مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

بیوتکنولوژی پیام نور شیراز vs. زیست گیاهی دولتی شیراز؟ کدوم بهتره؟ علاقه‌م به بیوتکه و دانشگاه شیراز. موندم بین این دو. :-??
تو مقطع لیسانس تمامِ گرایش‌های زیست‌شناسی تقریبا واحدهای مشابه دارند. خیلی درگیر گرایش نباشید به نظرم. من فکر می‌کنم توی دانشگاه بهتر کانکشن‌های بهتری می‌تونید بسازید.

داروسازی تبریز
یا
پزشکی شیراز؟؟؟
با توجه به شرایط حال حاضرِ پزشکی توی ایران، اگر به محتوای چارت درسی داروسازی علاقه دارید داروسازی انتخاب بهتریه. در خصوص شهر تبریز و اینکه مدت حداقل 6 سال باید اونجا زیست کنید به نظرم تحقیق کنید چون چیزای جالبی نشنیدم از جو اونجا برای افراد غیر بومی.

با توجه به شرایط حال حاضرِ پزشکی توی ایران، اگر به محتوای چارت درسی داروسازی علاقه دارید داروسازی انتخاب بهتریه. در خصوص شهر تبریز و اینکه مدت حداقل 6 سال باید اونجا زیست کنید به نظرم تحقیق کنید چون چیزای جالبی نشنیدم از جو اونجا برای افراد غیر بومی.
خودم ساکن تبریزم :))
ممنون
تبریز داروسازیش معروفه
پزشکی شیراز هم معروفه

سلام
اگه کسی علوم تغذيه یا زیست شناسی سلولی مولکولی میخونه یا میشناسه یا کسی رو که توی بازار کار این دوتا رشته باشه رو میشناسه میشه به من یه پیام بده؟

سلام
اگه کسی علوم تغذيه یا زیست شناسی سلولی مولکولی میخونه یا میشناسه یا کسی رو که توی بازار کار این دوتا رشته باشه رو میشناسه میشه به من یه پیام بده؟
سلام. تو این گروه‌ها می‌تونی چنین مواردی رو پیدا کنی به احتمال قوی.
https://t.me/dejavusciencekids
https://t.me/+h6iVW7m46cdkZDdk

ناحیه های حائز اهمیت برای انتخاب رشته :

img_20240831_153917_735_2445.jpg

عزیزان، دفترچه انتخاب رشته سراسری 1403 کاغذیش هم موجوده یا فقط باید دانلود کرد؟

کسی میدونه آخرین قبولی برای رادیولوژی روزانه تبریز معمولا تا چه رتبه ای هس؟
و اینکه من شنیدم یه مبلغی به عنوان حق اشعه به کارشناسها میدن درسته؟

دوستان دام پزشکی یا فیزیو؟
حدود رتبشون رو میدونید؟

• لایک
امتیازات: Sina
کسی میدونه آخرین قبولی برای رادیولوژی روزانه تبریز معمولا تا چه رتبه ای هس؟
و اینکه من شنیدم یه مبلغی به عنوان حق اشعه به کارشناسها میدن درسته؟
منطقه 1 5648
منطقه 3 6235

کل کشورD:

دامپزشکی فقط تو شهرای برزگ خوبه
تو شهر کوچیک باشی از روستا گاو و گوسفند رو پشت نیسان میارن برای معاینه آخرشم پول در نمیاد
ولی تو شهرای بزرگ مخصوصا تو قسمتای پولدارشون مطب داشته باشی نونت تو روغنه
الان تو ولیعصر تبریز مطب دامپزشکی راحت ماهانه میلیاردی درآمد داره همه یه پت دارن تو خونه هاشون

دوستان دام پزشکی یا فیزیو؟
حدود رتبشون رو میدونید؟
اگر به دام علاقه داری و توی شهر بزرگی هستی و یا بعد از گرفتن مدرک توانایی رفتن به یه جایی مثل تهران رو داری خب دامپزشکی عالیه.
اگر انسان هارو بیشتر میپسندی خب فیزیوتراپی.

خیلی بیشتر تحقیق کن و به طور کلی فیزیوتراپی رتبه خیلی بهتری از دام میخواد

وقتی میگن دام صرفا دام کوچیک درنظر نگیر،بالاخره توی دوران تحصیلی و کاری به گاو و شترمرغ و اسب و گوسفند و.... هم برخواهی خورد

دام زابل نوبت دوم از منطقه ۳ آخرین نفر (احتمالا) 58314 رتبه کشوری بوده

بچه ها کسی راجع به دندون مشهد میدونه؟

Back
بالا