- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی1
- شهر
- ی جای ایران
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
امدنبالش هم رفتی؟ چقدر؟
اونقدر که بخوام بگم خیلی جدی دنبالش بودم نه
در حد همینکه برم ویکی بخونم یا برم یکم کتابای مذهبی در مورد ظهور و اینارو بخونم فقط
امدنبالش هم رفتی؟ چقدر؟

یکی رو توی یوتیوب دیدم میگفت ۱۰ سال تمام ادیان رو رفته تا ته خونده و مطالعه کرده و بعد تصمیم گرفته. اطلاعاتش هم کامل بود خداییشام
اونقدر که بخوام بگم خیلی جدی دنبالش بودم نه
در حد همینکه برم ویکی بخونم یا برم یکم کتابای مذهبی در مورد ظهور و اینارو بخونم فقط
اوکیه منم موافقمیکی رو توی یوتیوب دیدم میگفت ۱۰ سال تمام ادیان رو رفته تا ته خونده و مطالعه کرده و بعد تصمیم گرفته. اطلاعاتش هم کامل بود خداییش
الان که نمیشه ولی اگه کنجکاوی واقعا، بعد کنکور دنبالش برو حتما. (خودمم نرفتم و اگه بیای با هم دنبالش بریم خوشحال میشم)
از کجا می دونی اگر مارو نمی ساخت و هیچی بودیم بدتر بود؟ ما انتخاب نکردیم که به دنیا بیایم و "خدا" مارو بسازه پس حقی هم بر گردن مون ندارهولی خدا هم حق بر گردن ما داره، همینکه مارو ساخته خودش خیلیه، میتونست اصلا مارو نسازه و اصلا وجود نداشتیم.
یعنی هیچی نبودیم.
راه باز جاده دراز.از کجا می دونی اگر مارو نمی ساخت و هیچی بودیم بدتر بود؟ ما انتخاب نکردیم که به دنیا بیایم و "خدا" مارو بسازه پس حقی هم بر گردن مون نداره
خب چرا اصلا باید انسان هارو به وجود بیاره که بعد بخواد فیلتر شون کنه؟ چه سودی براش داره؟ اگه واقعا خدا اینقدر تواناست چه نیازی داشته که آدما رو بسازه که بعدا آدما بهش ایمان بیارن و عبادتش کنن؟خب این کارو داره میکنه تا آدمها فیلتر شن.
وگرنه اگه بخواد میتونه خودشو نشون بده.
خب اینو نمیدونیم.خب چرا اصلا باید انسان هارو به وجود بیاره که بعد بخواد فیلتر شون کنه؟ چه سودی براش داره؟ اگه واقعا خدا اینقدر تواناست چه نیازی داشته که آدما رو بسازه که بعدا آدما بهش ایمان بیارن و عبادتش کنن؟
سلامخب چرا اصلا باید انسان هارو به وجود بیاره که بعد بخواد فیلتر شون کنه؟ چه سودی براش داره؟ اگه واقعا خدا اینقدر تواناست چه نیازی داشته که آدما رو بسازه که بعدا آدما بهش ایمان بیارن و عبادتش کنن؟
این رو درست گفتی.سلام
نمیدونم چطوری توضیح بدم
ولی طبق چیزی که خوندم درواقع گفته شده که اون نیازی نداره به عبادات ما
اینو منم تو کتاب پیام هشتم یا هفتم خوندم ولی خودت با عقل خودت بسنج..اگه نیازی نداره به عبادت ما پس چرا گفته عبادت کنین منو؟سلام
نمیدونم چطوری توضیح بدم
ولی طبق چیزی که خوندم درواقع گفته شده که اون نیازی نداره به عبادات ما
تا آدمهارو فیلتر کنهاینو منم تو کتاب پیام هشتم یا هفتم خوندم ولی خودت با عقل خودت بسنج..اگه نیازی نداره به عبادت ما پس چرا گفته عبادت کنین منو؟
اینو خودم مطمئن نیستماینو منم تو کتاب پیام هشتم یا هفتم خوندم ولی خودت با عقل خودت بسنج..اگه نیازی نداره به عبادت ما پس چرا گفته عبادت کنین منو؟
یه دلیلی دارهاینو خودم مطمئن نیستم
شاید کارای ما مثل بازیه براش نه؟فقط نگاه میکنه که ما چه میکنیم
خب تو از اینکه بازیچه خدا شدی خوشحالی؟ از اینکه انگار موش آزمایشگاهی خدا شدی که خدا ببینه کیا ایمان میارن و کیا نمیارن راضی ای؟ از اینکه تو زندگیت سختی بکشی تا خدا امتحانت کنه خوشحالی که بعدش بری عبادتش هم بکنی؟اینو خودم مطمئن نیستم
شاید کارای ما مثل بازیه براش نه؟فقط نگاه میکنه که ما چه میکنیم
وقتیکه بعدش تا ابد راحتی باشه آره چراکه نه.خب تو از اینکه بازیچه خدا شدی خوشحالی؟ از اینکه انگار موش آزمایشگاهی خدا شدی که خدا ببینه کیا ایمان میارن و کیا نمیارن راضی ای؟ از اینکه تو زندگیت سختی بکشی تا خدا امتحانت کنه خوشحالی که بعدش بری عبادتش هم بکنی؟
خب از کجا مطمئنی که بهشت اصلا وجود داره؟وقتیکه بعدش تا ابد راحتی باشه آره چراکه نه.
حتی اگه تا یه مدتی نزدیک به بینهایت هم زجر بکشم ولی بعدش توی بهشت باشم آره.
چونکه خدا وجود دارهخب از کجا مطمئنی که بهشت اصلا وجود داره؟

آرمان اولا ممنون که بیشتر توضیح دادیدکتر وقتی یه اثبات دقیقتر، بهتر و مطمئن تر میاد، چیزهای قبلی میتونن تغییر کنن.
برای بحث مکتب محور بودن هم بذار یه مثال بزنم. اولین اشاره به اتم رو همون طور که میدونیم یه فیلسوف در زمان ارسطو انجام شد. ولی هیچ کدوم از مردم زیادی قبولش نکردن. نه چون که اشتباه بود و به شدت از علم دور بود. به خاطر اینکه ما انسان ها اون موقع هنوز نمیتونستیم تشخیص بدیم.
الان هم همینه. مثلا مکتب های مختلف میگن انسان اختیار داره یا نداره (یا یه چیزی بین این دو). و جفتشون هم استدلال قوی دارن. این یعنی شواهد و استدلال ها هنوز به حدی از قاطعیت نرسیدن که روش اجماع بشه.