|تا
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
م
داشتن مهارت های برنامه نویسی و تفکر الگوریتمی خیلی واجبه و بر کسی هم پوشیده نیست اهمیتش
و خب من دارم می بینم بچه هایی که دارن الآن با تپسی و بازار و اینا کار میکنن و تیپ کار های اقتصاد رفتاری که دغدغه شده و کلا فرصت هایی که تو کاگنتیو ساینس فراهمه (البته بیشتر آکادمیک منظورمه) و اینا نیاز به مدرک مهندسی کامپیوتر نداره...
ماکسیمم واحد بدردبخورش ۲۰ واحده. خب من هم پرت نیستم از قضیه و خب تو یه دانشکده ایم با کامپیوتریا. میشه اون بیست واحد رو ماینور کرد یا یکسری اختیاری برداشت و سر کلاس هاشون نشست.اینایی که میگی رو من هم میدونم. ولی در عمل این اتفاقات نمیافته و مسیر اونجوری پیش نمیره. اینایی که میگی یه سری ایده آل های دانشگاهیه! حتی میگن اگر میخواید اقتصاددان قوی باشید اولش آمار و ریاضی بخونید و بعد بیاید ارشد اقتصاد. ولی چند نفر تو ایران اینکارو کردند؟ حتی تو همون خارج!
موضوع فقط کدزدن نیست. مهندسی کامپیوتر درسهای مهم زیاد داره مثل ساختمان داده و دیتابیس و حتی گسسته.
نکته بعدی اینکه همین الانش در کشور آمریکا برای مهندسی کامپیوتر کمبود نیرو هست! اونقدر تکنولوژیهای کامپیوتری جدیدی تو این ۵ سال اخیر اومده که همین الانش نیرو کمیابه. هیچ خبری از اشباع شدن نیست. نگاه نکن که حالا چهارتا بچه یه اپلیکیشن اندروید میزنن. شما الان برو بگرد ببین چند نفر تو ایران میتونن کار فنی خوب تو حوزه بلاکچین انجام بدن؟ چند نفر میتونن تکنولوژی های کلاود پیاده سازی کنن؟ کدوم شرکتی تونسته SaaS پیاده سازی کنه؟
الان همه رشته ها هجوم آوردن به سمت ابزارهای کامپیوتری. از معماری گرفته تا پزشکی و این بازار کار داره به شدت بزرگ میشه.
من خودم مهندسی مخابرات خوندم و الان شرکتهای مخابراتی بیشتر از اینکه مهندس مخابرات بخوان مهندس نرمافزار میخوان!
داشتن مهارت های برنامه نویسی و تفکر الگوریتمی خیلی واجبه و بر کسی هم پوشیده نیست اهمیتش
و خب من دارم می بینم بچه هایی که دارن الآن با تپسی و بازار و اینا کار میکنن و تیپ کار های اقتصاد رفتاری که دغدغه شده و کلا فرصت هایی که تو کاگنتیو ساینس فراهمه (البته بیشتر آکادمیک منظورمه) و اینا نیاز به مدرک مهندسی کامپیوتر نداره...