• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون ورودی نهم به دهم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دانیست
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
3 سال راهنمایی کتاب تکمیلی خوندیم و عملا خیلی از تفریحاتی که شما داشتید رو نداشتیم
پس آزمون ندادن منتقیه بنظرم
در هر صورت خیلیا دنبال اینن که این آزمون برای همه برگذار بشه و ازش پول دربیارن که بنظرم احمقانس این حجم از فشار رو دانش آموز سمپادی.
خب صددرصد کسی هم که میخواد سال نهم تیزهوشان قبول بشه خیلی از تفریحات رو نداشته و حتی بیشتر شمایی که سمپادی بودین درس خونده و تست زده
شما که تکمیلی خوندید چرا از ازمون دادن میترسید؟
والا بحث ما چه ربطی به پول داره ؟ چه این قانون باشه چه نباشه برای من منفعتی نداره

ببین پرنیان تو توی سمپاد نبودی متوسطه ی اولت رو
و ما حجم خیلی زیادی از درس رومون بود
و فقط ۱۲ ۱۳ سال داشتیم
فرض کن با اون حجم درس باید تست هوش و درس هم میزدی
خودت فکر کن دیگه...

بحث من سر اینه که چرا کسایی که ششم قبول شدن باید بخاطر اینکه بعضیا نمیخواستن ششم قبول بشن یا ششم قبول شدن راحت از از نهم قبول شدنه (!!!!) دوباره آزمون بدن
چه ربطی داره ! ادمای خیلی خیلی خفن تری هستند از مدارس معمولی تر .

من ورودی نهم به دهم بودم
خب قبولی نهم به دهم اونم رشته تجربی و توی یه کلان شهر کار آسونی نیست
خیلی اذیت شدم و حتی خیلی روز ها ناامید بودم و فکر نمیکردم قبول بشم . کتاب تست زیاد زدم (اگر میخوای بدونی هر درسی چی زدم بگو)
. کلاس هم زیاد رفتم که به جرئت میتونم بگم فقط تست ها بدرد من خوردن نه کلاس ها . ازمون های اقای قصاب رو هم دوست داشتم . کلاساشون رو هم شرکت کردم اما بنظرم کلاس هوش اونقدر نمیتونه مفید باشه.
تابستون قبل از نتایج رفتم یه اکادمی مشاوره تا برای مشاوره سال دهم باهاشون صحبت کنم
اقاهه بهم گفت ترازت رو تقریبی حساب کردی؟ بهش گفتم که اره و حدود 40 هزار شده .
در جواب بهم گفت که لب مرزی و احتمال قبول شدن تجربی کمه
خیلی ناامید بودم . بعد ازمون کلشو داشتم تو سایتا میگشتم تا ببینم کف قبولی سال های پیش چند بوده
بعد که نتایج اومد فهمیدم اخرین نفری که قبول شده بوده تراز 29 هزار بوده
اینکه یه سری هایی که صرفا با یه ازمون هوش ششم به هفتم قبول شده بودند و درسشون خوب نبود و نیازی نبود دوباره واسه نهم ازمون بدن واقعا آزارم میداد و میده .
وقتی هنوز سمپادی نشده بودم فکر میکردم که واااای سمپاد خیلی خفنه . معلما خفنن و اینا
یه غول بزرگ از سمپاد ساخته بودم توی ذهنم
وقتی اومدم این مدرسه خیلی ذوق داشتم و احساس غرور میکردم .
هر چی زمان رفت جلو فهمیدم نه مدرسه خفنیه نه معلما خفنن . فقط بچه ها خفنن . بعضیاشون بسار تلاشگر اند و بعضیا بسیار باهوش
منم ورودی نهم به دهم رشته تجربیم ، و با تمام صحبت هات موافقم و درکت میکنم کسی که ششم به هفتم قبول شده تلاش زیادی کرده مثل مایی که نهم قبول شدیم ، من کسایی رو که میشناسم درس خیلیی قوی دارن و از نهم شروع کردن به کنکوری خوندن ولی من از هفتم تا نهم هم قد خودم کتاب زدم برای اینکه تیزهوشان قبول بشم و خداروشکر با پایه ی قوی وارد تیزهوشان شدم کسایی رو دیدم که دوره دوم قبول شدن و درس معمولی صرفا بخاطر اینکه نهم رو تکمیلی خوندن و کسایی رو دیدم دوره اول قبول شدن و درس ضعیف !!
عزیزان این بحث بجز اتلاف انرژی و زمان نتیجه ی دیگه ای نداره 🎀

کسی شمارو به زور از سمپاد نمیکشه بیرون ! آیا تو به خودت ایمان نداری که به اندازه کافی درس خوندی که بتونی عملکرد بهتری توی ازمون نسبت به افراد غیرسمپادی داشته باشین؟
خیلی از بچه های سمپاد دوره اول لیاقت و صلاحیت رفتن به دوره دوم رو ندارن واقعا
آها شما لیاقت شون رو تعیین میکنی؟؟؟
من مطمئنم اگه بخوان همچین آزمونی رو هم بگیرن بچه هایی که ششم قبول شدن عملکرد خیلی بهتری خواهند داشت چون ۳ سال تکمیلی خوندن ، اما چرا باید استرس آزمون و هزینه برگزاری آزمون رو بخاطر چیزی که از قبل معلومه متحمل بشیم؟

و فقط ۱۲ ۱۳ سال داشتیم
خودت فکر کن دیگه...
یه چیزی رو نفهمیدم از حرفات . تست درس و هوش منظورت سال ششمه ؟ ششم که نیازی به تست درسی نبوده
منم یه مدرسه غیرانتفاعی بودم که واقعا روی ما هم فشار زیادی بوده . پس ازین نظر تفاوتی نمیکنه

ببخشید
ولی راهی که ما توی ۱۱ سالگی رفتیم
خیلیا توی ۱۵ سالگی رفتن

یه چیزی رو نفهمیدم از حرفات . تست درس و هوش منظورت سال ششمه ؟ ششم که نیازی به تست درسی نبوده
منم یه مدرسه غیرانتفاعی بودم که واقعا روی ما هم فشار زیادی بوده . پس ازین نظر تفاوتی نمیکنه
منظورم نهم به دهمه

والا بحث ما چه ربطی به پول داره ؟ چه این قانون باشه چه نباشه برای من منفعتی نداره
خب این یعنی ایده ای از آزمون هایی که تو این مملکت برگذار میشه و مافیای پشتش نداری
خب صددرصد کسی هم که میخواد سال نهم تیزهوشان قبول بشه خیلی از تفریحات رو نداشته و حتی بیشتر شمایی که سمپادی بودین درس خونده و تست زده
من که از سن ترسیدن گذشتم.
ولی سمپاد فقط درس خوندن نیست
کلی کارسوق مختلف و برنامه ورزشی و المپیادی تو دوره اول برگذار میشه و بنظرم بزرگترین پوینت سمپاد همیناست
اگه بخوای دانش آموز دوره اولو درگیر آزمون و خوندن براش بکنی عملا از اونا میمونه... دوره دوم هم که میره برا کنکور پس ربات تحویل جامعه میدیم...

و فقط ۱۲ ۱۳ سال داشتیم
خودت فکر کن دیگه...
من مدرسه ای که دوره اول درس خوندم مدیر سمپاد شهرمون مدیرش بود و امتحان هامون هم بیشتر اوقات یکی طرح میشدم و مورد سنجش قرار میگرفتیم و حرفتون رو قبول دارم اون حجم مطالب و کتاب تکمیلی و تست واقعا سنگینه
هر کسی که دوره دوم و اول قبول شده واقعا قابل تحسینه چون تلاش کرده و از تفریحش زده به هر حال

هرسال هی این رو میگن رو اعصاب بچه ها راه میرن
زمان ما هم همین بود

بنظرم این خیلی ناعدالتیه .
خب کسی که از هفتم تا نهم تو سمپاد درس خونده و به خودش مطمئنه چه نگرانی ای داره که شاید قبول نشه ؟
بنظرم بچه های خیلی خفن تری هستن از مدارس دیگه که میتونن بیان جایگزین بعضی بچه های سمپاد بشن .
بازم این بحث

شرط معدل برا همینه دیگه!

معدل بالای ۱۹ توی هشتم و نهم تو سمپاد تهران حداقل اوکیه برای فیلتر کردن

هرسال هی این رو میگن رو اعصاب بچه ها راه میرن
زمان ما هم همین بود
زمان ماهم همین بود
تازه شانس آوردید سال شما از اول سال همینو میگفتن
به ما اردیبهشت گفتن اینو...

آره ، کسایی که برای نهم به دهم میخوندن هم از تفریحات میزدن
ولی مسئله این نیست که کی بیشتر از تفریحات میزنه
مسئله اینه که ما از تفریحات میزدیم برای کارسوق ها و مسابقه ها و کتاب های تکمیلی چرت و پرت که خوندشون هیچ ربطی به آزمون نداره ، ولی شماها از تفریح میزدین و برای آزمون میخوندین
حالا یه دفعه بیان بگن که قراره آزمون بدین ، خب شماها آماده تر هستید ، پس قبول میشید و دانش آموزهای ما بخاطر نخوندن حذف نمیشن بخاطر این حذف میشن که زودتر خبر ندادن بهشون
عادلانش اینه که از همون هفتم بگن که نهم به دهم قراره آزمون بدین ، و وقتی اینطوری بشه اصلا دلیلی نداره متوسطه اول تیزهوشان باقی بمونه

منکه از سنم گذشته برا این حرفا ولی اصلا حتی حرف فیلتر کردن بچه ها با آزمون هم زشته... یعنی چی آخه نگید تروخدا
من خودم المپیاد بودم انقدر استرس کشیدم بخاطر همین سلکتیو بودن داستان و فارغ از تلاشایی که میکردی بودنش
حالا فکر کن این استرسو به یه مشت بچه ۱۵ ساله تو ابعاد وسیع بدی، از دوستاش و مدرسش جداش کنی و عملا بحران براش ایجاد کنی

بنده خدا سه سال تو مدرسش زندگی کرده امتحان داده که آخر با یه امتحان اجازه داشته باشن پرتش کنن بیرون؟😐
شرط معدل پس برا چی داریم...

معدل ۱۹ و ۱۸ سمپاد و مدارس دیگه یکی نیستن… زمان من دبیرستان که نهایی تاثیر مثبت بود اونم ۲۵٪ [شما بگید بی تاثیر] معدل بچه‌ های مدارس دولتی از سمپاد بالاتر بود ولی سوادشون چی؟
طوری که خیلی از بچه ها سال آخر پرونده هاشون رو منتقل میکردن مدارس غیرانتفاعی تا معدل دیپلم بالا بشه، دبیر زیست ما برای بچه هایی که کلاس ها رو شرکت نمیکردن [سال کنکور] مستمر صفر داد!
قسمت مسخره این بود نمره های نهایی همیشه بالاتر از مستمر بودن [با تشکر از سمپاد]
دوره اول هم از این قضیه مستثنا نیست بچه های مدارس دیگه چه دولتی و چه غیرانتفاعی کتاب های وزارتی رو امتحان میدن حالا استثنا بعضی مدارس یه سطح بالاتر در صورتی که سمپاد کتاب های تکمیلی داره که اصلا قابل قیاس نیستن و معدل بچه ها نتیجه همین کتاب هاس نه وزارتی ها!!

Back
بالا