه يه پوليم ميگيره خب مشكلش چيه؟اما اين ديد كاملا غلطه.
واقعاً «جوری حرف نزدم راجع به زندگیشون که انگار چقدر وضع مالی همهشون خوبه».اخه طورى از زندگى خوب روسپى ها حرف ميزنى انگار كه چقدر وضع مالى همشون عاليه!فكر مى كنى چقدر بابت كارش از هر مرد پول بگيره؟يا بهتره بگم هر مرد چقدر حاضره براى يه روسپى پول بده؟
خب من حقیقتش ندیدم تا حالا توی کشورم برای این موضوع که چند درصد با عادی شدن یک تابو موافقن یا مخالف نظر خواهی ای برگزار شده باشه پس نمیتونم بگم اهاااای هیچ زنی/مردی/پسری/دختری(متاهل/مجرد) حاضر به تن فروشی نیست و چه کار بدیه و اه و پیف و همه هم بدشون میاد و همه هم محکوم اند و همین حالاتی که من میگم وجود داره و لاغیر .(لابد الان جوابش میشه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟بازم مقايسه غلط با غذا.
چقدر از زناى جامعه(نه فقط اينجا بلكه دنيا)حاضرن شوهرشون شب با يه زن ديگه بخوابه؟
تشبيه رابطه جنسى به غذا در صورتى درسته كه اشپز قبليتون از اينكه اشپز جديدى انتخاب كرديد ناراضى نباشه اما اينطور نيست.
حتى در روسيه قديم كه از اين قضيه خيلى زياد و عادى بود زنها ابدا از اين قضيه راضى نبودند.
گرايشات جنسى ديگه هم هست اما اونارو بايد در بحث جداگانه اى بررسى كرد.اينجا روى سخنم با روسپى گرى جنس مخالف بود.
)اینجا «فرهنگ» به درستی استفاده نشده و تنها کسی که یه چیزی رو تعمیم داده خودتی.خب شما داريد فرهنگ ايران رو با امريكا مقايسه مى كنيد.سكس زياد و متنوع از خواسته هاى مردم تو فرهنگ ما اگه نباشه براى يه تعداد خيلى كميه و نميشه به كل روسپى ها تعميمش داد.