نمیدونم چرا جوری حرف میزنی که این تعریفها یه چیز بدیهی هستن. نه ترنسها و نه نانباینریها اینطور که تو نوشتی به یک تعریف واحد و مشخص از جنسیت (یا همون جندر که میگی) اعتقاد ندارن. یه سری از ترنسها مثل حرفی که تو زدی فکر میکنن جنسیت رو میشه با یه سری صفات مشخص تعریف کرد و در واقع شاید حتی بشه گفت همون استریوتایپهایی که جامعه از یه جنسیت داره میتونه اون جنسیت رو تعریف کنه. یه سریای دیگه فکر میکنن که اصلا نیاز به این صفات نیست و هرکس میتونه هرجوری میخواد خودشو زن و مرد تعریف کنه. بعضی از ترنسها معتقدن که اتفاقا بیولوژی و جنس (یعنی sex) خیلی هم مهمه برای همین سعی میکنن که تا حد امکان بدنشون رو مثل جنس مقابل بکنن و ترنسهایی که اینکارو نمیکنن اصلا قبول ندارن. از طرفی نانباینریها هم فکرهای متفاوت زیادی دارن. شاید بعضیهاشون اون تعریفی که تو میگی رو به کار ببرن و با زن و مرد تعریف کردن مشکل داشته باشن ولی حداقل اکثر اونایی که من ازشون شنیدم اتفاقا کاملا هم باینری زن و مرد رو قبول دارن و حتی معتقدن که بدون وجود یه باینری اونا نمیتونن نانباینری و خارج از اون باینری باشن. حالا باز از طرفی یه سریاشون فکر میکنن سه حالت وجود داره فقط یعنی زن و مرد و نانباینری و بعضیاشون هم بین زن و مرد کلی جنسیتهای دیگه در نظر میگیرن و بعضیها هم فکر میکنن هرکس میتونه یه جنسیت کاملا خاص برای خودش داشته باشه و هرجور میخواد خودشو تعریف کنه. و خیلی عقاید دیگه. در کل بد نیست که یادمون نره ترنسها و نانباینریها شاید عضو یک گروه خاص باشن که نیازهای سیاسی یکسانی دارن ولی قطعا آدمای توشون هر کدوم فردیت و عقاید خودشونو دارن.
اینارو گفتم چون بحثی که میخواستم پیش بیاد اینه که هرکس تعریف خودشو بیان کنه و راجع به تفکرات مختلف بحث کنیم ولی اینجور بحثا راجع به جنسیت معمولا برای افراد cis یا غیر ترنس جالب نیست و ظاهرا اعضای اینجا علاقهای بهش نداشتن و منم نه وقتشو دارم نه حوصلشو که تک نفره به یه همچین بحثی ادامه بدم پس همینجا تمومش کنیم.
+ فقط من نفهمیدم منظورت از سکشوالیتی چی بود و اینجا چه ربطی بهش داشت تو پخ یا بانگ بهم بگو.