من این رو نمیدونم ولی اگر قرار باشه بدونیم ثمر زندگی و زجری که کشیدیم چیه توی آینده میفهمیم.سوال اولم رو جواب ندادی ولی چرا به ما ربطی نداره؟ طبیعتا وقتی تو دنیا قراره زندگی نه چندان خوشایندی رو تجربه کنیم حق داریم بدونیم چرا وجود داریم و چرا داریم سختی می کشیم
درسته ولی اون یکی هم براش جالبه میتونه برگرده یه چیزای کمی پیدا کنه.خب درسته یکی مثلا میگه بهمون ربطی نداشت و براش این مسئله جالب نیست که بدونه چرا
ولی واسه یکی جالبه که بدونه چرا:)
مثلا خودم میخوام بدونم که اصن چرا افریده شدم، چرا ی موجودی به اسم خدا وجود داره که بهش میگن خدا
سر رشته خدا چیه
خدا برای اولین بار توسط کی معرفی شد
چرا
چجوری
و اصن چرا میگن خدا افرینندست
چیزی که اصلا در موردش هیچ سند و مدرک خاصی هم وجود نداره خب
وا خب وقتی میگن همه چیز رو میدونهدرسته ولی اون یکی هم براش جالبه میتونه برگرده یه چیزای کمی پیدا کنه.
ولی توقع نداریکه خدا خودش بیاد بگه؟

🤣 🤣 🤣ولی خدا هم حق بر گردن ما داره، همینکه مارو ساخته خودش خیلیه، میتونست اصلا مارو نسازه و اصلا وجود نداشتیم.
وقتش برسه میگه خودش.وا خب وقتی میگن همه چیز رو میدونه
از اون طرف هم انسان توانایی اینکه بدونه موضوع چیه رو نداره
پس کی بیاد بگه/:
این چه استدلالیه/:وقتش برسه میگه خودش.
داداش.این چه استدلالیه/:
صبر کنی که وقتش برسه مثل اینه:
یکی مریض بشه، سرطان بگیره بعد ببرنش دکتر
دکتر هم بگه وقتش که برسه خودش میمیره دیگه
حالا چه من درمانش کنم چه نکنم/:
دلیل منطقی بیار این حتی دلیل هم نیست چه برسه به منطقی بودنش خب
وقتش کیه خب؟داداش.
خدا به وقتش که معلومه میاد پرده از حقیقت بر می داره.
مثالت ربطی نداشت.
بحث جان آدم چیز ناچیزیه درمقابل این.
و اصلا ما کاری هم نمیتونم کنیم؟ میتونیم؟ الان از حقیقت پشت همه اینها خبر داشته باشیم چه میشه کرد؟ هیچی
وقتش حتی بعد از مرگ نیست.وقتش کیه خب؟
بعد مرگ؟
چرا قبلش نمیگه؟
یکم بنظرت عجیب نیست؟وقتش حتی بعد از مرگ نیست.
بعد از قیامت و حسابرسیای که شد اون موقع همه حقیقت گفته میشه وبعد از مرگِ مرگ
الان نمیگه چون میخواد آدمهارو فیلتر کنه.
هر کسی هم که خلاف ما حرف زد چه اشتباه چه درستهر تاپیکی بالا آورد یکجوری ادامه بدیم که با هفت جد و آبادش پشیمون بشه از بالا آوردنش D: D:
خب این کارو داره میکنه تا آدمها فیلتر شن.یکم بنظرت عجیب نیست؟
یکی هست
که وجودش در ابهامه
چجوری رفع ابهام میکنه؟
میگه شما نمیتوانید منو بفهمید؟
خب این یکم بهونه نیست؟
مثل اینه که من بگم من فرستاده خدام توی هنر ولی شما درک نمیکنید عظمت هنر های منو
تازه مثال من منطقی تره
چون خودم (به قول شما البته) نیومدم چیزی توی وجودت بذارم که دلت بخاد درک کنی که هنر من چیه
به قول معروف
باید استدلال قابل رد بیاره
یعنی در شرایط الان درست باشه ولی ممکن باشه شرایط محالی باشه که غلط باشه
ولی این که تو میگی هر اتفاقی بیوفته میگه آره شما نفهمید وگرنه همه چیز من درست و روی حساب کتابه

خارج از شوخی۲. مهمترین اصل در برهان فطرت، احساس نیاز و ناتوانی هست که این احساس، به خاطر غفلت همیشگی نیست و در مواقع وحشتناک در انسان، بروز پیدا میکنه، وقتی موجودی وابسته و نیازمند برای بقای خودش، احساس نیاز به یک قدرت برتر میکنه، پس وجود خودش هم از اول از خودش نبوده، یعنی اگه وجودش مستقله، پس چرا الان احساس خطر میکنه؟ پس وجودش مستقل نیست و یه موجود برتر و بی نیاز، اونو به وجود آورده و بقا اون موجود رو حفظ میکنه.
بی نهایتکتاب درسی شاید نتونه کل سوالات رو جواب بده
دوره بی نهایت رو پیشنهاد میکنم واسه افرادی که واقعا دنبال حقیقت هستن، رایگانه، جایزه داره و جدا از محتوا یه بخش پشتیبان برای سوالات هم داره.

علم رو به زبان انگلیسی تشبیه کردم. انگلیسی یه چیز کاربردی و مورد نیازه مثل علم.این قسمت رو نفهمیدم
دکتر وقتی یه اثبات دقیقتر، بهتر و مطمئن تر میاد، چیزهای قبلی میتونن تغییر کنن.خب مهندس از کجا میفهمی که یکیشون درسته؟ اگه آقای آلفا اثبات کنه که کل مجموعه جواب درستن چی؟ فلسفست دیگه؟ فلسفه هم مکتب محوره,نه؟

دنبالش هم رفتی؟ چقدر؟چیزی که اصلا در موردش هیچ سند و مدرک خاصی هم وجود نداره خب

قرآن تغییر نکرده. به نحو های متفاوت تفسیرش میکنن و کسی که ندونه یا تحقیق نکنه یا ...، نمیتونه تفسیر درست رو از غلط تشخیص بده.همه چیز از جمله قرآن و همه حرف ها طی زمان تغییر کردن تا هر کسی که بر بقیه حکومت میکنه خودش سود کنه.
قوانین خوب و مورد نیازن ولی به نظرم یه فرق اساسی با دین داره.اما حالا، حکومت های یکپارچه در جهان به وجود اومدن، قوانین درست شدن، و دیگه نیازی به اون دین قدیم نیست.