• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چند همسری، آری یا خیر؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadlove
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حالا کجای کلمه‌ی "چندهمسری" جنسیت داره که فقط با دید یه مرد چندتا زن بهش نگاه میکنین؟:))

چون توی ایران زندگی میکنیم، و توی ایران چند همسری مرد ها پذیرفته شده ست چه توی شرع و چه توی اجتماع!....به این دلیل

البته میشه از دید قبایل افریقا و اسیای شرقی هم بررسی بشه !...اونایی که چند همسری خانوم ها تووش رواج داره!

آخرین ویرایش:
من موافق اصل قضیه در شرایط سالم و ترویج فرهنگش نیستم.
اما زنی که تو این جامعه بیمار هنوز از حقوق اولیش نمیتونه دفاع کنه و بهش مثل یه کالا نگاه میشه به جای اینکه به هرچی تن بده و قانون پشتش نباشه
حداقل باازدواج دارای یه سری حقوق میشه که میتونه اونارو مطالبه کنه

چون توی ایران زندگی میکنیم، و توی ایران چند همسری مرد ها پذیرفته شده ست چه توی شرع و چه توی اجتماع!....به این دلیل عزیز جان!.

البته میشه از دید قبایل افریقا و اسیای شرقی هم بررسی بشه !...اونایی که چند همسری خانوم ها تووش رواج داره!

سوال تاپیک پرسیده چندهمسری آری یا خیر نه چند همسری مردان در ایران آری یا خیر.

حرفم اینه که وقتی در مخالفت میاین میگین اگر مردا میتونن زنا هم پس باید بتونن در واقع اصلا با چند همسری مخالفت نکردین با چند همسری انحصاری مردا مخالفت کردین.

به نظر خودم که در صورت اوکی بودن همه افراد مشکلی نداره حالا چه زن چه مرد چه هردو چند همسر و یا حتی رابطه نوع دیگه داشته باشند و به کسی ربط نداره قاعدتا. مشکل اینجاست که یاد گرفتیم هر چیزی خودمون خوشمون نمیاد برای بقیه هم نسخه بپیچیم.

سوال تاپیک پرسیده چندهمسری آری یا خیر نه چند همسری مردان در ایران آری یا خیر.

حرفم اینه که وقتی در مخالفت میاین میگین اگر مردا میتونن زنا هم پس باید بتونن در واقع اصلا با چند همسری مخالفت نکردین با چند همسری انحصاری مردا مخالفت کردین.

به نظر خودم که در صورت اوکی بودن همه افراد مشکلی نداره حالا چه زن چه مرد چه هردو چند همسر و یا حتی رابطه نوع دیگه داشته باشند و به کسی ربط نداره قاعدتا. مشکل اینجاست که یاد گرفتیم هر چیزی خودمون خوشمون نمیاد برای بقیه هم نسخه بپیچیم.

با هر دو مخالفم به همین خاطر پرانتز باز کردم نوشتم استهزاست!....پس قضیه انحصار اینجا برای من آرش منتفیه!

اینکه از نظر اخلاقی و شخصی به کسی ربط نداره یه موضوعه (که واقعا ربط هم نداره به شرطی که تحت هیچ عنوانی به دیگری آسیبی وارد نشه!...) و اینکه آیا از نظر احتماعی پیامد داره یا نه یه موضوع دیگه س ( که به نظرم پیامد هایی رو داره!) و کاملا ربط داره و باید در موردش بحث کرد

و اینکه چون توی ایران زندگی میکنیم حالا فارغ از موضوع کلی تاپیک بهتره به بررسی چند همسری مردان بپردازیم تا زنان....به همین خاطره پَن عزیز !/////البته اصراری هم نیست که در این مورد که من میگم گفت و گو بشه چون من نظر خودمو قبلا دادم و همینم که پست میزارم به خاطر جواب دادنه:)...

من کاری ندارم
زندگی هر کس ب خودش مربوط میشه
ولی ی چیزی
اسم دین و اسلام رو آوردید بزارین ی چیزی بگم
خدا تو قرآن گفته ک مرد می تونه ۴ زن داشته باشه ، در شرایطی ک مجبور نباشه ( مثلا جنگ نباشه یا مثال هوایی ک. زده شد) مرد علنا این حق رو نداره
چون خدا بعدش گفته ک باید با هر چهار همسر ب تساوی برخورد کنه
ک خب همچین چیزی غیر ممکنه
تامام

چن روز پیش از این بحثا بود اخونده برگشت گف اینکه زنا میگن من ک شوهر کردم ب من چه مث اینه که بگی خوب من ک سر کار میرم و حقوق میگیرم بقیه ب من چه
جداا؟؟ مثلا باید ری اکشنت چی باشه!! عخی تو شوهر نداری من شوهر دارم بیا با هم شیر کنیم؟؟ ی شب برا تو ی شب برا من وات د هل اخه:/ شب هفتمم تری سام برید:/

بنظر من برای خانواده هایی که مشکلی باهاش ندارن در صورت رضایت دو طرف،میتونه خوب باشه
مثلا مردی که بین دو همسرش عدالت واقعی و رعایت میکنه ک برای هر کدوم یه اندازه هزینه و محبت میکنه خوبه
اینجوری باعث میشه خیلی از خانم های بیوه خانه دار که خرجی ندارن زندگیشون بهتر بشه
ولی اگه کسی همسر دوم گرفت و به خانواده ی اولش بای داد،باید گفت بویی از شرف و انسانیت نبرده

حالا کجای کلمه‌ی "چندهمسری" جنسیت داره که فقط با دید یه مرد چندتا زن بهش نگاه میکنین؟:))
تا جایی ک من میدونم زنی ک دوتا شوهر داره رو تو اسلام اعدام اینا میکنن:/

در روایات توصیه ای در این مورد نشده :-"
تو دینی ی چیزی خوندیم اسمش قوانین تنظیم کننده اینا بود بعدم ک گفته عدالت باید رعایت شه هفته م ۷ روزه ی روز اضافی میاد این پبشنهاد من بود دگ:))

Back
بالا