• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون ورودی نهم به دهم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دانیست
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آره ، کسایی که برای نهم به دهم میخوندن هم از تفریحات میزدن
ولی مسئله این نیست که کی بیشتر از تفریحات میزنه
مسئله اینه که ما از تفریحات میزدیم برای کارسوق ها و مسابقه ها و کتاب های تکمیلی چرت و پرت که خوندشون هیچ ربطی به آزمون نداره ، ولی شماها از تفریح میزدین و برای آزمون میخوندین
حالا یه دفعه بیان بگن که قراره آزمون بدین ، خب شماها آماده تر هستید ، پس قبول میشید و دانش آموزهای ما بخاطر نخوندن حذف نمیشن بخاطر این حذف میشن که زودتر خبر ندادن بهشون
عادلانش اینه که از همون هفتم بگن که نهم به دهم قراره آزمون بدین ، و وقتی اینطوری بشه اصلا دلیلی نداره متوسطه اول تیزهوشان باقی بمونه
اره خب صددرصد نباید یهویی بگن . باید از یه سال شروع کنن این قانون رو برای ورودی های ششم به هفتم

اره خب صددرصد نباید یهویی بگن . باید از یه سال شروع کنن این قانون رو برای ورودی های ششم به هفتم
خب ، بیان به کسایی که امسال میخوان بیان هفتم بشینن بگن شما باید نهم هم آزمون بدین
چنددرصد قبول میکنن که بیان اون حجم از فعالیت اضافه رو تجربه کنن و در کنارش برای آزمون نهم هم بخونن
اغلب میرن مدرسه معمولی و برای نهم میخونن
یا نه ، سمپاد بیاد تکمیلی ها و کارسوق ها رو حذف کنه(خیلی از مدرسه ها کارسوق رو اجباری میکنن پس باید حذف بشه) و با دانش آموزها تست کار کنه ، اینطوری میشه مثل مافیا ها ، میشه سازمان پرورش استعدادهای تست زنی
اصلا پرورش استعداد که هدف سمپاد هست ، در متوسطه اول میشه اجراش کرد وگرنه متوسطه دوم همه برای کنکور میخونن
اینجوری عملا دلیل وجود سمپاد از بین میره

بنظرم بیشتر کسایی که با حرفت موافقن خودشون ششم به هفتم قبول شدن و الان ترس دارن که اگر قانون عوض بشه و قبول نشن
کسی که شیشم قبول میشه خیلی زحمت خاصی نمیکشه راستش فقط هوش میخونه
ولی کسی که برای نهم به دهم تلاش میکنه باید توی همه درسا تست کار کرده باشه و واقعا درسش خوب باشه
اگر یک نفر که دوره اول رو تو سمپاد خونده و واقعااا درس خونده چرا باید نگران این باشه که قبول نشه وقتی به خودش ایمان داره ؟ دلیلش اینجاست که خیلیاشون میدونن بچه های مدارس معمولی تر شاید خیلی خیلی درسشون بهتر باشه .
یعنی واقعا قبول داری که این کتابای مسخره آموزش پرورش مخصوصا مال دوره اول، ارزش علمی خاصی دارن؟ :)

یعنی واقعا قبول داری که این کتابای مسخره آموزش پرورش مخصوصا مال دوره اول، ارزش علمی خاصی دارن؟ :)
من معتقدم حتی کتابای دوره دوم ما هم ایرادات علمی زیاد دارن ..
چه برسه به اینکه به ارزش علمی کتاب های متوسطه اول معتقد باشم 🤣

راستش بنظرم تکمیلی ها واقعا مفید بودن
سوالای تکمیلی ریاضی واقعا خلاقیتی و جالب بودن و میشد بهشون گفت پرورش استعداد های درخشان:)
تکمیلی ادبیات واقعا جالب بود مطالبش و من هنوز بعضیاش رو یادمه
و خب تکمیلی علوم فقط داشت مطالب دبیرستان رو جلو جلو می گفت ولی بازم مفید بود

سوالای تکمیلی ریاضی واقعا خلاقیتی و جالب بودن و میشد بهشون گفت پرورش استعداد های درخشان:)
آره ، ولی بدرد آزمون ورودی نهم به دهم نمیخورن

منم تکمیلی هارو دوست دارم راستش، از کتابای وزارتی که بهترن:)) حالا بزارید این وسط بگم مولف تکمیلی ادبیات همسر دبیر ادبیات ماست:))

منم تکمیلی هارو دوست دارم راستش، از کتابای وزارتی که بهترن:)) حالا بزارید این وسط بگم مولف تکمیلی ادبیات همسر دبیر ادبیات ماست:))
وای من فکر کنم سال هشتم بود فاز برم داشته بود تکمیلی هارو بخونم . اخرم نخوندممم
ولی فیزیک تکمیلی نهم رو دوست داشتممم کامل شده فیزیک وزارتی بودد

Back
بالا