- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
نه منظورم از نظر ژنتیکی نبود خیلی.اینایی که میگی ارثی نیستن (همه شون) که با مردن این آدما بشر غربال بشه
حتی بیماری های ژنتیکی رو هم حساب کنی بازم امکان داره جهش بوجود بیاد
صرفا اینکه جمعیت انقدری زیاد هست ک داریم ب چیز میریم.
ببین تو الان داری ب پدرت یا هر کس دیگه ک بیماری داره فکر میکنی و این حرفو میزنی.کاش تو بمیری و غربال شه این جامعه از کثافت و لجن و نفهمی..

ولی خب من گفتم اگر از نظر عواطف انسانی و اینا ب قضیه نگاه نکنیم

وگرنه من هم مادرم بیماری قلبی داره و پدرم بیماری تنفسی و از جهان فارغ نیستم ک همچی حرفی میزنم

نه. خیلی احتمالش کمهسالم و سرحال هام ممکنه ویروس بگیرن بمیرن خب.
موافق نیستم خیلی.اینجوری فایده نداره، یه ارّهبرقی بگیر دستت برو بیمارستان همهی معیوب ها رو تیکهتیکه کن که بشر غربال شه. یا مثلاً کلِ جامعهی پزشکی رو یه مدت ممنوعالکار کن که هر بیماری و عیبی که به وجود میاد از بین بره و بشر غربال شه.
والا من هر چیزی تو این حرف میبینم به جز منطقجامعهی انسانِ امروزی بالاخره با جامعهی دایناسورها یه تفاوتی داره یا نه؟
مطمئنم اگه تو و دوستت گرسنه باشید و یه ظرف غذا جلوتون باشه، ترجیح میدید اون رو تقسیم کنید تا اینکه مثل گلادیاتورها بجنگید و گونهی برتر باقی بمونه
"منطق" با "انسان را حیوان دیدن" یه تفاوتهای خیلی ریزی داره به نظرم!
ما ک نمیتونیم جلوی رشد جمعیتو با کنترل زاد و ولد بگیریم.پس با مرگ و میر اوکیش کنیم.
بنظرم این پاندمی های هر چند وقت یکبار خیلییی کمک کرده به اینکه زمین بیشتر از این ب چوخ نره.
حتی جنگ ها هم بنظرم در این زمینه خیلی کمک کردن.
البته اگه بازم خیلی با عواطف انسان دوستانه نگاه نکنیم ب قضیه

کامان(((=چون اسپم هست نمیخواستم چیز کنم ولی چون همه یه چیزی گفتن منم میخواستم بگم اعتراض اصلی من به پستت این بود که برتری آدم ها رو داخل ویژگی جسمی دیدی درحالی که اینکه چقد آدم های فهمیده و خوبی هستن خیلی مهم تره |: و آدم های فهمیده هم احتمالا اکثرشون سن نسبتا بالایی دارن یا شاید بدنشون اونقدرا سرحال نباشه. اگه غربال بشیم و سرحالا بمونن احتمال زیادی وجود داره که جهان به گند کشیده بشه |:
هیچ حرفی ندارم در جوابت و فقط میتونم بخندم((((=