• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خودکشی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lonelygirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خودکشی !

به نقل از Rmin1272 :
اگه به خدا اعتقاد نداشتيم چيكار كنيم؟
و یا حتی اگر ب خدا اعتقاد داشتی اما از او بخاری بلند نمیشد برای شرایطت..و چیزهایی ب نام مصلحت هم تو را آرام نمیکرد

دوستان تاپیک کاملا داره ب سمت اعتقادی میره.ب نظرم یا بحث روانشناسی بشه یا بره اعتقادی

پس كسي نميتونه هيچ راهي پيدا كنه تا فرد رو منصرف كنه! يه فرد بي هدف بي انگيزه و نااميد ك به خدا اعتقادي هم نداره!

به نظرم بيشتر كسايي كه به فكر خودكشي ميفتن به خاطر اينه كه به زندگي يك ديد انتزاعي دارند،نمي تونن لمسش كنن شايدم نميخوان لمسش كنن،بياين از امروز از يك زاويه ديگه به زندگي نگاه كنيد،ديدتون رو باز كنيد و ميبينيد بعد از اون انگار كل عالم دارن باهاتون صحبت ميكنند(اين حرفايي كه ميزنم شعار نيست تا حالا براي خودم پيش اومده كه از مشكلاتم فارغ شدم و بعد از اون تنها صداي طبيعت تو گوشم بود واقعا جهان فوق العاده ايه!) و اينم بدونين كه مهم نيست چقدر بقيه شما رو عجيب بدونن اين مهمه كه از زندگي لذت ببرين :)

چرا باید دوست ِ هم سن ِ من به خودکشی فکر کنه آخه ؟؟
وقتی آدم هیچ امیدی برا زندگی نداره ... وقتی از همه طرف به مشکل برمیخوره ... بعد دوس داره یه جوری بمیره ... یعنی اون دنیا بهتره ؟
با خودکشی که اون دنیارو هم واسه خودمون جهنم میکنیم ...
ولی همه میگن ناامید نباش از زندگی !! چطور آخه ؟ چه کار باید کرد واقعا ؟

× اگه سوالام تکراری بود و قبلا در این باره صحبت شده بگین صفحه شو لطفا :-"

به نقل از ! nazila ! :
ولی همه میگن ناامید نباش از زندگی !! چطور آخه ؟ چه کار باید کرد واقعا ؟
وقتي ناراحتي به موضوعي كه ناراحتت كرده فكر نكن يا اينكه اگه نميتوني علت ناراحتي رو يك كاغذ بنويس وبعد از اون زندگيتو بدون اين ناراحتي ها تصور كن اون وقته كه ميتوني ويژگي هاي يك زندگي ايده آل از نظر خودتو رسم كني و سعي كن دنياي اطرافتو به اين عالم ايده آل نزديك كني!

خودکشی دو حالت داره:
یا فرد چند وقته داره حس میکنه که زندگیش بی معنا شده
یا یک دفه یه فشار روحی بش وارد میشه...مثلا یدفه یکی از بستگانش فوت میکنه یا یدفه خبر بد میشنوه و امثالهم!
تو مورد اول خیلی راحت با تغییر شرایط و دیدگاه(از طرف بستگان) میشه مانع خودکشی شد
دومیو نمیدونم ;D

به نقل از Io :
وقتي ناراحتي به موضوعي كه ناراحتت كرده فكر نكن يا اينكه اگه نميتوني علت ناراحتي رو يك كاغذ بنويس وبعد از اون زندگيتو بدون اين ناراحتي ها تصور كن اون وقته كه ميتوني ويژگي هاي يك زندگي ايده آل از نظر خودتو رسم كني و سعي كن دنياي اطرافتو به اين عالم ايده آل نزديك كني!
آخه به همين راحتي نيست ... فراموش كردن بعضي چيزا خيلي سخته دور انداختن بعضي چيزا هم از زندگي غير ممكنه ... نمي شه انقد ساده گذشت.... حتي تصور زندگي ايده ال هم مشكله وقته برات اصلا وجود نداره وتعريف نشدست
به نقل از MeLiK :
خودکشی دو حالت داره:
یا فرد چند وقته داره حس میکنه که زندگیش بی معنا شده
یا یک دفه یه فشار روحی بش وارد میشه...مثلا یدفه یکی از بستگانش فوت میکنه یا یدفه خبر بد میشنوه و امثالهم!
تو مورد اول خیلی راحت با تغییر شرایط و دیدگاه(از طرف بستگان) میشه مانع خودکشی شد
دومیو نمیدونم ;D
انقد كلي نمي شه دسته بندي كرد .... وقتي حتي حس اون طرف مقابل رو نمي توني تصور كني نمي توني دركش كني و بگي همه ي كاراش از رو احساسه ... گاهي پشت اين احساسا كلي تفكره .... تغيير دادنش هم ساده نيست شايد نياز به يه چيز خاص داشته باشه كه حداقل بعضي چيزا رو عوض كنه مثلا حس اون شخصو ...

خوشا اگر نه رها زیستن
مردن به رهایی!

+دوستان نقل قول نزنید و نصیحت نکنید خواهشا.هر کی نظر خودشو داره.من نه عاشق شکست خوردم نه ترسو نه احمق نه روانی.صرفن عقاید خودمو دارم.
+با تشکر :)

.

فکر کنم تو این تاپیک صدها بار به یک نتیجه ی یکسان رسیدن همه بعد یک دسته جدید اومدن دوباره به اون نتیجه رسیدن...
صفحات15 تا20 را مطالعه کنید عین همین بحثا اینجاست!

Back
بالا