• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کافه گیم

گیمینگ رو چی میدونید؟

• رای‌دهندگان
    160
دوست دارم به افتخارِ It Takes Two کلاه از سر بردارم و ایستاده دست بزنم :))
mv5bmguwmwjkngetmjbhnc00mtnlltgyzgytmduxotq4nzljnze5xkeyxkfqcgdeqxvymtezmje5ndg4._v1__7173.jpg

یه ماه پیش کنسولو آنلاین کردم ... از این 1 ماه 2 هفته اش بی اینترنت گذشته :) (فشار نمیخورم که ... دارم میقرصم :|)
دی ان اس خوب برای بازی کردن دوستان ؟(وارزون .. فورتنایت ... ایپکس .. هرچی) 🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️

یه ماه پیش کنسولو آنلاین کردم ... از این 1 ماه 2 هفته اش بی اینترنت گذشته :) (فشار نمیخورم که ... دارم میقرصم :|)
دی ان اس خوب برای بازی کردن دوستان ؟(وارزون .. فورتنایت ... ایپکس .. هرچی) 🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️
من از این استفاده میکنم ولی نمیدونم برای کنسول هم میشه یا نه
178.22.122.100
185.51.200.2
البته میتونی یه سرچی هم بکنی

برا وارزون(البته بعد این تظاهرات) بزن 78.157.42.100 و 78.157.42.101

تو نسخه‌ی جدید کالاف باید همون اولِ بازی یه سردار ایرانی رو ترور کنی:

20221021_174907_gksg.jpg

20221021_180014_yv9q.jpg

حالا کاری به چیزای دیگه‌ش ندارم، ولی چرا به ایران میگن آی‌رَن؟ خیلی رو مخه. مگه به عراق میگی آی‌راک؟

قبلا تو کالاف دیوتی ژنرال های روسی رو ترور میکردی حالا گیر دادن به ایران😐
طراحاش به جای اینکه ببینن چطور میشه بازی رو هیچان انگیز تر کرد به این فکر میکنن چطور میشه عراق رو یه منطقه نا امن نشون داد کشور های روسیه و ایران رو قاتل یا افغانستان رو یه قوم وحشی نشون داد واقعا متاسفم برا طراح های چنین بازی محبوبی که بیشتر به فکر القای تفکرات سیاسی خودشونن تا اینکه به فکر پیشرفت بازی باشن یعنی با این کاراشون گند کشیدن به بازی
البته اونجور که من شنیدم کل بازی به سپاه قدس مربوطه قراره با اونا درگیر بشی
الان ایران یه بازی میساخت که میری کاخ سفید رو بمب گذاری میکنی و میفرستی هوا همه مقامات آمریکایی رو هم ترور میکنی به دلیل داشتن خشونت اجازه فروش تو اروپا و آمریکا رو نداشت!!
چرا؟چون مقام های آمریکای و اروپایی خیلی فشار میخوردن!
فیلم اون قسمت بازی که قراره اون سردار ایرانی رو ترور کنی: (در واقع یه موشک کنترل از راه دور رو کنترل میکنی تا برسه به هدف)

پ.ن:من نمیخوام بحث سیاسی کنم اینجا من فقط انتقادم به نوع بازی سازی شون هست که اگه همونو کسی علیه شون میساخت میگفتن خشونت داره و داره علیه ما تبلیغ میکنه!

تریلر اولیه‌ی ریمیک RE4 😦
دقیقاً قراره همون بازه‌ی همیشگی منتشرش کنن! حدود ۹ ماه دیگه میشه. بی‌صبرانه منتظرم چی از آب درمیارنش چون به قول یکی از کامنتاش they're playing with fire و دارن بهترین بازیِ فرانچایز رو ریمیک می‌کنن و جایی واسه خطا ندارن.
ای جان، ای جااااااان 😍😍😍
1 | 2 | 3
این سه به تازگی منتشر شدن ازش!

یعنی انقدری که یوبیسافت برای والهالا دی ال سی داد که از تعداد اسسین ها بیشتر شد!! د لامصب رو کدنیم ها و میراژ وقت بزار!

Back
بالا