Fall کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 139 امتیاز 3,459 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه پزشکی روز شنبه ساعت 23:42 #10,781 به نقل از Itslyra : در عین خاکساری اگر تندیی کنیم با چشم سازگار بود توتیای ما کلیک کنید تا باز شود... اوّل اسم کسی یخ زده بر روی لبم برف میبارد و دنیام سیاه است، شبم!
به نقل از Itslyra : در عین خاکساری اگر تندیی کنیم با چشم سازگار بود توتیای ما کلیک کنید تا باز شود... اوّل اسم کسی یخ زده بر روی لبم برف میبارد و دنیام سیاه است، شبم!
moocoem Fatemeh فارغالتحصیل ارسالها 225 امتیاز 2,289 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بروجن سال فارغ التحصیلی 1404 دیروز در 12:53 #10,782 به نقل از Fall : اوّل اسم کسی یخ زده بر روی لبم برف میبارد و دنیام سیاه است، شبم! کلیک کنید تا باز شود... من آن ماهم که اندر لامکانم مجو بیرون مرا در عین جانم
به نقل از Fall : اوّل اسم کسی یخ زده بر روی لبم برف میبارد و دنیام سیاه است، شبم! کلیک کنید تا باز شود... من آن ماهم که اندر لامکانم مجو بیرون مرا در عین جانم
Shadmehr کاربر فوقفعال ارسالها 111 امتیاز 1,103 نام مرکز سمپاد شهید صدوقی شهر کرمان-یزد سال فارغ التحصیلی 1407 امروز در 08:26 #10,783 به نقل از moocoem : من آن ماهم که اندر لامکانم مجو بیرون مرا در عین جانم کلیک کنید تا باز شود... منم من؛ میهمان هرشبت لولیوشی مغموم منم من؛ سنگ تیپاخوردهای رنجور منم دشنام پست آفرینش نغمه ناجور بیا بگشای در بگشای دلتنگم - استاد اخوان ثالث
به نقل از moocoem : من آن ماهم که اندر لامکانم مجو بیرون مرا در عین جانم کلیک کنید تا باز شود... منم من؛ میهمان هرشبت لولیوشی مغموم منم من؛ سنگ تیپاخوردهای رنجور منم دشنام پست آفرینش نغمه ناجور بیا بگشای در بگشای دلتنگم - استاد اخوان ثالث