Ali pasha کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 736 امتیاز 37,927 نام مرکز سمپاد شهید رجایی اسلامشهر شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1390 دانشگاه پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران رشته دانشگاه مهندسی شیمی تلگرام اینستاگرام 2025/6/3 #3,541 چو در دست است رودی خوش، بزن مطرب سرودی خوش که دستافشان غزل خوانیم و پاکوبان سر اندازیم
KOURO$H 🤙😉 حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 477 امتیاز 3,820 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی ۲ شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1401 رشته دانشگاه Physics روز جمعه ساعت 04:14 #3,542 دور دلم دیوار نیست، انکار من دشوار نیست اصلا منی در کار نیست، امن ام حصارت نیستم
طوطو اقامت دائم تورتوگا عضو مدیران انجمن حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 1,494 امتیاز 26,517 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1400 دانشگاه تبریز رشته دانشگاه ژنتیک دیروز در 11:44 #3,543 یاد بعضی نفرات روشنم می دارد. قوتم می بخشد، راه می اندازد، و اجاق ِکهن ِسردِ سرایم گرم می آید از گرمی ِعالی دم شان. نام بعضی نفرات رزق روحم شده است. وقت هر دل تنگی سوی شان دارم دست جراتم می بخشد روشنم می دارد.
یاد بعضی نفرات روشنم می دارد. قوتم می بخشد، راه می اندازد، و اجاق ِکهن ِسردِ سرایم گرم می آید از گرمی ِعالی دم شان. نام بعضی نفرات رزق روحم شده است. وقت هر دل تنگی سوی شان دارم دست جراتم می بخشد روشنم می دارد.