Oreo
Mélina
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
تاپیک داره منحرف میشه از بحثش ولیموافقم ولی راستش اینم هست که عراقی ها بیشتر سود اقتصادی دارن تا ضرر ، چون واحد پولیه ایران حتی از عراق هم که خودش خیلی کشور عقب مونده ایه و سالها درگیر جنگ بوده پایین تره و پول ملیش بی ارزش تره ، در نتیجه توریست عراقی که به مشهد سفر می کنه برای زیارت یا به تهران برای کارای درمانی خیلی سود اقتصادی داره ، ولی نکته دردناک اینجاس که اقتصاد کشور ما اینقدر نابود شده که توریست عراقی (بحث نژاد پرستی نیستا بحث اینکه اون کشور خودش از ایران حتی عقب تره و حتی بعد از جنگ با آمریکا هنوز صنایع تولید برقش رو نتوانسته کامل بازسازی کنه حتی ) باعث ورود اندکی سرمایه بشه ، مثلن من خودم اصالتا کرمانشاهیم تو شهر ما می خوان بگن یکی خیلی پولداره می گم چند ساله داره سلیمانیه کوردستان عراق کار می کنه ، و به معنای واقعی هم این افراد بعد از چند سال می تونن چند تا ملک توی گرون ترین مناطق کرمانشاه بخرن....این کاریه که جنگ افروزی های ج . ا با ما کرده ...
قبول دارم یه سری جاها این رو ولی خب میدونی آماار صیغه های مشهد و قم و بچه هایی که شناسنامه ندارن و خب فساد عراقی ها توی ایران دستکم نداره شاید وحشتناک تر باشه
عراقی و افغانستان به اندازه هایی مخرب بودن ولی خب کارهایی که عراقی ها انجام میدن جاهایی به شدت مخرب بوده و ج ا بخاطر منفعتش این رو نادیده گرفته و خب تو اعتراضات هم از شهروند های غیر قانونی عراق تو ایران استفاده کرد که مردم رو...
و همونطور که میگی پولدارن یه عده شون خب بخاطر پولی که میدن راحت میان تو کشور و قدرتشو دارن
افغانستان چند ساله از ما جدا شده و خب فرهنگشون جاهایی شبیه به ماست و یه عده شون خودشونو ایرانی میدونن هرچند خیلی محروم تر از ما هستن ولی عراقی از همون اول با ما مشکل داشته و سعی داشته حتی خوزستان عزیز رو از ما بگیره:) درحالی ما افغانستانی هایی داشتیم که تو جنگ با عراق با عراقی ها جنگیدن:)
من همکلاسی دارم که این سال های پیش اومده ایران اصلااا ایرانیه تابعه ایرانه که از اجدادش از عراق دیپورت شدن و این خیلی مارو اذیت میکنه چون ایرانی هستیم
مهاجر غیرقانونی هرکسی میخواد باشه مشکل داره ولی قرار نیست به مهاجر غیرقانونی پولدار باج بدیم و بزنیم تو سر مهاجر غیرقانونی بدبخت و فقیر
اگر با این دید بخوایم نگاه کنیم که کارگر افغانی با هزینه کمتر و پرکار تر بودن به کارخونه و ساختمان سازی ایران خیلی کمک کرده
کلاااا مهاجر غیرقانونی بده حتی ایرانی که مهاجرت غیرقانونی میکنه توی کشور های دیگه دردسر درسته میکنه و نباید تبعیض قائل شد (حرف من کلا همین بود)