- نام مرکز سمپاد
- خداحافظ فرزانگان
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
عزیزان به خدا استفهام انکاریه
به خدا می دونم چیه
تیکه زدم
بیخیال!

به خدا می دونم چیه
تیکه زدم
بیخیال!

داری دروغ میگیعزیزان به خدا استفهام انکاریه
به خدا می دونم چیه
تیکه زدم
بیخیال!
![]()

برو بالاتر جوهر کیلو چند😎😎😎@azymandias پرسید قصاص چیه تا نشون بده از قوانین سر در نمیاره و به این شکل خودشو از محاکمه به علت ریختن جوهر تو چایی معاونش تبرئه کنه هرچند قاضی به این سادگیا زیر بار نمیره
خدایی چی میگم؟؟؟

حاجی برگامروز ۱۸ ام تیر ماه سال ۱۳۹۸
خانواده ای که ساکن شهرری بودند به کلانتری ۱۰۰ ملت مراجعه میکنند و میگویند که پسرشان ۳ روز است که ناپدید شده است و خبری از او ندارند
آنها نمیدانستند که پسراشان آخرین بار با چه کسی بوده و کجا رفته
چند روز پس از جستجو های پلیس ، جنازه ای سوزانده شده در کنار جاده ساوه پیدا شد
پلیس شک داشت که احتمالا این جنازه مربوط به پسر این خانواده باشد
قاتل کار خود را خوب بلد بود ، با سوزاندن جنازه تقریبا سرنخی برای پلیس نبود که پیدایش کنند
پس از آزمایشات سخت DNA از خانواده مقتول و جنازه پلیس متوجه شد که دقیقا این جنازه مربوط به همان پسر است
با بررسی های شماره موبایل مقتول ، پلیس متوجه میشود که موبایل مقتول آخرین بار در حوالی مولوی
خاموش شده است
پلیس این موضوع را به خانواده مقتول اطلاع میدهد و با شنیدن این خبر برادر مقتول میگوید که برادرش در آن حوالی یک دوست داشته
دوست مقتول کسی نبود جز @شیطان رجیم
مقتول با @شیطان رجیم سالیان زیادی بود که رفیق هم بودند و رابطه ای بسیار صمیمی باهم داشتند
بنظر نمیرسید که این قتل کار او باشد ، اما خب با توجه به شواهد تا حدودی او را مجرم میدانستند
پلیس سریع دست به کار شد و به منزل متهم رفتند ، هیچکس نبود و کسی از او خبری نداشت
اداره آگاهی با استعلام از اداره راهنمایی و رانندگی شماره پلاکی که به نام @شیطان رجیم بود را پیدا کردند و او را تعقیب میکردند
چیزی نگذشت که @شیطان رجیم با خودروی پراید سفید در حوالی کرمان توسط دوربین های کنترل سرعت رویت شد
@شیطان رجیم دستگیر شد و به تهران منتقل شد
او در اوایل اعترافات خود ، خود را بی گناه میدانست و ادعا میکرد که از مقتول خبری نداشته است و او را مدتی هست که ندیده است
اما پلیس استعلام شماره موبایل اورا داشت ، آخرین تماس مقتول با @شیطان رجیم بود
بالاخره پس از چندین روز @شیطان رجیم به قتل خود اعتراف کرد
او در اعترافات خود میگفت : (( مقتول مبلغ ۲۰۰ هزار تومن به من بدهکار بود ، من شدیدا به آن پول احتیاج داشتم و هرچقدر از او درخواست میکردم که پولم را پس بدهد پس نمیداد، با او تماس گرفتم و به او گفتم که میخواهم ببینمش ، اورا به خانه ام کشاندم و با چند ضربه چاقو اورا به قتل رساندم ، بعد قتل برای اینکه ردی از خودم نذارم ، جنازه اورا سوزاندم و در کنار جاده ، جایی که هیچ دوربینی نبود رها کردم))
دادگاه این پرونده قتل هولناک هنوز برگذار نشده است و پس از جلسه دادگاه حکم قاتل صادر و اجرا خواهد شد .
داداش حلالم کن![]()
👍
Observer_404:
"بسته تحویل داده شد. آمادهی خروج باشید."
چشمهای @شیطان رجیم تنگ شد. توی تاریکی، نگاهش رو به @Tanin-T و @*100RA* دوخت.Observer_404:
"همه چیز طبق برنامهست. ولی یکی داره اطلاعات لو میده."
لبخند کجی زد.Observer_404
"ما دوباره فعال شدیم. آماده باش."