- نام مرکز سمپاد
- هاگوارتز
- شهر
- Never land
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
دوستان راجع به بورسیه های ارتش و وزارت دفاع خبری دارین؟
چه خبری؟دوستان راجع به بورسیه های ارتش و وزارت دفاع خبری دارین؟
اینکه چطوریه شرایطشون کلا هیچی دربارشون نمیدونم و چیزی هم پیدا نمیکنم-چه خبری؟
سلام خوبی ؟سلام دوستان
میدونم هنوز رتبهها نیومده ولی من سوال داشتم
به نظرتون چجوری بفهمیم که به کدوم رشته علاقه داریم تو گروه تجربی؟ من از اول نظرم رو پزشکی بود ولی الان خیلی شک کردم. بین پزشکی و دندون. یا اصلا رشته های ديگه مثل فیزیو و بیوتک(ناپیوسته)
سلام. خیلی از این رشته ها رو تا حدودی میتونی درک کنی.سلام دوستان
میدونم هنوز رتبهها نیومده ولی من سوال داشتم
به نظرتون چجوری بفهمیم که به کدوم رشته علاقه داریم تو گروه تجربی؟ من از اول نظرم رو پزشکی بود ولی الان خیلی شک کردم. بین پزشکی و دندون. یا اصلا رشته های ديگه مثل فیزیو و بیوتک(ناپیوسته)
همه روزانه ها خوابگاه دارن فک کنم. فقط مینویسه عدم تعهد که اگه خوابگاه، پر بود و جا نبود خودش رو تبرئه کرده باشه.دوستان بین
زیست شناسی سلولی مولکولی (ژنتیک) سراج تبریز
و
مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی ارومیه (روزانه_فاقد خوابگاه)
کودوم؟
از لحاظ هزینه ای یکین تقریبا چون ارومیه خوابگاه نداره مجبورم یه واحد کوچولو اجاره کنم
تبریز هم شهریه دانشگاه داره
نه جلوی کد رشته نوشته فاقد خوابگاههمه روزانه ها خوابگاه دارن فک کنم. فقط مینویسه عدم تعهد که اگه خوابگاه، پر بود و جا نبود خودش رو تبرئه کرده باشه.
راجب مهندسی شیمی اصلا اطلاعاتی ندارم ولی راجب ژنتیک، اینو بدون که تو ارشد دکترا گرایش های جالبی از سمت وزارت بهداشت داره مثل ژنتیک پزشکی که بازار کارش تو ایران هم قابل قبوله. درصد مهاجرت فارغ التحصیلهای این رشته به شدت بالاست و حتی تو خود دانشگاه ما از هر ده تا دانشجوی ارشد، حداقل ۳ـ۴ تاشون میرن و اینجا نمیمونن. اینم درنظر بگیر که اکثر همکلاسی هات قراره تو این فاز باشن.
تو شیمی نمیدونم وضعیت چطوره و چه گرایش هایی داره ، باید با یه مهندسی شیمی صحبت کنی.
میخوای دوباره کنکور بدی؟ یا قصد داری ادامه تحصیل بدیدوستان بین
زیست شناسی سلولی مولکولی (ژنتیک) سراج تبریز
و
مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی ارومیه (روزانه_فاقد خوابگاه)
کودوم؟
از لحاظ هزینه ای یکین تقریبا چون ارومیه خوابگاه نداره مجبورم یه واحد کوچولو اجاره کنم
تبریز هم شهریه دانشگاه داره
اولین باره کنکور میدممیخوای دوباره کنکور بدی؟ یا قصد داری ادامه تحصیل بدی
علوم پزشکی علاقه نداری؟
مطمعنی؟ دانشگاه آزاد های آذربایجان شرقی احتمالا بیاریاولین باره کنکور میدم
علوم پزشکی نمیارم کلا بیارم هم شهرای خیلی دور افتاده میوفتم نمیخوام
خب الان مثلا آزاد شبستر به چه دردم میخوره؟مطمعنی؟ دانشگاه آزاد های آذربایجان شرقی احتمالا بیاری
راجب پیراپزشکی ها و علوم پایه ها حتما تحقیق کن و ببین کدوم باتوجه به شرایط خانواده ات ارجحیت داره. من نمیتونستم شهر دیگه انتخاب کنم برم بنابراین مجبور بودم فقط از تبریز رشته هایی رو انتخاب کنم ... اما من با توجه به شناختی که از خودم و رشته ها کسب کرده بودم ، قطعی نظرم بر این بود که علوم پایه از دانشگاه تبریز بخونم نه مثلا رشته هایی که از پیرا میاوردم (مثل علوم آزمایشگاهی، مامایی، دامپزشکی، هوشبری و غیره.) نظرمم رو دانشگاه سراسری بود تا آزاد، به خاطر هزینه مالی.خب الان مثلا آزاد شبستر به چه دردم میخوره؟
شهریه دانشگاه + هزینه خوابگاه + هزینه زندگی میزنه ماهی ۱۰۰ تومن میشه (تو شهرستانای آ.ش فقط مراغه و سراب علوم پایه دارن اونا هم سراسری ان)
ترمی تهش ۵۰ میدم تبریز میخونم دیگه چه کاریه
ببین علاقه شخصی من علوم پایه هست قطعاراجب پیراپزشکی ها و علوم پایه ها حتما تحقیق کن و ببین کدوم باتوجه به شرایط خانواده ات ارجحیت داره. من نمیتونستم شهر دیگه انتخاب کنم برم بنابراین مجبور بودم فقط از تبریز رشته هایی رو انتخاب کنم ... اما من با توجه به شناختی که از خودم و رشته ها کسب کرده بودم ، قطعی نظرم بر این بود که علوم پایه از دانشگاه تبریز بخونم نه مثلا رشته هایی که از پیرا میاوردم (مثل علوم آزمایشگاهی، مامایی، دامپزشکی، هوشبری و غیره.) نظرمم رو دانشگاه سراسری بود تا آزاد، به خاطر هزینه مالی.
آره دیگه میزنم اونارمراجب این حتما فکر کن که اگه علوم پایه زدی قبلش کلی تحقیق کرده باشی که واقعا نمیخوای تو حوزه علوم پزشکی و کارهای بیمارستانی فعالیت کنی. شبانه های دانشگاه های خوب رو هم از نظر من بزن، ارجحیت داره به آزاد و غیر انتفاعی. از نظر مالی هم بهتره.
اتفاقا این دوتا رو از اون لیست برداشتماگه رتبه ات تو رنج خیلی بالایی عه یه نگاهی به این دفترچه بدون آزمون از روزانه ها هم بکن. دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یه سری رشته ها رو به شکل روزانه بعضی دانشگاه ها برمیدارن و شهریه ندارن. واسه دانشگاه آزاد رو هم نگاه کن.
آره غیر انتفاعی تو تبریز زیاده دانگشاه خوبیه اونطور که من تحقیق کردماون سراج که گفتی غیر انتفاعی هس؟ حقیقا اگه قراره علوم پایه بخونی بهتره یه دانشگاه خوب باشه حالا زیست نشد شیمی یا اصن ریاضی یا هرچی. تو دانشگاه های بزرگ آدما و مسیرایی پیدا میکنی که حتی فکرش تو دوران دبیرستان برات قفل بود پس دانشگاه برای تو که فرقی نداره از علوم پایه چی بخونی خیلی مهمتره تا رشته.
هیچ انگیزه ای برای پشت موندن ندارمیکی هم به پشت موندن مجدد هم فکر کن و قطعی راجبش تصمیم بگیر. سال اولته و اگه بری یه رشته ای که دلت نمیخواد احتمال پشیمونیت تقریبا صد از صده. خیلی خوب راجبش فکر کن و اگه مطمئنی که میتونی بهتر شی و دو سه تا رشته بهتر دست و بالت رو بگیره به نظر من یه سال موندنت ارزش داره.
اگه به مدرک گرفتنه که میرم آزاد یه رشته چرت میخونم فقط لیسانس داشته باشماینم بگم اونایی که وارد یه رشته ای میشن (از علوم پایه) اگه واقعا علاقه و هدف قبلی نداشته باشن خیلی باخت بزرگی دادن. نصف همکلاسی های من یا به عشق کار تو آزمایشگاه اومدن یا مهاجرت. بعضی هاشونم اومدن تا دکترا و پسا دکترا در یک گرایش خاص ادامه تحصیل بدن. یعنی لعنتی ها از همون ترم اول به اینجاشم فکر کرده بودن. میخوام بگم صرفا اگه به قصد گرفتن یه مدرک میای دانشگاه، باید با خودت سنگهاتو وا بکنی که قرار نیس از رشته ات پول دربیاری. اگه نه ، هدفت پول در آوردن از رشته ات یا محقق کردن یه هدفی راجبش هست از الان باید راجب این چیزا تحقیق کنی و به فکرش باشی نه وقتی وارد دانشگاه شدی.
نه این حرفو نزن مرسی که وقتت رو گذاشتی مرسیببخشید زیاد صحبت کردم. اینا تجربه چندین سال پشت موندن و دو سال دانشگاه رفتنم تو همین علوم پایه بود. امیدوارم حداقل بخشی از صحبتام بهت کمک کرده باشه.
ببین علوم پایه اگه به یه جای درست و حسابی توش نرسی واقعا درآمد نداره. حتی همون ۱۵ تومن پیرا پزشکی.ببین علاقه شخصی من علوم پایه هست قطعا
پیراپزشکی ها درسته امنیت شغلی دارن اما واقعیتش الان اون زمان نیست بتونی با ۱۵ تومن حقوق زندگیو بچرخونی
شهرش مهم نیست برا خانواده منتها خودم قصدم فقط شهرای منطقه خودمونه
شهرای دورتر فقط دردسر بیشتره چیز دیگه ای نداره
تفکرات خام و «دو دو تا چهارتا»گونه به درد انتخاب رشته نمیخورن. انتخابرشته واقعاً پروسهٔ پیچیدهایه، واقعاً نیاز به فکر کردن زیاد داره. رشتههای علومپزشکی مثل پیراها هم پونزده تومن درآمد ندارن. خیلی از رشتهها، درآمدهاشون خیلی بیشتر از اینها میتونه بشه. مثلاً رشتهای مثل تغذیه. بنظرم خیلی مهمه که خودت رو اینطوری توجیه نکنی. هر تصمیمی که میگیری، مشخصاً حُسنهای تصمیمات دیگهای که میتونستی بگیری و نگرفتی رو از دست میدی، اما گول زدن خودت صرفاً باعث میشه یه جایی بد توی ذوقت بخوره. من خودم دوست داشتم علومپایه بخونم. هر کسی هم که میخواد بره علومپایه، دیفالتش ادامه تحصیله. اینکه ارشدو هستی که خب همه هستن. :))))) بحث اینهکه علومپایه واقعاً توی ایران چیز جا افتادهای نیست و اگر واقعاً برای اپلای جدی نیستی، شاید لازم باشه بیشتر فکر کنی. اگر تصمیمت در مورد علومپایه جدیه، «دانشگاه» خیلی خیلی مهمه. اگر تونستی، دانشگاه تهران و اگر نتونستی، دانشگاه تبریز. دانشگاههای غیرانتفاعی واقعاً «جو»ای که باید رو ایجاد نمیکنند و راستش آدمهاییکه باهاشون تو یه کلاسی، هدفهاشون، مسیرشون، چیزهاییکه بهش فکر میکنند، خیلی روی آیندهٔ تو تأثیرگذاره.ببین علاقه شخصی من علوم پایه هست قطعا
پیراپزشکی ها درسته امنیت شغلی دارن اما واقعیتش الان اون زمان نیست بتونی با ۱۵ تومن حقوق زندگیو بچرخونی
شهرش مهم نیست برا خانواده منتها خودم قصدم فقط شهرای منطقه خودمونه
شهرای دورتر فقط دردسر بیشتره چیز دیگه ای نداره
آره دیگه میزنم اونارم
اتفاقا این دوتا رو از اون لیست برداشتم
آره غیر انتفاعی تو تبریز زیاده دانگشاه خوبیه اونطور که من تحقیق کردم
هیچ انگیزه ای برای پشت موندن ندارم
شرایط هم خیلی سخت تر شده
اگه به مدرک گرفتنه که میرم آزاد یه رشته چرت میخونم فقط لیسانس داشته باشم
نه قطعا قصدم خیلی جدیه
تو طول این چند سال رو زبان هم کار میکنم
شاید اپلای گرفتم و رفتم معلوم نیست
ولی آره تصمیمم جدیه واقعا