- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
گفتم همچین اجازه ای ندارم(=
ینی نمیتونم برای مرگ و زندگی مردم تصمیم بگیرم(((=
اگر همچین اجازه ای داشتم. نه اینکه اگر توانشو داشتم
گفتم همچین اجازه ای ندارم(=
انی وی من قرار نیست پزشک شم(((=همین افکار و نظرات به غایت منطقیت رو که بیان کنی میشی مبتکر تلقین مرگ و اگه یکی بهت رجوع کنه واسه خلاص شدن این کارو خواهی کرد.
تامام.انی وی من قرار نیست پزشک شم(((=
جهت محکم کاری ویتامین دی ام یادتون نرهتا می تونید از خونه نیاین بیرون

حالا یه روز نیاز نیست برگرده همون لحظه که بررسی شد میشه نتیجشو گفت ، تستشم خوب تست جدیدیه نمی شه یه دفعه کل آزمایشگاه های ایرانو بهش مجهز کرد ،شبکه خبر زیر نویس کردش ۱۷۰۰ازمایش تشخیص کرونا در ۵ازمایشگاه صورت گرفته . این یعنی فاجعه . یعنی اینکه یه نفر تو شهرما حالش بد باشه باید یه روز آزمایشش بره تهران حداقل ی روز بررسی شده و ی روز دیگه برگرده . حالا کم بعد از سه روز بفهمه که کرونا گرفته یا نه . حالا اگه گرفته با این وضع فکرمیکنم بیمارستان نره بهتره که اونوقت اعضای خانواده اش هم حتما بیمار میشن .

همونی که قرار بود استعفا بدهخبر کوتاه بود و جانسوز
ایرج حریرچی قائم مقام وزارت بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با کرونا به کرونا مبتلا شد
پ.ن:همونی که دیروز توی شبکه خبر همراه سخنگوی دولت کنفرانس خبری داشت

اگه زنده بمونهمعلم زیست ما از قم میاد ...... برگاام
من دیگ نمیرم مدرسه
محاسبه نکنید ما محاسبه کردیم بهمون گفتن رائفی پور...کسی میدونه ک آمار رسمی تا همین الان چند نفرو اعلام کرده؟
بعدا نوشت:
من محاسبه کردم دیدم ک تا دوشنبه هفته بعد مبتلاها بالای هزار نفر میشن ک طبق بیان رسمی تازه
گرچه فک میکنم ک آمار خیلی بیشتر از چیزیه ک میگن البته...وقتی داریم صادر میکنیم اینهمه یعنی خیلی بیشتر از این حرفا پخش شده
- دلیل این حرف تئوری ۲۵۰۰۰ قبرتون بودمحاسبه نکنید ما محاسبه کردیم بهمون گفتن رائفی پور...

یه بار یه مدل سازی شیوع بیماری های واگیردار تو ایران رو دیده بودم. سمت شما کمترین ابتلا رو داشت به خاطر اینکه راه های ارتباطیتون محدود بود و در محاصره کوه ها بودید. حالا دقیق نمیدونم استان شما بود یا نه ولی میدونم حدودای سمت شما بود.ما خیلی گلیم یا چی؟
وسط این همه استان مبتلا عین نگین میدرخشیم![]()