• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون ورودی نهم به دهم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دانیست
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درود دوستان، کیا اینجا از ورودی نهم به دهم وارد سمپاد شدن؟
تجربتون رو از سالی که ازمون داشتید کامنت کنیدᰔ
من ورودی نهم به دهم بودم
خب قبولی نهم به دهم اونم رشته تجربی و توی یه کلان شهر کار آسونی نیست
خیلی اذیت شدم و حتی خیلی روز ها ناامید بودم و فکر نمیکردم قبول بشم . کتاب تست زیاد زدم (اگر میخوای بدونی هر درسی چی زدم بگو)
. کلاس هم زیاد رفتم که به جرئت میتونم بگم فقط تست ها بدرد من خوردن نه کلاس ها . ازمون های اقای قصاب رو هم دوست داشتم . کلاساشون رو هم شرکت کردم اما بنظرم کلاس هوش اونقدر نمیتونه مفید باشه.
تابستون قبل از نتایج رفتم یه اکادمی مشاوره تا برای مشاوره سال دهم باهاشون صحبت کنم
اقاهه بهم گفت ترازت رو تقریبی حساب کردی؟ بهش گفتم که اره و حدود 40 هزار شده .
در جواب بهم گفت که لب مرزی و احتمال قبول شدن تجربی کمه
خیلی ناامید بودم . بعد ازمون کلشو داشتم تو سایتا میگشتم تا ببینم کف قبولی سال های پیش چند بوده
بعد که نتایج اومد فهمیدم اخرین نفری که قبول شده بوده تراز 29 هزار بوده
اینکه یه سری هایی که صرفا با یه ازمون هوش ششم به هفتم قبول شده بودند و درسشون خوب نبود و نیازی نبود دوباره واسه نهم ازمون بدن واقعا آزارم میداد و میده .
وقتی هنوز سمپادی نشده بودم فکر میکردم که واااای سمپاد خیلی خفنه . معلما خفنن و اینا
یه غول بزرگ از سمپاد ساخته بودم توی ذهنم
وقتی اومدم این مدرسه خیلی ذوق داشتم و احساس غرور میکردم .
هر چی زمان رفت جلو فهمیدم نه مدرسه خفنیه نه معلما خفنن . فقط بچه ها خفنن . بعضیاشون بسار تلاشگر اند و بعضیا بسیار باهوش

آخرین ویرایش:
وارد لینک زیر در سایت کازار شوید و متن را امضا کنید تا سمپادی های هفتم،هشتم و نهم دوباره آزمون ندهند
اگر کازار به ۵۰۰۰۰ امضا تا ۲۱ شهریور برسد به احتمال خیلی زیاد آزمون نهم به دهم برای سمپادیا های متوسطه اول حذف می شود لطفا امضا کنید
https://www.karzar.net/75014
بنظرم این خیلی ناعدالتیه .
خب کسی که از هفتم تا نهم تو سمپاد درس خونده و به خودش مطمئنه چه نگرانی ای داره که شاید قبول نشه ؟
بنظرم بچه های خیلی خفن تری هستن از مدارس دیگه که میتونن بیان جایگزین بعضی بچه های سمپاد بشن .

خب کسی که از هفتم تا نهم تو سمپاد درس خونده و به خودش مطمئنه چه نگرانی ای داره که شاید قبول نشه ؟
بنظرم بچه های خیلی خفن تری هستن از مدارس دیگه که میتونن بیان جایگزین بعضی بچه های سمپاد بشن .
خب متاسفانه این کارزار موفق شده و کاریش نمیشه کرد.
به نظر من سمپاد کلا چیز جالبی نیست که انقدر براش جنجال درست بشه.
خودتونم گفتید، نه معلما خفنن نه مدرسه
پس هر کس بخواد موفقیت خودشو رقم بزنه صد درصد بدون سمپاد هم میتونه.

ولی خب الان که آزمون نیست، حداقل شرط معدل رو بیشتر کنن. چون ۱۸ واقعا پایینه و تقریبا همه ۱۹ رو میارن.

• لایک
امتیازات: ERFUN
مرسی, فقط برای ریاضی چه منبعی رو پیشنهاد میکنی؟

خب من ورودی ۱۴۰۳ عه نهم به دهم ام
توی یه شهرستان نسبتاً دور افتاده هستم شهر ما دومین شهر بزرگ بعد از مرکز استانمونه و خب فقط یدونه علامه حلی و یدونه فرزانگان داره و به همین شکل دوتا هم نمونه مدرس، البته مدرسه خوب کم نداره عصر ارتباط (حالا میگن دو زبانه است و باید تدریس انگلیسی هم داشته باشه ولی اطلاعی ازش ندارم ) یا مثلا مجتمع آموزشی بوتراب ( امکاناتش خیلی خوبه ولی گیران بیده )
ولی خب من از اینجا ها نرفتم تیزگوشان داستان تیزگوشان بنده از یه مدرسه ای شروع شد که نگم براتون باید اسمش رو بزاری مجمع لات و لوت پروری شهرستان xxx یعنی هرچی قلدر و آدم کرسی شعر بود اینجا جمعشون جمع بود (البته جمع سمی همه جا هست حتی سمپاد، تجربی دارم اینو میگم ) خلاصه آقا رفتم آزمون دادم ( من آزمون ششم به هفتم هم داده بودم ولی تنها چیزی که یادم میاد این بود که یدونه از این مینی کلوچه های نادری رو توی راه برگشتن به خونه گرفته بودم داشتم میخوردم ، حتی نتایج رو هم از رو سایتش ندیدم )
جو مدرسه ما و دانش آموزاش یه جوری بود که از ۳ کلاس ۳۰-۴۰ نفری فقط من قبول شدم
منم اولویت دومم که ریاضی فیزیک بودو قبول شدم ( الان که فکر میکنم واقعاً حکمتی توش بوده و شاید این بهترین حالتش بوده واقعاً راضی ام از ریاضی فیزیک خوندن)
البته بچه با استعداد کم ندیدم یکی از دوستان بود که هم نیمکت و به اصطلاح هم تختی بودیم که به نظرم میتونست و علاقه شو هم داشت ولی خب جو و فضای سمی بهترینا رو هم میتونه به زیر بکشه
خلاصه آقا اوایل گیج میج میزدیم یادمه قشنگ یه هفته اول اینجوری بود که نشسته بودم یه گوشه کلاس و با خودم میگفتم این معلمه چی داره میگه دیوید ؟
ولی خب به مرور لول آپ شدیم و همانا بهترین بودن توی یه محیط نشون دهنده اینه که اون مناسب تو نیست و باید سعی کنی یه لول خودتو ببری بالاتر

در مورد منابع و این حرفا من خودم هوش کمپلکس خوندم با ۳۰و خورده ای استان (هی اسماشون عوض میشه ولی ماهیت همونه :)) ) وخب اونقدرا هم وقت نذاشتم براش شاید دو ماه روزی۲ ساعت ولی اگه میخواستم برم اولویت اولم باید بیشتر میخوندم
البته اینی که میگم برای شهر من صدق میکنه نه همه شهرا و سطح هر شهری فرق داره
مرسی از تجربتون

ولی به نظر من چیز خوبیه، اونی که شیشم قبول شده همون موقع کلی زحمت تست و غیره رو کشیده دیگه لزومی نداره دوباره آزمون بده!
برای تفکیک کردن و اینام شرط معدلو باید ببرن بالا خوب میشه

من ورودی نهم به دهم بودم
خب قبولی نهم به دهم اونم رشته تجربی و توی یه کلان شهر کار آسونی نیست
خیلی اذیت شدم و حتی خیلی روز ها ناامید بودم و فکر نمیکردم قبول بشم . کتاب تست زیاد زدم (اگر میخوای بدونی هر درسی چی زدم بگو)
. کلاس هم زیاد رفتم که به جرئت میتونم بگم فقط تست ها بدرد من خوردن نه کلاس ها . ازمون های اقای قصاب رو هم دوست داشتم . کلاساشون رو هم شرکت کردم اما بنظرم کلاس هوش اونقدر نمیتونه مفید باشه.
تابستون قبل از نتایج رفتم یه اکادمی مشاوره تا برای مشاوره سال دهم باهاشون صحبت کنم
اقاهه بهم گفت ترازت رو تقریبی حساب کردی؟ بهش گفتم که اره و حدود 40 هزار شده .
در جواب بهم گفت که لب مرزی و احتمال قبول شدن تجربی کمه
خیلی ناامید بودم . بعد ازمون کلشو داشتم تو سایتا میگشتم تا ببینم کف قبولی سال های پیش چند بوده
بعد که نتایج اومد فهمیدم اخرین نفری که قبول شده بوده تراز 29 هزار بوده
اینکه یه سری هایی که صرفا با یه ازمون هوش ششم به هفتم قبول شده بودند و درسشون خوب نبود و نیازی نبود دوباره واسه نهم ازمون بدن واقعا آزارم میداد و میده .
وقتی هنوز سمپادی نشده بودم فکر میکردم که واااای سمپاد خیلی خفنه . معلما خفنن و اینا
یه غول بزرگ از سمپاد ساخته بودم توی ذهنم
وقتی اومدم این مدرسه خیلی ذوق داشتم و احساس غرور میکردم .
هر چی زمان رفت جلو فهمیدم نه مدرسه خفنیه نه معلما خفنن . فقط بچه ها خفنن . بعضیاشون بسار تلاشگر اند و بعضیا بسیار باهوش
من با شما مخالفم
ما هم همون موقع وقتی که خیلی بچه بودیم واقعا از بازی و سرگرمیمون گذشتیم و علاوه بر مدرسه درس می‌خوندیم!! زمان ما هم آزمون فقط هوش نداشت و شامل علوم و ریاضی و ادبیات هم میشد!

اینکه شما اینطوری میگی بویی از چیز دیگه ای میده

من با شما مخالفم
ما هم همون موقع وقتی که خیلی بچه بودیم واقعا از بازی و سرگرمیمون گذشتیم و علاوه بر مدرسه درس می‌خوندیم!! زمان ما هم آزمون فقط هوش نداشت و شامل علوم و ریاضی و ادبیات هم میشد!

برای شرط معدل هم من یادمه هرسال ما به کارنامه ای جدا از آ.پ داشتیم و اصل کاری برامون همون بود که شرط معدل هم رو همون سنجیده میشد

مرسی, فقط برای ریاضی چه منبعی رو پیشنهاد میکنی؟
خب مدرسه مبتکران خرید و تکلیف میدادن ازش پس بیشتر مبتکران زدم
مرشد هم داشتم که خیلی نزدم ازش
از ریاضی تیزهوشان خیلی انتظار بالایی نمیشه داشت
من خودم چون ریاضی اخرین درس دفترچه بود وقتی رسیدم به ریاضی خیلیی وقتم کم مونده بود و کلا 3 زدم که 3 تاش درست بود .

ولی به نظر من چیز خوبیه، اونی که شیشم قبول شده همون موقع کلی زحمت تست و غیره رو کشیده دیگه لزومی نداره دوباره آزمون بده!
برای تفکیک کردن و اینام شرط معدلو باید ببرن بالا خوب میشه
بنظرم بیشتر کسایی که با حرفت موافقن خودشون ششم به هفتم قبول شدن و الان ترس دارن که اگر قانون عوض بشه و قبول نشن
کسی که شیشم قبول میشه خیلی زحمت خاصی نمیکشه راستش فقط هوش میخونه
ولی کسی که برای نهم به دهم تلاش میکنه باید توی همه درسا تست کار کرده باشه و واقعا درسش خوب باشه
اگر یک نفر که دوره اول رو تو سمپاد خونده و واقعااا درس خونده چرا باید نگران این باشه که قبول نشه وقتی به خودش ایمان داره ؟ دلیلش اینجاست که خیلیاشون میدونن بچه های مدارس معمولی تر شاید خیلی خیلی درسشون بهتر باشه .

خودتونم گفتید، نه معلما خفنن نه مدرسه
پس هر کس بخواد موفقیت خودشو رقم بزنه صد درصد بدون سمپاد هم میتونه.
بله با حرفتون موافقم . ولی خب جو مدارس سمپاد جو درسخون و تلاشگری هست که خب این باعث پیشرفت میشه 90 درصد اوقات
و خب فردی که هنوز وارد سمپاد نشده باورش نمیشه که سمپاد خیلی خیلی معمولی تر ای تبلیغاتی هست که براش میشه

ولی خب الان که آزمون نیست، حداقل شرط معدل رو بیشتر کنن. چون ۱۸ واقعا پایینه و تقریبا همه ۱۹ رو میارن.
اره واقعا
میدونی جالبیش چیه .
کسی که معدل هشتم و نهمش زیر 19 باشه حتی نمیتونه آزمون تیزهوشان رو شرکت کنه !
در حالی که کسی که سمپاد بوده و معدلش 18 شده راحت میره دوره دوم

من با شما مخالفم

خب این قانون شاید در مقابل زمان شما صدق میکرده
الان قضیه فرق داره . کسی که ششم خیلی خیلی هم درسش خوب باشه ممکنه قبول نشه
در حالی که کسی که درسش خوب نیست ولی تست هوش کارکرده احتمال قبولیش بالاتره
این مورد رو من خیلی سال ششم به هفتم دیدم (اینم بگم که من اصلا قبولی هفتم هدفم نبود). دهنم باز مونده بود که مثلا فلانی که اصلاا درس نیمخوندد چجوری تیزهوشان قبول شده؟
و اینکه متوجه نمیشم بویی از چه چیزی دیگه ای میده ؟

بنظرم اینکه آزمون بدن خیلی ناعدالتی بیشتریه ، آقا من یه بار آزمون دادم و قبول شدم ، چرا میخواین منو به زور از سمپاد بکشین بیرون؟
و خب با اینکه این قانون الان دیگه نیست ولی تو شهر مشهد کسایی که همون هفتم قبول میشن باز تو نهم شون یه آزمون به اسم تعیین مرکز میدن و مرکز های فرزانگان شون عوض میشه ، مثلا طرف از فرز ۱ ممکنه بره فرز ۴
و خب خداروشکر دیگه برداشته شده

کسی که شیشم قبول میشه خیلی زحمت خاصی نمیکشه راستش فقط هوش میخونه
نمیدونم بر چه اساسی این حرفو میزنی...خب اگه کار خاصی نداشت و فقط هوش خوندنه چرا اونایی که نهم قبول شدن نخوندن؟؟؟؟؟؟

نمیدونم بر چه اساسی این حرفو میزنی...خب اگه کار خاصی نداشت و فقط هوش خوندنه چرا اونایی که نهم قبول شدن نخوندن؟؟؟؟؟؟
خب چیزی غیر از هوش خوندنه ؟
من نهم قبول شدم بله . ایا سال ششم خواسته بودم که قبول بشم ؟ نخیر
من ترازی که سال ششم به هفتم گرفته بودم خیلی بالا بود . با دو تا سوال بیشتر قبول بودم در حالی که اصلاا هوش نخونده بودم
خیلی از کسایی که نهم میخوان قبول بشن اون موقع هدفشون نبوده که ششم قبول بشن !

آقا من یه بار آزمون دادم و قبول شدم ، چرا میخواین منو به زور از سمپاد بکشین بیرون؟
کسی شمارو به زور از سمپاد نمیکشه بیرون ! آیا تو به خودت ایمان نداری که به اندازه کافی درس خوندی که بتونی عملکرد بهتری توی ازمون نسبت به افراد غیرسمپادی داشته باشین؟
خیلی از بچه های سمپاد دوره اول لیاقت و صلاحیت رفتن به دوره دوم رو ندارن واقعا

3 سال راهنمایی کتاب تکمیلی خوندیم و عملا خیلی از تفریحاتی که شما داشتید رو نداشتیم
پس آزمون ندادن منتقیه بنظرم
در هر صورت خیلیا دنبال اینن که این آزمون برای همه برگذار بشه و ازش پول دربیارن که بنظرم احمقانس این حجم از فشار رو دانش آموز سمپادی.

کسی شمارو به زور از سمپاد نمیکشه بیرون ! آیا تو به خودت ایمان نداری که به اندازه کافی درس خوندی که بتونی عملکرد بهتری توی ازمون نسبت به افراد غیرسمپادی داشته باشین؟
خیلی از بچه های سمپاد دوره اول لیاقت و صلاحیت رفتن به دوره دوم رو ندارن واقعا
واقعا من درک نمیکنم ورودی جدیدا چرا انقدر گارد دارند

خب چیزی غیر از هوش خوندنه ؟
من نهم قبول شدم بله . ایا سال ششم خواسته بودم که قبول بشم ؟ نخیر
من ترازی که سال ششم به هفتم گرفته بودم خیلی بالا بود . با دو تا سوال بیشتر قبول بودم در حالی که اصلاا هوش نخونده بودم
خیلی از کسایی که نهم میخوان قبول بشن اون موقع هدفشون نبوده که ششم قبول بشن !
کسی منکر تلاش های شما برای نهم قبول شدن نشد ، بحث من سر اینه که چرا کسایی که ششم قبول شدن باید بخاطر اینکه بعضیا نمیخواستن ششم قبول بشن یا ششم قبول شدن راحت از از نهم قبول شدنه (!!!!) دوباره آزمون بدن؟

Back
بالا