• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خودکشی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lonelygirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خودکشی !

روزمرگی عادت تکرار تکرار وبازم تکرار!! بی اعتقادی منظورم صرفا یه دین مشخص نیست!! هر جور ادمیم که باشی باید به یه چیزی باور داشته باشی حالا خداپرست باشی به خدا شیطان پرست باشی به شیطان ;D!!! ادما ساخته شدن واسه باور داشتن دوست داشتن اعتقاد داشتن وقتی هیچ کدوم از اینا رو نداشته باشی خودکشی خیلیم فکر بدی نیس!! از بین تموم ادما ادمای سرگردونو تنها که به خودشونم ایمان ندارنو واقعا نفهمیدن واسه چی زندگی میکنیم میل بیشتری به خودکشی دارن!! :(

به نظر من اگه حتي احتمال بدي حتي يه نفرم بهت احتياج داره(مهم نيس كي باشه حتي يه بچه 1 ساله) خود كشي واست كار درستي نيس.
من به خودكشي فك كردم اما واسه همين دليل خودكشي نكردم

بین ما و خودکشی نهایتا دو مانع است
1-ترس
2-امیدی ک ب سختی دل میکند از ما!

اگه تونستین این دوتا رو بزنین کنار ب سعادت میرسین...اگه نه بمونین تو این دنیا کنار هم بپوسیم :))

به نقل از Eh$an :
هر کسی استقلال فکری داره و میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره. هیچکس حق نداره فردِ دیگه ای رو محکوم به زندگی یا مرگ کنه
اینو کاملا قبول دارم که خیلی از اقدامهای به خودکشی، از روی احساس شدید لحظه ایه ولی همه شون اینطور نیستن
من خودم با خودکشی مخالفم ولی به خودم حق نمیدم تفکّر یه کسی که با جرئت تمام، خودکشی کرده و از مهمترین چیزی که توی فکر ماست (حفظ حیات) گذشته رو مسخره کنم و اون آدمو احمق فرض کنم
هیچ وقت توقع نداشته باشید که بتونید این افراد رو درک کنید. ما که نمیتونیم طرز فکرهای نزدیک به همِ همدیگه رو درک کنیم، چطور توقع درکِ عقاید و اصول فکری کسی رو داریم که هیچ چهار چوب ذهنی مشترکی باهاش نداریم؟
همین آدما توی دلشون میگن: چطور میشه بقیه ی آدما همچین ذهنیتِ مثبت و قابلِ ادامه ای از زندگی توی ذهنشون دارن!
من به هیچ سمتی جبهه نمیگیرم ولی میدونم و میپذیرم که کسانی هستند که هیچ علاقه ای به خودکشی ندارن و اونو یه کار بیهوده میدونن. و کسانِ دیگری هم هستند که همین نظر رو به زندگی دارن و اکثریت مردم نمیتونن درکشون کنن!
بله همه ي اينا درست.
مشكل اينه كه گاهي همونايي كه ميگن احمقانه ترين كار ممكنه ، به جايي ميرسن كه تنها راه رو خودكشي ميدونن.
حتما مشكلي هست كه انقد آمارش بالا رفته.

درمورد خودکشی فقط میشه گفت:

باید خیلی دل و جرات داشت خــــــــیلی :-s :|

كاشكي تو ايرانم ازين انجمنا يا سازمانا بود كه اگر مي خواستي خودكشي كني كمكت مي كردن
خوب واقعا بعضي وقتا راهي نيست جز خودكشي اگر هم باشه نمي توني تحملش كني
من روي اين موضوع خيلي فكر كردم به همه چيز حتي به آخر و عاقبتش توي اون دنيا ولي واقعا راهي جز اين پيدا نكردم دليلي هم ديگه براي زنده موندن نمي بينم .....

خودکشی شجاعت نیست
ترکیبی از فرار و حماقته
انسان شجاع وای میسه مبارزه میکنه نه فرار از مشکلات
خودکشی بدترین راهه به جای راه حل پاک کرذن صورت مسئله است
درواقع بدترین راهه
یه جمله هست ک معلممون میگه تیزهوش وقتی به یه بن بست میرسه راه جدید پیدا میکنه
اره شما هم اگه تیزهوشای مملکتید باید راه پیدا کنید نه راه فرار

من كه نگفتم شجاعم ...نگفتم راهي نيست هميشه هزارتا راه هست ولي نمي توني تحملشون كني...با چي مبارزه كنم ؟ با خودم ؟ مشكل خودمم نه كسي ديگه !

هر کی میخواد خودکشی کنه کمکش میکنم راه های زیادی هست برای خودکشی
سعی کنید راهیو انتخاب کنید که درجا راحتتون کنه
یک وقت نرید از 3 طبقه خودتون رو بندازید پایین
بعد فلج شید و تا آخر عمر بدبخت

Back
بالا